Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Günaydın KK nın en GuzeL topiği
Herkes Uykuda Ohh Ne ala Ben sabah Sabah kan verdımde GeLdım Bu ay delinmedik Yerım kalmadı Bunada şükür ne diyelim Allah başka zeval vermesın
Çayım demleniyor bişeyler atıştırıcam siz gelesiye
Uyanınnn Artıkkk Özledimmmmmmmmmm:84::84:

günaydinnnnnnnnn topgimin hamileeee kalmak için kıçını başını yırtan insanlariii

biz hamıle kalmak icin cabalıyoruz mıllet sevgılısıyle 20 yasında beraber oluyor hamıle kalıyor aldırmak icin ugrasıyor aklım almıyor yaa

gunaydın Hsg evet bagımlılık yapıyor..

bende sabah hastaneden geldim adet söktürücü 1 haftaya geçti olamyalı kan testi de negatif biz e neler oluyo anlamadım...hayatımda ilk kez yaşadım sevinmiştim ham,ileyim diye büyük bir hayal kırıklığı oldum çok ağladım akşam.....sizlerde benim gibisiniz dertlerimizi paylaşıyoruz galiba o yüzden yakınız biribirmize

bence mevsimsel değişiklikler yüzünden oluyor.. bide üstüne sıkıntı yapıyoruz tabıkıde gelmez adetımız

SESİNİZ çıkmıyoo kızlarr enim hAFTAsonu misafirim var yemegee simdiden evin içinde 4 dönüyomm

SESİNİZ çıkmıyoo kızlarr enim hAFTAsonu misafirim var yemegee simdiden evin içinde 4 dönüyomm

Allah kolaylık versın Canım bende bi süpürge yapayım diyorum hafta sonu banada gelen giden olur hicte halım yok bide çamasırlar benı mahvettı bi dünya dürülecek yerleşecek var...

günaydinnnnnnnnn topgimin hamileeee kalmak için kıçını başını yırtan insanlariii
çok doğru valla bayıldım

bende öyleyim heç rahat edemem kafamda planlarım önce sonrada uykum kaçar

Allah kolaylık versın Canım bende bi süpürge yapayım diyorum hafta sonu banada gelen giden olur hicte halım yok bide çamasırlar benı mahvettı bi dünya dürülecek yerleşecek var...

ben o işi bitirdim şükür dünde halılarım yıkandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…