- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.121
habire yemek yiyorum ben yaadüğün var yakında ama ben dobişko oldum iyice ezgimm hsg ni çektirdin mi??
ayyy çok fena uykum var gidem yatam bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.nekadar yormusum kendimii 1 haftadirr simdi gözümü acamıyom
ye tatlım yeee can boğazdan gelir
çektirdim canım anesteziyle, uyuyup uyanmam yarım saat sürü ve hiçbirşey hssetmedim.. çok şükür temiz de çıktı.. ama psikolojime ilaç gibi geldi. bence çektir tatlım
nasıl pişmanım anlatamam.. ama geçti benim tatlım artık olmazki.zatende gidiyorum... senin adına sevindim şükür atlattın. bana geliyoki,sen yakında gebe kalırsın içime doğdu
hepsine cevap verem canimm.içime 3mizde hamilelik var gibi geliyooo. 26.günüm.sanırım 13 yada 16.gün yumurtladımm.adet döngüm 30.33 arasidir benimm
amiin canımm..
inşallah sen de hsg ye gerek kalmadan hamile kalırsın biran evvelll
benim herifede işi oluyooo tam yumurtlama haftamda adam işhahsizz.önemli günlerim geciyoo adete 1 hafta kalaaa pesimden ayrılmıyooooooo
ayyyyy benimki de hep adet zamanları düşer üzerime yasak elma deryasaklar tatlıdır ya ondannnn
çok iyiyim canım.. herşey çok iyi geçti sonuçlarım da misss gibi çıktı çok şükür
pazar günü başlıyor bizim süper lig
ayyyy iyi ki dedin yaaa bak bugün çıkamam da yarın bi derece alayım artık.. gerçi bu sabahı biliyorum 36.3 çıktı hastanede
tatlım ben bu ay hiç bırakmadan günaşırıı gitcem tam gaz eşime de tembih ettim.. ateşimi de takip edicem bakalım artık kısmetse olur
oyyyyyyy işalalhhh işalahhhhhh.ilk burda söylüycem gee kalırsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nereye gitti bu milletkaranfilceee canım sen nasılsın?
hoşbuldum canımm
evet bütün sonuçlarımı gösterdim doktoruma allahıma bin şükür taş gibiyim taşşş
ama psikolojik olarak nasıl rahatladım anlatamm yok böyle bişey
selam ben geldım
hoşgeldin canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?