- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.701
canım yaaaaaa çok ilginç bi durum istisnalardansın hadi hayırlısı olsun inşallah bebişin seninledir, güzel haberlerini dört gözle bekliyorum
kız senle benım bat aynı ıkımızınkıde aynı anda bu ay hamıle kalsak ne super olur:)))
canım yaaaaa doktor zaten yumurtalıkların çok iyi görünüyo istediğin zaman çocuğun olur demiştiben de dün kocişe söyledim bu ay da olmazsa bizim bi sperm testi ver hayatımmm dedim o da razı oldu gibi sonradan sıkıntı çıkarmaz inş. ama şu an iki büklümüm adet ağrım feciiiii benim hep çok sancılı olur acile giderim. sanki adetimin 1. günü gibi o kadar çok ağrım var, ama daha 20. gün
Allah razı olsun canım inşallah Allah hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı birer evlat verir
bu arada ezgicim bebekbeb diye bi arkadaş var ya listede o bugün düşük yapıyorum falan dedi
ayy inşallahh tatlım yaa
o gün benim eşimin de doğumgünü ayrıca süper bir hediye olurrr
evet ciddi keşke yalan olsaydı kabus gibi uayndım dün umutlarım kırıldı soğan küürüde bosa gitcek ya hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum eşimlede kavga ettim bu sebeple
gerçektenmiiii dün benim yumurtam çatladı bugünde geçerlimi yapsak tutarmı
evet canım bencede gusel olur beleşe getırırsın:)))bıde doktorum bugun klomen verdı sogan suyu ıcsemmı kı?
kızlar ben dün sabah ateşimi ölçtüm düşmüş yani yumurtladım dün yumurtladım ama ilişkşiye giremedik bugün hala şansım varmı????şuanda kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor
kızlar ben dün sabah ateşimi ölçtüm düşmüş yani yumurtladım dün yumurtladım ama ilişkşiye giremedik bugün hala şansım varmı????şuanda kasıklarım patlıcak gibi ağrıyor
ben mide sorunum olduğu halde soğan kürüne dayanıyorum ıo bi tattaratittitit yapamıyortabi canım olabilir niye ümidini kaybediyorsun siz bu gece yapın eşinin de kalbini kırma boşu boşuna.
İnşallah bi sürprizle bebişin gelir
hmmm ozaman yapma istersen canım belki zararı olur bilmiyorum kii
bebişim yumurta çatladıktan sonra 24 saati var döllenmek için bu akşam eşin gelir gelmez halvete
hmmm yırttım o zamn o ıgrenc seyden:))sen gıttınmı doktora
benim yarın sabah rahim filmim çekilecek:18::18:
artık ondan sonra bakalım ne diyecek doktorum
korkma kız bıse olmuyor cekılırken rahat ol :)ınsallah guzel cıkar fılmın ben cekılırken cok rahattım hıc canım acımadı hatta ızledım fılmımı cekılırken:))
ayy ben çok korkuyorum o yüzden anesteziyle çektiricem
inşallah temiz çıkar canım.. sonrada başlasın çalışmalarrrr
gercektenmı anestesıyle cekıncen yav bende bır anormallıkmı var kı acaba benım canım hıc yanmadı :))
şafak 5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?