- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #24.741
ya benım annemde aynısını yasamıs kardeşime hamıleymıs ama şırıl şırıl kanaması varmıs 2.5 - 3 aylıkken ögrenmıs adet sancısı cok olunc doktora gitmiş doktorda ultrasona almıs demiş burda hareket eden bısey var bı bakıolar annem hamılebozulmus hamılelık yasıyorsunuz demiş ilaç vermıs kardeşim düşmemiş maşallah simdi aslanlar gibi delikanlı
yanı hep insanın ıcınde bı şüphe oluor acaba die bu tarz hıkayeler cok var.
Birde eger yumurtanın döllenmesı gerçeklesen belgeseli izlediysenız sperm bır kaç katmandan gecıyor içeri girip döllemesi zaman alabılıyormus ama bana bugün doktor vajinl ultrason yaptı görürdü muhakkak dimi bısey olsa:26:
tatlım sen napıosun nasıl keyıfler
dur sırayla gidelimmm benımevsiz salyongozzz gözükmesin bir daha gözümee
evet karanfil sanıram hamilee
muhasebenın doktorunu ben hele hiç anlamadımmm
Rüzgara napıyormuş doktoruuuu?nasıl yani kızın haberi yok muuuuu
bilmiyorum canım hiç ben yarın doktora gitcem ya size ayrıntılı bilgi veririm inşallah dua edin de hamile olayım hayırlısıyla
ayy sorma tatlım bu menogon iğnesi 5 ünite adetliyken 5 ünitede adetten sonra kullanıolamus sonra çatlatma iğnesi ve aşılama yapılıyormus dr direk bu ay aşılama planı yapmıs kendı kafasına göre bende herşeyım normal dogal yollardan hamıle kalmak istıyorum ben dedim aşılama programını iptal ettı ben yedıgım iğnelerle cektıgım acılarla kaldım yanı .. Bide dokrotum sen bu gergın bılınç altı psikolojısıyle bıraz zor hamıle kalırsın dediyanı kafam iyice karıstı psikolog varmı o hastanede 2-3 seans gidersen pamuk gibi olursun hemen hamıle kalırsındedi ne yapacagımı bılmıyorum salı günü kontrole cagırdı yumurtalara bakıcak bakalım iğneler ne kadar buyutmus görücez ona göre ilişki planlaması verecek ama ben uymayacagım kafama göre canım ne zaman isterse yapıcam cunku kendımı Özel bi görevdeymıs gibi hissetmekten nefret edıyorumm:84::84:
iyiyim canimsin ne olsun işte eşimi bekliyorum.ugun biraz gexzmeye gitmiştim.herşey yolunda yani.sen nasıslın
ben yokmuyum bu transferlerde ama nedennn ama nedennn benim suçum netülaayy geçen ay filizi transfer ettik bu ay da pasimle seni edicezzzzzz biliyoruummmm
Cok tatlısın sen kıyamam sana Bu hamılelik isteme olayında fikir ve düşünceleri hissettıkleri bana en yakın olan sensın yanı yasadıklarını cok guzel dile getırmıssın gecen o telefonunu unuttugun zamanki olaylardan bahsedıyorum demiştimki ogün kendı kendıme ya bu kız aynı ben gibi düşünüp hissediyor oluruna bırakamıyorsun gördügün işittigin her sey sana gebelıgı anlatıyor hüzünlü bir sekılde etkılenıosun yanı herşeyden pay cıkarıyorsun bu konuyla ilgili aynı ben gibi bak bende hala umudumu kaybetmıs degılım acayip bişey bu anlatılamıyor ...
Cok dua edıyorum hepımız icin İnşallah hamılesındır canım Allah gönlune göre en hayırlısı ne olacaksa onu versın sana öpüyorum seni güzel yuregınden ... harıka haberlerle beklıyorum hamıle kalırsan adını söyleyeceksın ona göre
hakkında hayırlısı olsun canım ama o kadar iğne yemişken olsa mıydın acaba aşılama da çok da doğal olmayan bişey değilki burda bi arkadaş bi kere aşılama olmuş hemen hamile kalmış. sen ne kadardır istiyorsun çocuk kaç yıllık evlisin?
arakdaslar ben çıköıyom.yemrk yiycem gelirimm
30 yasındayım 3 yıllık evlıyım 2 yıldır düşünüyorum gecen sene subatta 1 düşük yaptım kimyasal gebelık dedi doktor betam:142 cıkmıstı o yüzden aşılama tüp bebek suan için pek düşünmuyorum zaten maliyetıde bu ay benı gerecek bıraz olmzsa eylul gibi dedi doktor yazın hem daha stresını atmıs olursun eylule bırakalım daha iiyi olur dedi .. Bakalım hayırlısı inşallah hamıle kalırımda gerek kalmaz
ayy canım benimm
kocam gözlerini pörtletti ben adımı söyliycem diyince ama bi ara ben de foto koycamonu sormadım nasılsa :))
ayyy hatırlatma canım o günü yaaa işte tam bundan bir hafta önceydi. geçen çarşamba. Allah tan o gün aile hekimim yokmuş sağlık ocağında bi bayan doktor vardı ona ağladım bi güzel adet olamıyorum diye. değilse kendi doktoruma ağlardım iyice rezil olurdum ben nasıl da gittim kadına ağladım hala anlayamıyorum. sağlık ocağına gittiğimde o doktor beni görmesin diye başım önde geziyorum rezil olurum sonra
yaaa kızlar bu ay hepimizin sevinmesini istiyorum listenin yarısı çok mutlu yarısı buruk ben çok üzülüyorum ve hemde onlar için çok seviniyorum.allahımmm tüm isteyenlere banada nasip etsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?