Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

habire yemek yiyorum ben yaa düğün var yakında ama ben dobişko oldum iyice ezgimm hsg ni çektirdin mi??

ye tatlım yeee can boğazdan gelir

çektirdim canım anesteziyle, uyuyup uyanmam yarım saat sürü ve hiçbirşey hssetmedim.. çok şükür temiz de çıktı.. ama psikolojime ilaç gibi geldi. bence çektir tatlım

nasıl pişmanım anlatamam.. ama geçti benim tatlım artık olmazki. zatende gidiyorum... senin adına sevindim şükür atlattın. bana geliyoki,sen yakında gebe kalırsın içime doğdu

nasıl pişmanım anlatamam.. ama geçti benim tatlım artık olmazki. zatende gidiyorum... senin adına sevindim şükür atlattın. bana geliyoki,sen yakında gebe kalırsın içime doğdu

amiin canımm..

inşallah sen de hsg ye gerek kalmadan hamile kalırsın biran evvelll

hepsine cevap verem canimm.içime 3mizde hamilelik var gibi geliyooo. 26.günüm.sanırım 13 yada 16.gün yumurtladımm.adet döngüm 30.33 arasidir benimm

ayyyyyy ara ara karnım ağrıyo meselaaa adet belirtisi olur benim heppp istemiyorum karnımın ağrımasınıı

benimde 25-28 arası sürüyo 13. gün çatlatı hamile kalırsak aynı zamanlara denk gelmiş oluyoo

büyük geçmiş olsun canım sen enerjik olunca biz de oluyorum bu arada startlarımız aynı

oyyyyyyy işalalhhh işalahhhhhh.ilk burda söylüycem gee kalırsammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayy benim o çıkan test sonucunu bi tek size söylemiştim hiç bi arkadaşım akrabam bilmeden
herçi kesin değildi ama gebe kalırsam da ilk size söyliycem inşallah

hoşbuldum canımm
evet bütün sonuçlarımı gösterdim doktoruma allahıma bin şükür taş gibiyim taşşş

ama psikolojik olarak nasıl rahatladım anlatamm yok böyle bişey

Gözün Aydın Bitanem cok sevındımm.. Doktorum bana demiştiki rahım filmi cektien bayanlar hemen hamıle kalıyormuss inşllah Bu ay çift çizgiui görürsün tatLım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…