Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

karanfilce sanada geçmiş olsun canım,Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat,evlatlar versin inşAllah,ya artık gelde güven bu testlere:26:

karanfilce sanada geçmiş olsun canım,Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat,evlatlar versin inşAllah,ya artık gelde güven bu testlere:26:

sağolasın canım Allah razı olsun. dimi ama kan doğru çıkar dedik hekesi idrar şaşırtır beni kan şaşırttı. ama ezginin de dediği gibi yumurta döllendi belki ama bebek oluşamayınca kimyasal gebelik oldu. hayırlısı böyleymiş Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin.

aşkitoommmmmmmmmmmmmmmm
geçmişi okudum ve pc yüzünden yine yazamadım...
ama iki tokat attımdüzeldi

canım çoookk sevindim herşeyin yolunda olmasına..
önümüzdeki ay rabbimin izniyle gelecek bebişin

bende bugün kapalıçarşıya gittim..
çok yoruldum

benimde içime doğuyor ki tülay hamile bu ay..
ben kendimden umudu kestim....
adet için kesin belirtilerim var
hissederim yani ben onları hissetmeye başladım
napalım herşeyde bir hayır vardır....

İNŞALLAH aşkitooomm önümüzdeki aylar için çok umutluyumm

tatlım sen kendinni neden bu kadar yoruyosun, unuttun mu kuzucum sen 2 canlısınn
ateşin kaçtı sabah?

Evet olabilir banada mantıklı geldi ,duanada aminler olsun inşallah gülüm..

mesajı düzenliyorum,cevabım karanfilceye idi,alıntı yapmayı unutmuşum,yanlış anlaşılmasın

Son düzenleme:
keşke ölçseydinnnn yarın sabah ölç mutlaka tatlımm..

hem adet belirtilerim diyip durma ayşede benmle iddialaştı okadar adet olcam ben anlarım adet ağrılarım var diyeeee

tamam canım ölçerim sabah...
inatlaşmak değil canım..
yani insan hisseder yaa
işte ne bileyim aynı şeyler yine var her ay olduğu gibi..
hayırlısı artık

karanfilce ne diyeceğimi şaşırdım canım...
hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gelecek bebeğin

sağolasın canım Allah razı olsun.

bu arada kızlar size bişey diycem benim bugün 7. gün. şu soğan kürüne bugün başlıyım diyorum filiz gibi ne dersiniz? bi daha kimseye sormadan bişeyler yapmak istemiyorum civan perçemine benzemesin.

bi de eşim kafamı karıştırıyo bizim hastanenin sonucuna güvenmiyorum. bak o arkadaşımın 3 haftalık bebğini 0 gösterdi 6. haftada da 13.000 gösterdi diyor. ben hiç zannetmiyorum da velev ki hamile olsam soğan kürü bişey yapmaz dimi.

arkadaşlar şimdik benim sat dan 9.günüm yani yumurtlama günlerim yaklaşıyor ve ben tahmin ediyorum ki 14.gün değilde 10-12. gün arası yumurtluyorum ilişkiyide ben hep 14-16.günler arasına denk getiriyordum ki gebelik olmadı bu ay şimdiden çalışmalara başladım bir gün arayla.. incir aldım kürü yapayım diye fakat ona kafama göre istediğim zaman başlıyabiliyor muyum cancaazlar..

tatlım ben sakıncası yok diye biliyorum ama kesin bişey diyemem.. bence başla vakit kaybetmeden, sende gebelik olduğunu sanmıyorum canım

Canım saraçoğlunun sitesinde şöyle yazıyor,,,

SORU :
Hocam, soğan kürünü geçen ay denedim ve sonuç adet oldum şimdi hamilelikten şüpheleniyorum ama soğan kürüne de başlamam gerekiyor eğer hamileysem ve soğan kürüne başlarsam olumsuz sonuç oluşturur mu? Saygılar,sevgiler..

CEVAP :
Soğan kürüne başlayabilirsiniz. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız.

evet canım zamanı yok o kürün istediğin zaman başlıyorsun
ben de yarın başlıycam ama bak ne diycem eğer yumurtaların sadece büyümesini değil bir de çatlamasını istiyorsan her gün incirleri 6 dk kaynattıktan sonra içine 1 havuç doğrayacakmışsın öyle kaynatacakmışsın

kızlar valla ben bu kürler hakkında ne desem yalan..
hiçbirini denemedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…