- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.021
günaydinnnnnnnnn topgimin hamileeee kalmak için kıçını başını yırtan insanlariii
cankuşlarım ben de çıkıyorum... yarın görüşürüz allah izin verirse..
hepinizi çoooooooooooooook seviyorummm
günaydın canımm.inan bu kadar işin arasında yazmasamda siteyi girip okumadan edemiyorum...
günaydinnnnnnnnn topgimin hamileeee kalmak için kıçını başını yırtan insanlariii
günaydın canımm.inan bu kadar işin arasında yazmasamda siteyi girip okumadan edemiyorum...
biz hamıle kalmak icin cabalıyoruz mıllet sevgılısıyle 20 yasında beraber oluyor hamıle kalıyor aldırmak icin ugrasıyor aklım almıyor yaa
kafa rahatlıgıııı ondan oluyooo
Kocamla YAsak Ask yaşamaya kararverdım olmayacak böyle:26:
gunaydın Hsg evet bagımlılık yapıyor..
bende sabah hastaneden geldim adet söktürücü 1 haftaya geçti olamyalı kan testi de negatif biz e neler oluyo anlamadım...hayatımda ilk kez yaşadım sevinmiştim ham,ileyim diye büyük bir hayal kırıklığı oldum çok ağladım akşam.....sizlerde benim gibisiniz dertlerimizi paylaşıyoruz galiba o yüzden yakınız biribirmize
SESİNİZ çıkmıyoo kızlarr enim hAFTAsonu misafirim var yemegee simdiden evin içinde 4 dönüyomm
SESİNİZ çıkmıyoo kızlarr enim hAFTAsonu misafirim var yemegee simdiden evin içinde 4 dönüyomm
Allah kolaylık versın Canım bende bi süpürge yapayım diyorum hafta sonu banada gelen giden olur hicte halım yok bide çamasırlar benı mahvettı bi dünya dürülecek yerleşecek var...
kızlar bu arada bugün 8. günüm hala adet olamadım
nolacak benim bu halim anlamadım gitti
senniki gizli biyere saklanmıstır elki süpriz yaparrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?