- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.061
ezgiiii hoşgeldin canım nasılsın sonuçlar çıktımı ayyy çok merak ediyorum:18:
nasılsın tatlıımm??
ben bomba gibiyiiiimmmmmmm
hoşbuldum canımm
evet bütün sonuçlarımı gösterdim doktoruma allahıma bin şükür taş gibiyim taşşş
ama psikolojik olarak nasıl rahatladım anlatamm yok böyle bişey
hımm ne borçluyuz bakalım bu bomba halini
canım hsg çektirdim bugün, horman, kan sonuçlarımı falan da aldım.. doktorum herşey süppppppppppppperr dediii
hoşbuldum canımm
evet bütün sonuçlarımı gösterdim doktoruma allahıma bin şükür taş gibiyim taşşş
ama psikolojik olarak nasıl rahatladım anlatamm yok böyle bişey
süperrrr,
çok sevindim canım inşallahh bundan sonraki ayda hamiş haberlerini verirsin bize:87::87:
hamilelerin neden erik aşerdiğini anlamış bulunmaktayım, mide bulantısından olayı ekşi ve tuzlu yiyecekler bastırıyo yaa ondanmışş, çok sevmem ben eriği ama sırf bu yüzden iyi geliyor diye yiyom valla
yaa ayşemm meğer kesin bende bişey var, olmayacak çocuğum diye ne kadar baskı yapıyomuş bilinç altım, inan hastaneden çıktım ya resmen yeni doğmuş gibi hafifledim.. kafam okadar rahatladı ki, sanki bugün ilişkiye girsek yarın hamile kalcam okadar rahatım artık
saol canımm
24 haziranda patlatıcam bombayıııı inşallahhhh
oh ohhh meyve ye böyle bol bolll.. yarasın bebişimizeeee
aynı şey bende de vardı , kist ameliyatından sonra olmas çocuğum diyodum ,yok rahim yapıştıysa yok kist tekrar olursa diye , doktorum geçen ay tam tersi tertemiz oldun çabuk hamile kalırsın dedi ben hamile kaldımherşey bizde bitiyor kapişş ama o takıntılı beyinciklerimize bunu anlatmak zorr,iilllaaa bilir kişiden duycazzz
evet canım kesinlikle katılıyorum.. keşke böyle şeylere gerek kalmadan anlayabilsek bunu.. bana deselerdi bak film çektir kafan rahatlar , inanmazdım ama çok iyi geldi..
doktorum normal hayatınıza devam edin, yumurtlama günlerini kaçırma, olmaması için hiçbir neden yok dedi.. ama bu ay olmazsa haziranda klomene başlarız dedi.inşallah gerek kalmaz
evet canım kesinlikle katılıyorum.. keşke böyle şeylere gerek kalmadan anlayabilsek bunu.. bana deselerdi bak film çektir kafan rahatlar , inanmazdım ama çok iyi geldi..
doktorum normal hayatınıza devam edin, yumurtlama günlerini kaçırma, olmaması için hiçbir neden yok dedi.. ama bu ay olmazsa haziranda klomene başlarız dedi.inşallah gerek kalmaz
inşallah klomene gerek kalmazda bu ay hamile kalırısın senden çok ümütliyim hadi bakalım
ayyy inşallah tatlımmmm..
rabbim tez zamanda hepimizin gönlüne göre versinnn
ezgi anesteziylemi çektirdin rahim filmini nasıldı acıdımı
evet canım cesaret edemedim anesteziyle çektirdim valla iyi ki de öyle yapmışım..
bayılmamla ayılmam yarım saat sürdü sonra 1-2 saat odamda istirahat ettirdiler, bana kalsa hemen çıkardım ama bırakmıyolar.. hiçbirşey hissetmedim gittiğim gibi geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?