- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.241
karanfilce sanada geçmiş olsun canım,Rabbim en hayırlı zamanda hayırlı bir evlat,evlatlar versin inşAllah,ya artık gelde güven bu testlere:26:
aşkitoommmmmmmmmmmmmmmm
geçmişi okudum ve pc yüzünden yine yazamadım...
ama ikitokat attım düzeldi
canım çoookk sevindim herşeyin yolunda olmasına..
önümüzdeki ay rabbimin izniyle gelecek bebişin
bende bugün kapalıçarşıya gittim..
çok yoruldum
İNŞALLAH aşkitooomm önümüzdeki aylar için çok umutluyumm
tatlım sen kendinni neden bu kadar yoruyosun, unuttun mu kuzucum sen 2 canlısınn
ateşin kaçtı sabah?
bu sabah ölçmedim..
adet belirtilerim sıklaşınca
keşke ölçseydinnnn yarın sabah ölç mutlaka tatlımm..
hem adet belirtilerim diyip durma ayşede benmle iddialaştı okadar adet olcam ben anlarım adet ağrılarım var diyeeee
tamam canım ölçerim sabah...
inatlaşmak değil canım..
yani insan hisseder yaa
işte ne bileyim aynı şeyler yine var her ay olduğu gibi..
hayırlısı artık
bu sabah ölçmedim..
adet belirtilerim sıklaşınca
karanfilce ne diyeceğimi şaşırdım canım...
hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda gelecek bebeğin
sağolasın canım Allah razı olsun.
bu arada kızlar size bişey diycem benim bugün 7. gün. şu soğan kürüne bugün başlıyım diyorum filiz gibi ne dersiniz? bi daha kimseye sormadan bişeyler yapmak istemiyorum civan perçemine benzemesin.
bi de eşim kafamı karıştırıyo bizim hastanenin sonucuna güvenmiyorum. bak o arkadaşımın 3 haftalık bebğini 0 gösterdi 6. haftada da 13.000 gösterdi diyor. ben hiç zannetmiyorum da velev ki hamile olsam soğan kürü bişey yapmaz dimi.
göreceğiiiizzzzz bunlar adet belirtisi mi hamilelik belirtisi miiii
bu arada kızlar size bişey diycem benim bugün 7. gün. şu soğan kürüne bugün başlıyım diyorum filiz gibi ne dersiniz? bi daha kimseye sormadan bişeyler yapmak istemiyorum civan perçemine benzemesin.
bi de eşim kafamı karıştırıyo bizim hastanenin sonucuna güvenmiyorum. bak o arkadaşımın 3 haftalık bebğini 0 gösterdi 6. haftada da 13.000 gösterdi diyor. ben hiç zannetmiyorum da velev ki hamile olsam soğan kürü bişey yapmaz dimi.
arkadaşlar şimdik benim sat dan 9.günüm yani yumurtlama günlerim yaklaşıyor ve ben tahmin ediyorum ki 14.gün değilde 10-12. gün arası yumurtluyorum ilişkiyide ben hep 14-16.günler arasına denk getiriyordum ki gebelik olmadı bu ay şimdiden çalışmalara başladım bir gün arayla.. incir aldım kürü yapayım diye fakat ona kafama göre istediğim zaman başlıyabiliyor muyum cancaazlar..
Adet belirtileri ve hamilelik belirtileri arasında pek bi fark yokturrr,umutsuzluğa kapılma hemenn öperimm bakkk
arkadaşlar şimdik benim sat dan 9.günüm yani yumurtlama günlerim yaklaşıyor ve ben tahmin ediyorum ki 14.gün değilde 10-12. gün arası yumurtluyorum ilişkiyide ben hep 14-16.günler arasına denk getiriyordum ki gebelik olmadı bu ay şimdiden çalışmalara başladım bir gün arayla.. incir aldım kürü yapayım diye fakat ona kafama göre istediğim zaman başlıyabiliyor muyum cancaazlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?