- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.041
valla bilemiyorum artık p.tesi kan testi yaptırdım çıkmadı
iştahım bi açık anlatamam göğüslerimde balo gibi
takmıyorum artık p.tesiye kadar beklicem olmazsa bi zahmet dr a gitcem
kızlar doktordan geldim soluğu burda aldım kan sonucum çıktı 0 yani bildiğiniz sıfır. küsüratı bile yok.
neyse ama o heycanı yani hamilemiyim acaba dşüncesini bir gün yaşamak bile güzeldi.
Allahım inşallah gerisini de getirecek buna inanıyorum.
ama eşim sonuca inanmadı bizim bu hastanenin sonucunda bi gariplik var 2 gün önce sağlık ocağında 5 küsür çıkan sonuç nasıl sıfırlanır diyor. ama ben bu aya transferim artık zaten adetim de bitmek üzere
Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amin.
hayırlı olsun.gerçi sen hamilemisin degilmisin bizden daha iyi ilmen lazım sonucta bir tane evladın varr.ama yıılar gecincxe anlmak zor oluyo sanirim.ekleyip görcenn
kızlar doktordan geldim soluğu burda aldım kan sonucum çıktı 0 yani bildiğiniz sıfır. küsüratı bile yok.
neyse ama o heycanı yani hamilemiyim acaba dşüncesini bir gün yaşamak bile güzeldi.
Allahım inşallah gerisini de getirecek buna inanıyorum.
ama eşim sonuca inanmadı bizim bu hastanenin sonucunda bi gariplik var 2 gün önce sağlık ocağında 5 küsür çıkan sonuç nasıl sıfırlanır diyor. ama ben bu aya transferim artık zaten adetim de bitmek üzere
Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amin.
kızlar selam,
31 mayısı bekliyorum ama boşuna bekliyorum. çünkü ne bir belirti var ne başka bişey... daha erken biliyorum ama test yaptım o da negatif... nerde yanlış yapıyoruz bir anlasam rahatlayacağım. 11-13-15-17-19-23 günlerinde çalıştık. kociş şimdi hasta çalışamıyoruz. yastık koydum, soğan kürü uyguladım. olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... olmuyorrrrrrr............
kızlar selam,
31 mayısı bekliyorum ama boşuna bekliyorum. çünkü ne bir belirti var ne başka bişey... daha erken biliyorum ama test yaptım o da negatif... nerde yanlış yapıyoruz bir anlasam rahatlayacağım. 11-13-15-17-19-23 günlerinde çalıştık. kociş şimdi hasta çalışamıyoruz. yastık koydum, soğan kürü uyguladım. olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... olmuyorrrrrrr............
kızlar selam,
31 mayısı bekliyorum ama boşuna bekliyorum. çünkü ne bir belirti var ne başka bişey... daha erken biliyorum ama test yaptım o da negatif... nerde yanlış yapıyoruz bir anlasam rahatlayacağım. 11-13-15-17-19-23 günlerinde çalıştık. kociş şimdi hasta çalışamıyoruz. yastık koydum, soğan kürü uyguladım. olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... olmuyorrrrrrr............[/QUO
benimkide 31 mayıs ama testi erken yapmıssın.2 gün kala yapcan belkii çıkarr.bende 8.11.13.16.18.22.25 günleri çalıştık ama bakcam işte ay sonu.yarabiii güldür yüzümüzüüü
migdemm yanıyooooooo.süt içmekten helak oldum sanirim migdem delindiiiiiii
niye o kadar yanıyoo??
ezgi ne alemde acaba :26: Allah yardımcısı olsun
:87::87::87::87::87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?