Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bilmiyorum canım hiç ben yarın doktora gitcem ya size ayrıntılı bilgi veririm inşallah dua edin de hamile olayım hayırlısıyla

ayy sorma tatlım bu menogon iğnesi 5 ünite adetliyken 5 ünitede adetten sonra kullanıolamus sonra çatlatma iğnesi ve aşılama yapılıyormus dr direk bu ay aşılama planı yapmıs kendı kafasına göre bende herşeyım normal dogal yollardan hamıle kalmak istıyorum ben dedim aşılama programını iptal ettı ben yedıgım iğnelerle cektıgım acılarla kaldım yanı .. Bide dokrotum sen bu gergın bılınç altı psikolojısıyle bıraz zor hamıle kalırsın dedi yanı kafam iyice karıstı psikolog varmı o hastanede 2-3 seans gidersen pamuk gibi olursun hemen hamıle kalırsındedi ne yapacagımı bılmıyorum salı günü kontrole cagırdı yumurtalara bakıcak bakalım iğneler ne kadar buyutmus görücez ona göre ilişki planlaması verecek ama ben uymayacagım kafama göre canım ne zaman isterse yapıcam cunku kendımı Özel bi görevdeymıs gibi hissetmekten nefret edıyorumm:84::84:

bilmiyorum canım hiç ben yarın doktora gitcem ya size ayrıntılı bilgi veririm inşallah dua edin de hamile olayım hayırlısıyla

Cok tatlısın sen kıyamam sana Bu hamılelik isteme olayında fikir ve düşünceleri hissettıkleri bana en yakın olan sensın yanı yasadıklarını cok guzel dile getırmıssın gecen o telefonunu unuttugun zamanki olaylardan bahsedıyorum demiştimki ogün kendı kendıme ya bu kız aynı ben gibi düşünüp hissediyor oluruna bırakamıyorsun gördügün işittigin her sey sana gebelıgı anlatıyor hüzünlü bir sekılde etkılenıosun yanı herşeyden pay cıkarıyorsun bu konuyla ilgili aynı ben gibi bak bende hala umudumu kaybetmıs degılım acayip bişey bu anlatılamıyor ...
Cok dua edıyorum hepımız icin İnşallah hamılesındır canım Allah gönlune göre en hayırlısı ne olacaksa onu versın sana öpüyorum seni güzel yuregınden ... harıka haberlerle beklıyorum hamıle kalırsan adını söyleyeceksın ona göre

hakkında hayırlısı olsun canım ama o kadar iğne yemişken olsa mıydın acaba aşılama da çok da doğal olmayan bişey değilki burda bi arkadaş bi kere aşılama olmuş hemen hamile kalmış. sen ne kadardır istiyorsun çocuk kaç yıllık evlisin?

iyiyim canimsin ne olsun işte eşimi bekliyorum.ugun biraz gexzmeye gitmiştim.herşey yolunda yani.sen nasıslın

sabah cok kötüydüm geldım dr dan uyudum simdi iyiyim canım okumussundur gecmısı basıma gelenleri :) Bu arada doktora dedimki aylardır gelıyorum hala adetım duzene girmedi stresten dedi baska bısey yok cunku her an takiptesın herşey normal su kafanın içindeki bilinc altında senı rahatsız eden seyi bi çıkarsan herşey normale dönecek cok gergınsınız dedi bakalım salı günü gidicem hayırlısı .. Yarında birkaç hormon testı yaptıırıcam sabahtan öyle işte canım..

ayy canım benimm
kocam gözlerini pörtletti ben adımı söyliycem diyince ama bi ara ben de foto koycam onu sormadım nasılsa :))

ayyy hatırlatma canım o günü yaaa işte tam bundan bir hafta önceydi. geçen çarşamba. Allah tan o gün aile hekimim yokmuş sağlık ocağında bi bayan doktor vardı ona ağladım bi güzel adet olamıyorum diye. değilse kendi doktoruma ağlardım iyice rezil olurdum ben nasıl da gittim kadına ağladım hala anlayamıyorum. sağlık ocağına gittiğimde o doktor beni görmesin diye başım önde geziyorum rezil olurum sonra

30 yasındayım 3 yıllık evlıyım 2 yıldır düşünüyorum gecen sene subatta 1 düşük yaptım kimyasal gebelık dedi doktor betam:142 cıkmıstı o yüzden aşılama tüp bebek suan için pek düşünmuyorum zaten maliyetıde bu ay benı gerecek bıraz olmzsa eylul gibi dedi doktor yazın hem daha stresını atmıs olursun eylule bırakalım daha iiyi olur dedi .. Bakalım hayırlısı inşallah hamıle kalırımda gerek kalmaz

İnşallah canım inşallah benim bi duam var listede sırası gelen hamile kalsa...

Bende öyleyım dr görünce aglayasım gelıyor bugünde zor tuttum kendımı resmen düğüm düğüm oluyorum tıkanıp kalıyorum eşim olmasa yanımda kesın basmıstım feryadı zır zır aglardım elimde degıl cok duygusalım bu konuda..

yaaa kızlar bu ay hepimizin sevinmesini istiyorum listenin yarısı çok mutlu yarısı buruk ben çok üzülüyorum ve hemde onlar için çok seviniyorum.allahımmm tüm isteyenlere banada nasip etsin nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:26::26::26:

saol canım guzel dileklerin ıcın .. Aminnn İnşallah isteyen herkese bizimle beraber versın Rabbım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…