Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bir de o sitedeki fiyatlar çok pahalı geldi bana
ben krem bal+arı sütü+polen+propolis karışımını (doğal) 200 gr.lık kavanozda ya 14tl ye yada 17 tl ye almıştım

kızlar merhabalar yine negatifleri gördüm...allahm sabrını versin...kah tahlili yaptırdım bir hafta geçmişti değer negatif çıktı doktor proluton depot 500 mg iğne verdi .kullanmalımıyım karar veremedim.kullananınız varmı bu ilacı kullananlar varmı

hayır canım ben hiç bilmiyorum
bir de o sitedeki fiyatlar çok pahalı geldi bana
ben krem bal+arı sütü+polen+propolis karışımını (doğal) 200 gr.lık kavanozda ya 14tl ye yada 17 tl ye almıştım

bizim evin yanında bi süt fabrikasının fab. satış mağazası var orda direk polen satıyorlardı. kilosu 40 tl yidi.

ayy ezgi bu ay şu gecikenlerin hepsi hamiş olsa

hayır canım ben hiç bilmiyorum

bizim evin yanında bi süt fabrikasının fab. satış mağazası var orda direk polen satıyorlardı. kilosu 40 tl yidi.

ayy ezgi bu ay şu gecikenlerin hepsi hamiş olsa

valla tatlım ben değilim o kesin de inşallah sizler hamilesinizdiirr.. canı gönülden istiyorum inan..

nasılsa ben de haziran da hamişimm

canım iyice dengeler bozuldu benimde bir haftaya geçti bile ama hala görünürde bişey yok ne yapacaz bilmiyom....Şasırdık artık gerçekten biz ne zaman hamiş olacaz

hayırlısı olsun arkadaşım.. ne içinmiş o iğneler?? adet olmadın galiba hala

hayırlısı olsun arkadaşım.. ne içinmiş o iğneler?? adet olmadın galiba hala

evet anlamadım bende hala adette olmadım...ama netten bakıyımda genellikle hamişler kulanmış düşük tehlikesi içn 15-20 gün bekle dedi doktro adet olmazsan gel olursan 5.gününden iitibaren diane 35 verdi kullan bir ay boyunca diye

sonunda gördünüz beni yaniiii

canım azcık işim var bakamadım buraya ondan görmedimm

düşük için mi, allah allah sana neden verdi ki acaba

deryacım ben dün kan testi yaptım bugün gittim doktor hamile olabilirsin dedi 5.13 çıktı:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…