- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.501
annem 3 hamilelik geçirdi ve daha günü geçmeden mide bulantısı baş dönme halsizlik başlarmış ve bu tabi 9 ay sürüyormuş. belki ona çekerim diye
annem 3 hamilelik geçirdi ve daha günü geçmeden mide bulantısı baş dönme halsizlik başlarmış ve bu tabi 9 ay sürüyormuş. belki ona çekerim diye
benimki 2 defa yaptırdı.birincisinde düsük çıktı 9 ay sonra tekrarladıkk çok yükselmişti zati 2 ay sonrada hamile kamıstım.yani degişebiliyooo.yüksekken düşüp.düşükken yükseliyoo.bence yaptırsın
yaa kızlarrrrrr mide bulantıları için ne yapmam lasım ne olur yardımcı olunnn, fena bişi yaaaaaaaa
o ne ki???spermde çok önemli ama bence en önemlisi mortolitee
canım iyi çıkmışsa dert etme benim de eşimin 1 yıl önceki testine baktı doktor gerek yok dedi tekrar bakmaya.aman napiim benimkiler temiz çıksın da bikaç gün daha beklerim onunkini artık.. zaten daha önce bakılmıştı ona geçirdiği bi rahatsızlıktan dolayı herşey iyi çıkmıştı biraz da ona güveniyo
aynen canım.. yok yaptırıcak zaten karşı değil de yarın değil diyor pazartesi salı giderim diyor
ayy kıyamam yavrum yaa.. tatlım hafif tuzlu şeyler kraker falan ye stersen iyi geliyomuş öyle diyo hamişler
aynen canım.. yok yaptırıcak zaten karşı değil de yarın değil diyor pazartesi salı giderim diyor
ayy kıyamam yavrum yaa.. tatlım hafif tuzlu şeyler kraker falan ye stersen iyi geliyomuş öyle diyo hamişler
9 aymı sürüyomuşşşşşşş :78::78::78: anam benim öle olmas inşallahhhhhhhhhhhhhh
yiyom ezgim ama çokta işe yaramıyor yaaaaaaaaa
hadiiiiiii hayırlısı iaşaşh canim benim.migde bulantısı çok kötü adami canindan bezdirir valla.kızınmı olucu nee
çorba falan mı içsen acabaa
morfolitee sperm yapısıdır.yani düsük çıkarsa yamuk sipermer oluşuyoo ve hiç bişie yaramıyooo yada yumurtayı döölüyo ama ya düsüge sebep oluyoo yadaaa boş gebeligee
kız olunca mı böle oluyokiii
çorba yoq ,bi süredir peynir ekmek iyi gidiyodu ama bıkıyor insan aynı şeyi yiye yiye...
yemek yapmak tam bir işkence evdeki sıpa için mecbur yapıyorum ama o yemek pişene kadar çok banyoya koşturuyommm
çorba yoq ,bi süredir peynir ekmek iyi gidiyodu ama bıkıyor insan aynı şeyi yiye yiye...
yemek yapmak tam bir işkence evdeki sıpa için mecbur yapıyorum ama o yemek pişene kadar çok banyoya koşturuyommm
çok saçlı olursa mide bulandırıyomuş
ay ay ayyyy durun çıkmadan şunu paylaşayım dedimmm
malum ben bu ay arı sütü, polen, propolis karışımı yiyorrum.. bakın gözüme ne çarptı siz de inceleyin dedim:
Araştırmalara göre, Arı Sütü ve Polenle Hamillelik şansı yüzde 300 dolaylarında artar
Gebelik-Hamilelik Şansını Arı Sütü ve Polenle 3 Kat Artırın!
canım ne sıklıkta kullandın ne kadar kullandın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?