- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.761
önce afra tafraaa
ondan sonra sevgi gösterisiiii
ama benden de sanaaaa
kız ben tafrayı sana yapmadım bebemmmmmmmm...
ben onu göderirken sen altta yoktun..
ama sen yargısız infaz ettin beni
hmmm çok pardonnn
Ezgi gelsin ben de ona yapçam tafra
Tülülülülüülülüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
yok yok ben ona dedim gönlümü alın gelince diyee.
kız üstüne gitmeyelim
gergin aşkitom yarın film çekilecek:18::18:
deryammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
yok yok ben ona dedim gönlümü alın gelince diyee.
ama uzatmam tabi kıyamam onaa
napıyon tülüşümmmmmm
neyapayım deryam yafff oturuyom öylee çokk yorgunum sankiii hiç halim yokkkk.sen neyapıyosun sık sık gel öslüyom seniii
ayyy Tülücüm yaa sorma dün yoğun bi temizlik yaptımm
bugün de okuldan geldim yemek yaptım,yazılı hazırladım eşim geldi yemek yedik,sonra bir sepet ütü yaptımm anca oturdum valaaa
oofff kadınlık zor zanaat
ayyy Tülücüm yaa sorma dün yoğun bi temizlik yaptımm
bugün de okuldan geldim yemek yaptım,yazılı hazırladım eşim geldi yemek yedik,sonra bir sepet ütü yaptımm anca oturdum valaaa
oofff kadınlık zor zanaat
valla geberilmiyo be tülül işte örnek benn,karanfilll ve diğerleri....hemde nasıll zorr.bende 1 haftadırr temixlikle ugraşıyorum sanırım yeni yeni çkıyoo acısıııı.bide çalışşam geberimim herhaldee
kışın kazak filan olunca ütü çok azalıyor. bi de benim eşim özelde ya pantolon derdi çok olmuyoo.. hoş olsa da ben pantolon ütüleyemiyorum eşim kendi ütülerini kendi yapıyor. ama yaz geldi ya ütü gerektiren kyafetler artıyooo
benimde kasık ağrım geçti.
bana geldi senin kasık ağrıların.
benım sivilciler de sana gelsin mi haaa ne dersin???
amaaannn sivilce pek çikin yapıo benı yaaaahee ben evvelki gün dedim. kendi kendime..
allahım eğer hamileysem bi işaret göster bana...
sabah bi kaltım alnımın orta yerinde kocaman bir sivilce
benim de çok heycan yaptım ya başım ağrıdı. kendimi tutmaya çalıştım ama elinde değil ki insanın doktor olabilirsin de olmayabilirsin de diyince odadan bi çıkışım var sanki kapıya saldırdım acelem neyse. eee o heycanın acısı da şimdi çıkıyoo
benim de çok heycan yaptım ya başım ağrıdı. kendimi tutmaya çalıştım ama elinde değil ki insanın doktor olabilirsin de olmayabilirsin de diyince odadan bi çıkışım var sanki kapıya saldırdım acelem neyse. eee o heycanın acısı da şimdi çıkıyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?