Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

karın ağrısı

ayak ağrısı baş ağrısı

benim şeytan üçgeni tamam
saatler kaldı kırmızılara

pasiiiiiiiiiiiiii hg canim.öyle deme kızz.benim adet olurkwen hiç karnım agrımaz hamileysem agrıyo geneldee.ama heran adet olcam gibiiiii sol kasıgım agrıyoooooo

pasiiiiiiiiii ya hani bi tane alman takvimi vardi onun aderesini biyonmuuuuuuuu

pasiiiiiiiiiiiiii hg canim.öyle deme kızz.benim adet olurkwen hiç karnım agrımaz hamileysem agrıyo geneldee.ama heran adet olcam gibiiiii sol kasıgım agrıyoooooo

hoşbulduk canım....
benim ağrır belimde ağrıyo...
karnımda sanki bi dolgunluk var gibi..
başım ağrıyo....
sersem gibiyim..
gece hiç uyuyamadım...

he bende öyleyim işteee kabızım karnım agrıyooo.zorlayınacada sol kasıgım batıyoooo

canım yaaa kabızlık bende de var ama benim genelde vardır oyüzden bilemiyorum, ama avuç içi yanması çok var ben de ilginçtir göğüs şişliği var ama durduk yere acımıyo, bastırınca hafif acıyo hele ucu hiç acmıyoo, akıntı da var kokusuz bi gün şeffaf bi gün sarı şekilde ama en çok şu karın ağrısı moralimi bozuyo,

Canım filmi çocuk tedavisi için istemedi,yumurtlalıklarımda küçülme varmış artı rahim görntüsünde bir tuhaflık var dedi doktor teşhis koyamadı,benimde içime kurt düştü,Allah korusun belki bir hastalık filanda olabilir ne bileyim çektireyimde rahat edeyim..

benim akıntımm hiçççç yok.gögsümde hiççççç acımıyooo.karnım agrıyoo.hiççççç kabız olmam benn.niye oldum bilmiyomm.bide karnım şiş benimm.ayy ya az kaldı bana 3 gün üffffffffff canim sıkılıyoo

aaaaa o zaman başka kesinlikle baktırmalısın, inşallah da bişeyin çıkmaz

kızzzzzzzzz 3 gün sonra adet olmazsak test yapkmııııııı benimde 3 gün sonra 24. gün olcakkk

hu huuuuuuuuuuuu

kızlarrrr derecemi ve incirlerim aldııııımmmmmmm

valla 2 günlük ateşim 36.3 ve 36.5 gerçi onlar gün içinde oldu ama olsun çok heves ettim onları da sayalımm yarından itibaren sabahları ölçücem..

şimdi de gidip incirlerimi kaynatayııımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…