- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.101
ben bu ateşide hiç anlaıyorumm.sabah 7 ölçüyorum 36.6 yada 36.8 sonro uyuyorum.10 uyanıp yine ölçüyorum bu sefer 37.0 yani nedemek bi anlasammmmmmm
uayda adet olursam ayramdan sonra kesin aişılama yaptıracammmmm
hayırlısı canım ama inşallah olmayacaksın
canım bana çok mantıklı geldi bu yöntem yaa ben de yarın hemen derece alıp pazar sabahı başlıycam.. gerçi ben bütün ay çalışcam ama en azından yumurtlama günlerimi anlarsam ozamanlar sabah yaparız diyorum:78:
Kesinlikle mantıklıaçıkçası ben okadar uzun süre çalışma yapamıyorum gerçekten işkence gibi geliyo bu ay sadece 8. 11. 13. 15. ve 17. günlerde oldu daha fazla devam edemedim o bile yamulttu beni ben de gelecek ay ateş ölçüp yumurtlama günleri sabah yapcam tuttum bunu
ben eger bu ay hamile kalırsam kesinlikle sabah yapın kızlarr çünkü ben tam yumurtlama günüde sabah yaptım tabi tahminim dogruysaa
Kesinlikle mantıklıaçıkçası ben okadar uzun süre çalışma yapamıyorum gerçekten işkence gibi geliyo bu ay sadece 8. 11. 13. 15. ve 17. günlerde oldu daha fazla devam edemedim o bile yamulttu beni ben de gelecek ay ateş ölçüp yumurtlama günleri sabah yapcam tuttum bunu
Tülüüüüüü yaaaa içindeki ses ne diyo pasi sen ve ben için varmı ümitbir de bu gün senin adetin kaçıncı günü açıncı gün yumurtladın döngün kaç gün sürüyoo
yaa aslında bizim kaç aydır tam yumurtlama dönemimde birşey oluyor birlikte olamıyoruz, bu ay en azından ilk hafta 2gün arayla yapıcam, 2. ve 3. haftalar günaşırı, sonra yine 2 gün arayla.. yani maç takvimim şöyle görünüyor:
29-1-4-7-9-11-13-16-19-22 bat da 24 . yeter heraldee
yaa aslında bizim kaç aydır tam yumurtlama dönemimde birşey oluyor birlikte olamıyoruz, bu ay en azından ilk hafta 2gün arayla yapıcam, 2. ve 3. haftalar günaşırı, sonra yine 2 gün arayla.. yani maç takvimim şöyle görünüyor:
yeter heralde miii kocişin beline kuvvet nediyiyim ama gayet dolu dolu işte benim de bu 3. deneme geçen ay 2 aydır yumurtlama günü olmadı kociş hasta oldu ben bu ay ilk defa yumurtlama günü çalıştım hayırlısı artıkk
maşallah ezgim dersine ne güzel çalışmışsın inşallah Allah yüzüne güler bu ay canım herşey gönlünce olur inşallah
kız bukadar yapailcekmisinizkiiiiiiiiiiii
sana da hayırlı cumalar tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?