- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.521
hayır canım ben hiç bilmiyorumkızlar merhabalar yine negatifleri gördüm...allahm sabrını versin...kah tahlili yaptırdım bir hafta geçmişti değer negatif çıktı doktor proluton depot 500 mg iğne verdi .kullanmalımıyım karar veremedim.kullananınız varmı bu ilacı kullananlar varmı
bir de o sitedeki fiyatlar çok pahalı geldi bana
ben krem bal+arı sütü+polen+propolis karışımını (doğal) 200 gr.lık kavanozda ya 14tl ye yada 17 tl ye almıştım
canım ben bu siteyi görmeden marketten almıştım hem eşim yesin hem ben yiyim diye.. her sabah ya da gün içince 1 tatlı kaşığı yiyorum.. ama eşime yediremiyorum onun bahar nezlesi var yani polene alerjisi var, ona da her sabah 1-2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yediriyorum
hayır canım ben hiç bilmiyorum
bizim evin yanında bi süt fabrikasının fab. satış mağazası var orda direk polen satıyorlardı. kilosu 40 tl yidi.
ayy ezgi bu ay şu gecikenlerin hepsi hamiş olsa
anladım canım ona bakmadım ama doktor iyi demişti o da iyidir herhalde.
bu arada kızlar ben 1 hafta nasıl bekliycem ayy...:26: tekrar test için
bu arada ben ne zaman hamile kalacam da aklım ermiyoo batım 10 gün geç geldi şimdi de batım geçeli 14 gün olmuş en son da bata 4 gün kala ilişki oldu bi de gecikince 2 kere filan oldu aralarda :44:
kızlar merhabalar yine negatifleri gördüm...allahm sabrını versin...kah tahlili yaptırdım bir hafta geçmişti değer negatif çıktı doktor proluton depot 500 mg iğne verdi .kullanmalımıyım karar veremedim.kullananınız varmı bu ilacı kullananlar varmı
ben geldim dedim sizeee
hoşgeldin canımm
ayy bebişim hoşgeldiiiiiiinnnnn
dr bekle geliorum hemenn
hayırlısı olsun arkadaşım.. ne içinmiş o iğneler?? adet olmadın galiba hala
sonunda gördünüz beni yaniiii
canım ben dersteyim tenefüslerde bakıyorum...
rahatsız olursam haziran boş geçecek bende galiba doktor öyle dedi yumurtalıklara baskı yapacaz dedi bana temmuza yazın arkadaşlar
sonunda gördünüz beni yaniiii
evet anlamadım bende hala adette olmadım...ama netten bakıyımda genellikle hamişler kulanmış düşük tehlikesi içn 15-20 gün bekle dedi doktro adet olmazsan gel olursan 5.gününden iitibaren diane 35 verdi kullan bir ay boyunca diye
sen utanmıyon mu devletin neti buralarda kullanmayaaa
ama burası da toplum hizmeti için dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?