Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hoşbuldum canımm
evet bütün sonuçlarımı gösterdim doktoruma allahıma bin şükür taş gibiyim taşşş

ama psikolojik olarak nasıl rahatladım anlatamm yok böyle bişey

çok sevindim canım inşallahh bundan sonraki ayda hamiş haberlerini verirsin bize:87::87:

hamilelerin neden erik aşerdiğini anlamış bulunmaktayım, mide bulantısından olayı ekşi ve tuzlu yiyecekler bastırıyo yaa ondanmışş, çok sevmem ben eriği ama sırf bu yüzden iyi geliyor diye yiyom valla

yaa ayşemm meğer kesin bende bişey var, olmayacak çocuğum diye ne kadar baskı yapıyomuş bilinç altım, inan hastaneden çıktım ya resmen yeni doğmuş gibi hafifledim.. kafam okadar rahatladı ki, sanki bugün ilişkiye girsek yarın hamile kalcam okadar rahatım artık

çok sevindim canım inşallahh bundan sonraki ayda hamiş haberlerini verirsin bize:87::87:

saol canımm

24 haziranda patlatıcam bombayıııı inşallahhhh

oh ohhh meyve ye böyle bol bolll.. yarasın bebişimizeeee

aynı şey bende de vardı , kist ameliyatından sonra olmas çocuğum diyodum ,yok rahim yapıştıysa yok kist tekrar olursa diye , doktorum geçen ay tam tersi tertemiz oldun çabuk hamile kalırsın dedi ben hamile kaldım herşey bizde bitiyor kapişş ama o takıntılı beyinciklerimize bunu anlatmak zorr,iilllaaa bilir kişiden duycazzz

evet canım kesinlikle katılıyorum.. keşke böyle şeylere gerek kalmadan anlayabilsek bunu.. bana deselerdi bak film çektir kafan rahatlar , inanmazdım ama çok iyi geldi..

doktorum normal hayatınıza devam edin, yumurtlama günlerini kaçırma, olmaması için hiçbir neden yok dedi.. ama bu ay olmazsa haziranda klomene başlarız dedi.inşallah gerek kalmaz

inşallah klomene gerek kalmazda bu ay hamile kalırısın senden çok ümütliyim hadi bakalım

kalmaz kalmazz ilaca falan kalmazz, en yakın zamanda inşallah rabbim sana ve isteyen herkese minicik hayatlar nasip eder

ezgi anesteziylemi çektirdin rahim filmini nasıldı acıdımı

evet canım cesaret edemedim anesteziyle çektirdim valla iyi ki de öyle yapmışım..
bayılmamla ayılmam yarım saat sürdü sonra 1-2 saat odamda istirahat ettirdiler, bana kalsa hemen çıkardım ama bırakmıyolar.. hiçbirşey hissetmedim gittiğim gibi geldim

iyi etmişsin canım öyle bişe olsa bende cesaret edemezdim zaten anestezi isterdim canım çok tatlıdırda

canlarrr, burdaki arkadaşlar bahçeye çardağa çaya çağırdılarr,ayh ne uzunn ve karışık oldu ,biras takılayım gelirim ,ezgoş sende azcık dinlen bence tatlım, ne olursa olsun narkozzbu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…