Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

valla bilemiyorum artık p.tesi kan testi yaptırdım çıkmadı
iştahım bi açık anlatamam göğüslerimde balo gibi
takmıyorum artık p.tesiye kadar beklicem olmazsa bi zahmet dr a gitcem

hayırlı olsun.gerçi sen hamilemisin degilmisin bizden daha iyi ilmen lazım sonucta bir tane evladın varr.ama yıılar gecincxe anlmak zor oluyo sanirim.ekleyip görcenn

kızlar doktordan geldim soluğu burda aldım kan sonucum çıktı 0 yani bildiğiniz sıfır. küsüratı bile yok.
neyse ama o heycanı yani hamilemiyim acaba dşüncesini bir gün yaşamak bile güzeldi.

Allahım inşallah gerisini de getirecek buna inanıyorum.
ama eşim sonuca inanmadı bizim bu hastanenin sonucunda bi gariplik var 2 gün önce sağlık ocağında 5 küsür çıkan sonuç nasıl sıfırlanır diyor. ama ben bu aya transferim artık zaten adetim de bitmek üzere

Allahım bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et amin.

amiin canım hayırlısı olsun üzülme sende adet var en azından
bende testler negatif adette yok menapozamı giriyom nedir

hayırlı olsun.gerçi sen hamilemisin degilmisin bizden daha iyi ilmen lazım sonucta bir tane evladın varr.ama yıılar gecincxe anlmak zor oluyo sanirim.ekleyip görcenn

:89: canım kendimi dinlemeye kalksam her ay hamileyim sanırım psikolojik
ama değilim galiba haç hissetmiyorum ama kocam nedense gelip gidip hamilesin diyor
bu arada yanıma yaklaşamıyor korkudan hamileysem bişi olur diye
sonra senin yüzünden oldu derim diye kardeş olduk 8-10 gündür

migdemm yanıyooooooo.süt içmekten helak oldum sanirim migdem delindiiiiiii

canım geçmiş olsun sıkma canını sende bizim gibi bu aya transfer olursun hakkımızda ne zaman hayırlıysa o zaman olsun bu mübarek cuma gününde Allah dualarımızı kabul etsin

kızlar selam,
31 mayısı bekliyorum ama boşuna bekliyorum. çünkü ne bir belirti var ne başka bişey... daha erken biliyorum ama test yaptım o da negatif... nerde yanlış yapıyoruz bir anlasam rahatlayacağım. 11-13-15-17-19-23 günlerinde çalıştık. kociş şimdi hasta çalışamıyoruz. yastık koydum, soğan kürü uyguladım. olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... olmuyorrrrrrr............

kafamız rahat degılde ondan olmuyor Biz değil Rabbım isteynce olacak görev gibi görüyoruz resmen birlikteliği sanırım tek 1 defa yapsak sallamasak hamıle kalacakmıyım kalmayacakmıyım die yada yatmasak ilişkiden sonra belkide hamıle kalıcaz yanı ... Allah hayırlısını versın cidden zor işler bunlar 25 aydır aynı sendromu yasıyorum ve senı cok işyi anlıyorum cnm...

canım nasip.. bir de imtihan gözüyle bakmak lazım Rabbim bizleri imtihan ediyor isyan etmeyelim... Etmeyelim ki bu isyanla dünyamız karardığı gibi ahiretimizi de karartmayalım..

ya kızlar isyan falan etmiyorum da ne bileyim anlam veremiyorum. kafama takmayım bu ay hiç umursamayım diyorum olmuyor. çıkaramıyorum bebek fikrini kafamdan. sanırım baya yoruldum. görev gibi görüyorum ilişkiyi. yanlış bu ama olmuyor ki...

1.mide bulantısı,baş dönmesi
2.yorgunluk ve sürekli uyku hali
3.alt karında şişkinlik
4.akıntının artması
5.göğüslerin şişmesi hassasiyet
6.göğüs uçlarının renginin koyulaşması
7.sık sık idrara çıkma
8.bel ağrısı
9.ağızda kuruluk
10.ağızda metal tadı hissetmek
11.kokulara aşırı hassasiyet
12.iştah artması
13.mide yanması
14.idrar kokusunda değişme
15.kasıkta batma,kramp
16.gazlı olmak
17.eklemlerin ağrıması

valla bende 3,5,8,17 olmuştuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…