Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy ben çok korkuyorum o yüzden anesteziyle çektiricem
inşallah temiz çıkar canım.. sonrada başlasın çalışmalarrrr

bıde ben cekınmeden once fazla bır bılgım yoktu cekınen kımseyı duymamıstım o zman cok rahattım bılmıyordum can yyakn bısey oldugunu cekınırken canın yanabılır dedı bende tamm dedım ama bıse olmadı.fılmı aldım doktora gıttım doktorum canın cok yandımı dedı allah allah bu ne kı bole dedım ıcımden yok dedım doktorum a bıse olmadı hıssetmedım saskın saskın yuzume baktı ıyı ozamn aferın dedı:)))acaba cekmedılermı bana fılm ::)))

ya kızlar karanfilce arkadasımız benımde kafamı karıstırdı benım 0.58 cıkmıstı kanda degerım ve adet geçtikten gün sonra yaptırmıstım testı 42. günümde adet oldum ama 2.5 gün sürdü yanı 3. gün tak bir kanama oldu geldı gectı Allllahhhhh Yoksa Hamılemıyımm bende gı

canım daha benimki de kesin değil ama inşallah öyledir

canım daha benimki de kesin değil ama inşallah öyledir

ya benım annemde aynısını yasamıs kardeşime hamıleymıs ama şırıl şırıl kanaması varmıs 2.5 - 3 aylıkken ögrenmıs adet sancısı cok olunc doktora gitmiş doktorda ultrasona almıs demiş burda hareket eden bısey var bı bakıolar annem hamıle bozulmus hamılelık yasıyorsunuz demiş ilaç vermıs kardeşim düşmemiş maşallah simdi aslanlar gibi delikanlı
yanı hep insanın ıcınde bı şüphe oluor acaba die bu tarz hıkayeler cok var.

Birde eger yumurtanın döllenmesı gerçeklesen belgeseli izlediysenız sperm bır kaç katmandan gecıyor içeri girip döllemesi zaman alabılıyormus ama bana bugün doktor vajinl ultrason yaptı görürdü muhakkak dimi bısey olsa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…