Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım yaaaaaa çok ilginç bi durum istisnalardansın hadi hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir, güzel haberlerini dört gözle bekliyorum

Allah razı olsun canım inşallah Allah hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı birer evlat verir

bu arada ezgicim bebekbeb diye bi arkadaş var ya listede o bugün düşük yapıyorum falan dedi

canım sen bırak adet sancısını adet bile olsan Allah istedimi olur biz ne dersek diyelim. baksana o dediğim arkadaş da aynı ben gibi adet olmuş
Ayy inşallah ben de onun gibi olmasına rağmen hamileyimdir.

Allah razı olsun canım inşallah Allah hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı birer evlat verir

bu arada ezgicim bebekbeb diye bi arkadaş var ya listede o bugün düşük yapıyorum falan dedi

evet canım kanaması varmış ama doktor yarın tekrar çağırmış inşallah bişey olmaz bebeğine

kızlar ben dün sabah ateşimi ölçtüm düşmüş yani yumurtladım dün yumurtladım ama ilişkşiye giremedik bugün hala şansım varmı????şuanda kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor

tabi canım olabilir niye ümidini kaybediyorsun siz bu gece yapın eşinin de kalbini kırma boşu boşuna.
İnşallah bi sürprizle bebişin gelir

evet canım bencede gusel olur beleşe getırırsın:)))bıde doktorum bugun klomen verdı sogan suyu ıcsemmı kı?

hmmm ozaman yapma istersen canım belki zararı olur bilmiyorum kii

kızlar ben dün sabah ateşimi ölçtüm düşmüş yani yumurtladım dün yumurtladım ama ilişkşiye giremedik bugün hala şansım varmı????şuanda kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor

bebişim yumurta çatladıktan sonra 24 saati var döllenmek için bu akşam eşin gelir gelmez halvete

evet canım 3 gun de olabılr takma kısmetse olur

Son düzenleme:
tabi canım olabilir niye ümidini kaybediyorsun siz bu gece yapın eşinin de kalbini kırma boşu boşuna.
İnşallah bi sürprizle bebişin gelir
ben mide sorunum olduğu halde soğan kürüne dayanıyorum ıo bi tattaratittitit yapamıyordaha doğrusu bende uıyuakalmısım nasıl oldu bu ya nasıllllllllllllll

benim yarın sabah rahim filmim çekilecek:18::18:
artık ondan sonra bakalım ne diyecek doktorum

korkma kız bıse olmuyor cekılırken rahat ol :)ınsallah guzel cıkar fılmın ben cekılırken cok rahattım hıc canım acımadı hatta ızledım fılmımı cekılırken:))

korkma kız bıse olmuyor cekılırken rahat ol :)ınsallah guzel cıkar fılmın ben cekılırken cok rahattım hıc canım acımadı hatta ızledım fılmımı cekılırken:))

ayy ben çok korkuyorum o yüzden anesteziyle çektiricem
inşallah temiz çıkar canım.. sonrada başlasın çalışmalarrrr

gercektenmı anestesıyle cekıncen yav bende bır anormallıkmı var kı acaba benım canım hıc yanmadı :))

yaa evet bazılarının canı hiç yanmıyomuş ama bazılarının da çok canı yanıyomuş ben zaten panik yaparım çektiremem falan en iyisi anestezi, temiz iş

ya kızlar benim kasıklarımda feci bir ağrı var batıyor ya çok ağrıması normalmi çaydanlık elektrik süpürgesini bile kaldırmakta zorlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…