- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.261
tatlım ben sakıncası yok diye biliyorum ama kesin bişey diyemem.. bence başla vakit kaybetmeden, sende gebelik olduğunu sanmıyorum canım
Canım saraçoğlunun sitesinde şöyle yazıyor,,,
SORU :
Hocam, soğan kürünü geçen ay denedim ve sonuç adet oldum şimdi hamilelikten şüpheleniyorum ama soğan kürüne de başlamam gerekiyor eğer hamileysem ve soğan kürüne başlarsam olumsuz sonuç oluşturur mu? Saygılar,sevgiler..
CEVAP :
Soğan kürüne başlayabilirsiniz. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız.
Canım saraçoğlunun sitesinde şöyle yazıyor,,,
SORU :
Hocam, soğan kürünü geçen ay denedim ve sonuç adet oldum şimdi hamilelikten şüpheleniyorum ama soğan kürüne de başlamam gerekiyor eğer hamileysem ve soğan kürüne başlarsam olumsuz sonuç oluşturur mu? Saygılar,sevgiler..
CEVAP :
Soğan kürüne başlayabilirsiniz. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde soğan kürünü sonlandırınız.
evet canım zamanı yok o kürün istediğin zaman başlıyorsun
ben de yarın başlıycam ama bak ne diycem eğer yumurtaların sadece büyümesini değil bir de çatlamasını istiyorsan her gün incirleri 6 dk kaynattıktan sonra içine 1 havuç doğrayacakmışsın öyle kaynatacakmışsın
çok sağol o zaman tabi yumurtalarımız hem büyüssüüünn hem çatlasınn hem döllensinbu arada bugün işyerindeyim bi baktım saat 16 gizlice girdim baktım seni göremedm dedim demek ki uzun sürdü hastanede işi.. ama meğer çabucak hallolmuş hsg.. gözün aydın bu arada.. ben çok duydum çevremdenrahim filmi çektrip hemen ardından hamile kalan hatta bazen doktorlar sadece gebelik oluşsun diye hemde kontrol olur diye bile öneriyorlarmış.. güzel olucak inş herşey
off bi kere normal hamile kalabilsemde öğrensem aradaki farkı
SORU :
merhaba hocam hamile kaldığını bilmeden soğan kürüne devam etmek hamileliğe zarar verir mi?
CEVAP :
Hayır. Vermez. Hamile kaldığınızı öğrendiğinizde kürü sonlandırınız. genel olarak hamile kalındıktan sonra hiçbir kür önermiyorum. Hekim önerisi hariç. Sağlığınız daim olsun.
zarar vermezmiş ama öğrenince sonlandırın diyo:26:
evt öyle diyo:26:
ya varya geçenki civan perçemi gibi yanlış bişey yapmaktan öyle korkuyorum ki.
şimdi şu yaptığımı içeyim de.. amann yemekler de atmıyo muyuz soğanı ha orda içmişim ha burdaa
bu arada öğlen ve akşam yemeklerden önce içiliyo dimi canım?
aşkitooooooooommmm az kaldııııı çok heyecanlıyım senin içinnnn:18::18::18:
hepberaberr hoşgeldinn,kızlar filiz geliyormu,ben günlerdir görmedim,inşallah iyidir bebişiyle birlikte:44:
inşallah canım.. çok teşekkür ederimm
beraber başlayalım incire ben daha almadım sabah erkenden alıp kaynatıcam
şekerpareler ben çıkıyorum çok yorgunum belim kopacak gibi,gidip dinlensem iyi olacak,kendinize cici bakın hepinizi mucuskk mucukss,,
şekerpareler ben çıkıyorum çok yorgunum belim kopacak gibi,gidip dinlensem iyi olacak,kendinize cici bakın hepinizi mucuskk mucukss,,
tamam hadi hayırlısı bakalım.. bu arada incir kürünü arkadaşlar böyle mi yapıcaaaz
Damacanadan yarım litre su alıp uygun bir tencerede kaynatmaya başlayın. Su kaynamaya başlayınca 15-16 tane kuru incir ilave edin. Tencerenin kapağını kapatıp 20 dakika kuru incirleri haşlayın. 20 dakika haşlanan kuru incir kürünü ılıkdıktan sonra pirinç süzgeci ile süzün.
Kolay hamilelik ve yumurta çatlatmak için hazırlanan kuru incir kürü üçe bölünerek öğünlerden15 dakika kadar önce aç karnına içilmelidir. Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu kuru incir kürü tam olarak şöyle uygulanmalıdır: 21 gün kür uygulanır, 7 gün ara verilir, 21 gün kür tekrar uygulanır ve kuru incir kürü tamamlanır. Yani kuru incir kürü toplamda 42 gün boyunca içilecektir.
Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu, kuru incir kürünün her gün taze olarak hazırlanmasını, incirlerin ikiye bölünerek kaynayan suya atılmasını ve incirlerin dışında beyaz pudra varsa incirlerin ilk önce soğuk suda yıkanması gerektiğini belirtiyor.
bi de havuç ekliicez
peki 15-16 incir fazla değil mi günlük olarak ben 250 gr almıştım inciri içinde 16 tane bile yok
niye kimse konuşmuyo:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?