Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

annem 3 hamilelik geçirdi ve daha günü geçmeden mide bulantısı baş dönme halsizlik başlarmış ve bu tabi 9 ay sürüyormuş. belki ona çekerim diye

benim anamda 4 hamilelik gecirmişşş.bir günüm gecince hemen migdwem bulanır anlrdım diyooo.ama ben öylre degilim sanirim

aynen canım.. yok yaptırıcak zaten karşı değil de yarın değil diyor pazartesi salı giderim diyor

yaa kızlarrrrrr mide bulantıları için ne yapmam lasım ne olur yardımcı olunnn, fena bişi yaaaaaaaa

ayy kıyamam yavrum yaa.. tatlım hafif tuzlu şeyler kraker falan ye stersen iyi geliyomuş öyle diyo hamişler

spermde çok önemli ama bence en önemlisi mortolitee
o ne ki???
canım iyi çıkmışsa dert etme benim de eşimin 1 yıl önceki testine baktı doktor gerek yok dedi tekrar bakmaya.

hadiiiiiii hayırlısı iaşaşh canim benim.migde bulantısı çok kötü adami canindan bezdirir valla.kızınmı olucu nee

9 aymı sürüyomuşşşşşşş :78::78::78:anam benim öle olmas inşallahhhhhhhhhhhhhh

canım annem benim hakkını nasıl öderim. ve heleki bana hamileyken kaınvalide yanında tarlada çalışıp aynı zamanda hiç bişey yemeden ağustos ayında mide bulantıları eşliğinde bir de oruç tutuyormuş. Allahım kabul etsin canım annem benim.

morfolitee sperm yapısıdır.yani düsük çıkarsa yamuk sipermer oluşuyoo ve hiç bişie yaramıyooo yada yumurtayı döölüyo ama ya düsüge sebep oluyoo yadaaa boş gebeligee

hadiiiiiii hayırlısı iaşaşh canim benim.migde bulantısı çok kötü adami canindan bezdirir valla.kızınmı olucu nee
kız olunca mı böle oluyokiii
çorba falan mı içsen acabaa

çorba yoq ,bi süredir peynir ekmek iyi gidiyodu ama bıkıyor insan aynı şeyi yiye yiye...

yemek yapmak tam bir işkence evdeki sıpa için mecbur yapıyorum ama o yemek pişene kadar çok banyoya koşturuyommm

morfolitee sperm yapısıdır.yani düsük çıkarsa yamuk sipermer oluşuyoo ve hiç bişie yaramıyooo yada yumurtayı döölüyo ama ya düsüge sebep oluyoo yadaaa boş gebeligee

anladım canım ona bakmadım ama doktor iyi demişti o da iyidir herhalde.
bu arada kızlar ben 1 hafta nasıl bekliycem ayy...:26: tekrar test için
bu arada ben ne zaman hamile kalacam da aklım ermiyoo batım 10 gün geç geldi şimdi de batım geçeli 14 gün olmuş en son da bata 4 gün kala ilişki oldu bi de gecikince 2 kere filan oldu aralarda :44:

ayy canım yaaa inşallah 1-2 haftaya düzelir de sen de rahat edersin

kızı olanın çok migdesi bulanıp kusar derlerdii aklımda kalmısss

çok saçlı olursa mide bulandırıyomuş

canım ne sıklıkta kullandın ne kadar kullandın?

canım ben bu siteyi görmeden marketten almıştım hem eşim yesin hem ben yiyim diye.. her sabah ya da gün içince 1 tatlı kaşığı yiyorum.. ama eşime yediremiyorum onun bahar nezlesi var yani polene alerjisi var, ona da her sabah 1-2 yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi yediriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…