Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

neyapayım deryam yafff oturuyom öylee çokk yorgunum sankiii hiç halim yokkkk.sen neyapıyosun sık sık gel öslüyom seniii

ayyy Tülücüm yaa sorma dün yoğun bi temizlik yaptımm
bugün de okuldan geldim yemek yaptım,yazılı hazırladım eşim geldi yemek yedik,sonra bir sepet ütü yaptımm anca oturdum valaaa
oofff kadınlık zor zanaat

hemde nasıll zorr.bende 1 haftadırr temixlikle ugraşıyorum sanırım yeni yeni çkıyoo acısıııı.bide çalışşam geberimim herhaldee

kışın kazak filan olunca ütü çok azalıyor. bi de benim eşim özelde ya pantolon derdi çok olmuyoo.. hoş olsa da ben pantolon ütüleyemiyorum eşim kendi ütülerini kendi yapıyor. ama yaz geldi ya ütü gerektiren kyafetler artıyooo

hemde nasıll zorr.bende 1 haftadırr temixlikle ugraşıyorum sanırım yeni yeni çkıyoo acısıııı.bide çalışşam geberimim herhaldee
valla geberilmiyo be tülül işte örnek benn,karanfilll ve diğerleri....

ayyy ne güzelll,benım eşim hergün takım giyıyor
şimdi yaz geldi hergün bii gömle atıyo kirli sepetine sinir oluyorummm

benim de çok heycan yaptım ya başım ağrıdı. kendimi tutmaya çalıştım ama elinde değil ki insanın doktor olabilirsin de olmayabilirsin de diyince odadan bi çıkışım var sanki kapıya saldırdım acelem neyse. eee o heycanın acısı da şimdi çıkıyoo

hee ben evvelki gün dedim. kendi kendime..
allahım eğer hamileysem bi işaret göster bana...
sabah bi kaltım alnımın orta yerinde kocaman bir sivilce
amaaannn sivilce pek çikin yapıo benı yaaaa

başın mı ağrıyoooooo
kesin hamilesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…