Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben bu ateşide hiç anlaıyorumm.sabah 7 ölçüyorum 36.6 yada 36.8 sonro uyuyorum.10 uyanıp yine ölçüyorum bu sefer 37.0 yani nedemek bi anlasammmmmmm

ben bu ateşide hiç anlaıyorumm.sabah 7 ölçüyorum 36.6 yada 36.8 sonro uyuyorum.10 uyanıp yine ölçüyorum bu sefer 37.0 yani nedemek bi anlasammmmmmm

canım sadece sabah ilk ölçütüğün ateşi baz al, gün içinde ölçme birdaha çünkü oynar vücut ısısı

Kesinlikle mantıklı açıkçası ben okadar uzun süre çalışma yapamıyorum gerçekten işkence gibi geliyo bu ay sadece 8. 11. 13. 15. ve 17. günlerde oldu daha fazla devam edemedim o bile yamulttu beni ben de gelecek ay ateş ölçüp yumurtlama günleri sabah yapcam tuttum bunu

ben eger bu ay hamile kalırsam kesinlikle sabah yapın kızlarr çünkü ben tam yumurtlama günüde sabah yaptım tabi tahminim dogruysaa

ben eger bu ay hamile kalırsam kesinlikle sabah yapın kızlarr çünkü ben tam yumurtlama günüde sabah yaptım tabi tahminim dogruysaa

Tülüüüüüü yaaaa içindeki ses ne diyo pasi sen ve ben için varmı ümit bir de bu gün senin adetin kaçıncı günü açıncı gün yumurtladın döngün kaç gün sürüyoo

yaa aslında bizim kaç aydır tam yumurtlama dönemimde birşey oluyor birlikte olamıyoruz, bu ay en azından ilk hafta 2gün arayla yapıcam, 2. ve 3. haftalar günaşırı, sonra yine 2 gün arayla.. yani maç takvimim şöyle görünüyor:

29-1-4-7-9-11-13-16-19-22 bat da 24 . yeter heraldee

Tülüüüüüü yaaaa içindeki ses ne diyo pasi sen ve ben için varmı ümit bir de bu gün senin adetin kaçıncı günü açıncı gün yumurtladın döngün kaç gün sürüyoo

hepsine cevap verem canimm.içime 3mizde hamilelik var gibi geliyooo. 26.günüm.sanırım 13 yada 16.gün yumurtladımm.adet döngüm 30.33 arasidir benimm

yeter heralde miii kocişin beline kuvvet nediyiyim ama gayet dolu dolu işte benim de bu 3. deneme geçen ay 2 aydır yumurtlama günü olmadı kociş hasta oldu ben bu ay ilk defa yumurtlama günü çalıştım hayırlısı artıkk

maşallah ezgim dersine ne güzel çalışmışsın inşallah Allah yüzüne güler bu ay canım herşey gönlünce olur inşallah

kız bukadar yapailcekmisinizkiiiiiiiiiiii

benim herifede işi oluyooo tam yumurtlama haftamda adam işhahsizz.önemli günlerim geciyoo adete 1 hafta kalaaa pesimden ayrılmıyooooooo

benim herifede işi oluyooo tam yumurtlama haftamda adam işhahsizz.önemli günlerim geciyoo adete 1 hafta kalaaa pesimden ayrılmıyooooooo

maşallah ezgim dersine ne güzel çalışmışsın inşallah Allah yüzüne güler bu ay canım herşey gönlünce olur inşallah

kız bukadar yapailcekmisinizkiiiiiiiiiiii

çalışacaz bana neee yaa 10 dksını ayırsın bana

okadar arı sütü bal polen, keçiboynuzu pekmezi boşa mı gitsin hakkını vermemiz lazım dimi ama

ayyy çok fena uykum var gidem yatam bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.nekadar yormusum kendimii 1 haftadirr simdi gözümü acamıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…