- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.081
iyi etmişsin canım öyle bişe olsa bende cesaret edemezdim zaten anestezi isterdim canım çok tatlıdırda
canlarrr, burdaki arkadaşlar bahçeye çardağa çaya çağırdılarr,ayh ne uzunn ve karışık oldu ,biras takılayım gelirim ,ezgoş sende azcık dinlen bence tatlım, ne olursa olsun narkozzbu
pempee geçmiş olsun canim.dedigim gibi hiç bişi hisettmedin dimiii.hadi bakalım darisi gebe kalmana biliyosun filimden sonra sans artıyoo.fazla stres yapmadan ekle 6 ay içinde olur zatiii
ay tatlım iyiki seni dinlemişim valla süperdi
artık çok rahatım canım.. kafam o kadar rahat ki bu ay hamişim inşallahh
olmazsa haziranda klomene başlıcaz
ay tatlım iyiki seni dinlemişim valla süperdi
artık çok rahatım canım.. kafam o kadar rahat ki bu ay hamişim inşallahh
olmazsa haziranda klomene başlıcaz
pembiqqqqqqqqqqqqqq nasılsın tatlımmm geçmişi okumadım senden duyayım iyisin dimi film seansı da iyiydi dimi
sen benim sözümden şaşmaa ben hiç bişiyi abartmadan dogru söylerimmevet şimdi kafan rahat kanallRIN acıkkk o yüzden lütfen stres yapma ben 6 ay sonra hamile kaldım.gör bakkk 2 aya kadar kalcann
çok iyiyim canım.. herşey çok iyi geçti sonuçlarım da misss gibi çıktı çok şükür
pazar günü başlıyor bizim süper lig
Süper bi habeeeeeerrrrrr çok sevindim canımm:87: yaa sen ateş ölçme yöntemini pek tutmuyosun galiba ama bence bu ay bu gazla bişeyler yapmalısınnnnateş ölçümü veya ovulasyon testi yadaaaaaaaaaaa en garantisi yumurtlamana yakın gir ultrasona kaç mm olduğunu söylesin çalış ona göre nasılll fikirrrrrrrrr benim bu ay olmazsa gelecek ay deniycemmm
kız tülayy ne stresi bak demin ayşeye dedim meğer ben için için kendimi yiyomusum bende kesin bişey var diye.. anaam kafam bir rahatladı, psikolojim biz düzeldi anlatamm yaa ben bu kafayla 2 aya değil 2 haftaya hamile kalırım
tabi orasını allah bilir o işin şakası ama bundan sonra stres yok, ne zaman olursa artık kısmetimizi beklicez
ay hadi bu ay siz hamişsiniz önümüzdeki ay da ben peşinizden koştur koştur gelicemmmm
kız benim belirtim yok yaffffffffff.bi ara ara sancimm bide avucum yüzüm yanıyoo bukadar yanii.ha bide acayip halsizimm.içine ne doguyo sence olurmu benim iş bu sferr
ay allahım beni utandırmasın ama ben pasimle senden çok umutluyum yaa neden bilmiyorumm
ayyyy iyi ki dedin yaaa bak bugün çıkamam da yarın bi derece alayım artık.. gerçi bu sabahı biliyorum 36.3 çıktı hastanede
tatlım ben bu ay hiç bırakmadan günaşırıı gitcem tam gaz eşime de tembih ettim.. ateşimi de takip edicem bakalım artık kısmetse olur
amin canimm.bende pasiden umutluyum.bende kendimden umutluyum ama neileyimm sanki bugun bişi hissetmiyom artık.buara pasi nerde acep gelmedimni buhiçç
canannnnnnnnnn bizde az kaldı haaaa:18::18:
illlaaaaaaaaa sabahın köründe kalkıp ölçmek gerekmiyomuş ama uyandığın vakit kalkmadan ölçmek ve kaydetmek yeter bir de aynı saatlerde olması iyiymiş.. eeeeeee senin bebek nazlı yaa naz yapma ihtimalini düşürmeye çalışmak gerekkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?