- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.541
karın ağrısı
ayak ağrısı baş ağrısı
benim şeytan üçgeni tamam
saatler kaldı kırmızılara
pasiiiiiiiiiiiiii hg canim.öyle deme kızz.benim adet olurkwen hiç karnım agrımaz hamileysem agrıyo geneldee.ama heran adet olcam gibiiiii sol kasıgım agrıyoooooo
hoşbulduk canım....
benim ağrır belimde ağrıyo...
karnımda sanki bi dolgunluk var gibi..
başım ağrıyo....
sersem gibiyim..
gece hiç uyuyamadım...
he bende öyleyim işteee kabızım karnım agrıyooo.zorlayınacada sol kasıgım batıyoooo
evet öyle diyorlar ne bileyim benim hiç bir fikrim yok, senin de zaman geçtiği için hatırlamıyosun bence ve tabiki kendini dinlemediğin için bir de insanın yaşadığı hamilelikler birbirinden farklı oluyomuş yanlış anlama ama sen rahim filmi falan diyosun ya ben şaşırıyorum 2 tane çocuğum olsa 3. için tedavi olmazdım ben tembel kadınım galiba
pasiiiiiiiiii ya hani bi tane alman takvimi vardi onun aderesini biyonmuuuuuuuu
canım yaaakabızlık bende de var ama benim genelde vardır oyüzden bilemiyorum, ama avuç içi yanması çok var ben de ilginçtir göğüs şişliği var ama durduk yere acımıyo, bastırınca hafif acıyo hele ucu hiç acmıyoo, akıntı da var kokusuz bi gün şeffaf bi gün sarı şekilde ama en çok şu karın ağrısı moralimi bozuyo,
ayyyy canim benim geçmiş olsun.vallaa ben dana gibi uyuyuomm
Canım filmi çocuk tedavisi için istemedi,yumurtlalıklarımda küçülme varmış artı rahim görntüsünde bir tuhaflık var dedi doktor teşhis koyamadı,benimde içime kurt düştü,Allah korusun belki bir hastalık filanda olabilir ne bileyim çektireyimde rahat edeyim..
ben akşam uyuyamadım..
sabahta erkenden kalktım
ben akşam uyuyamadım..
sabahta erkenden kalktım
benim akıntımm hiçççç yok.gögsümde hiççççç acımıyooo.karnım agrıyoo.hiççççç kabız olmam benn.niye oldum bilmiyomm.bide karnım şiş benimm.ayy ya az kaldı bana 3 gün üffffffffff canim sıkılıyoo
ben akşam uyuyamadım..
sabahta erkenden kalktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?