- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.521
imporatogrly,beloved11,ebru26,passifloraa,ruzqar,YAW,
kızlar saçımı boyamak istiyorum ama diyorumki ya tutmussa bişey olurmu
imporatogrly,beloved11,ebru26,passifloraa,ruzqar,YAW,
Hoşgeldin cancağızımmmnasılsın belirti var mı bu ay
Hoşgeldin cancağızımmmnasılsın belirti var mı bu ay
ben zaten çok doğalımdır ama artık diyorumki şöyle birazcık sarısınmı olsam regl olursam kendim boyayacağım arada değişim iyi oluyoKENDİ BOYADIĞIMIZ SAÇLAR KUAFÖRDEboyattığımız gibi malesef olmuyo bence hiç boyatmamak çünkü zaten 40 yaşına geldiğimizde beyazlar çıkınca boyatmak zorunda kalıcaz şimdi kendi saçlarımızı kulllansak daha iyi ben boyatmıyorum mesela hemde bazen saçı yıpratıyo şuan yaşımızın verdiği doğal güzellği kullanmak en doğrusu sizinde güzzeldir kendi saç renginiz eminim...bence zorunlu oldukça boyatmak gerek...
Hoşbuldum bitanemm,bu ay kendimi dinlemiyecem diyordum ama elimde değil
Belirtilere gelincee,yumurtlamadan sonra akıntım hiç kesilmedi azar azar devam ediyor,normalde kupkuruyum,göğüslerde şişkinlik var,ve yaklaşık bir hafta önce göğüslerim acaip sızladı bütün gün,dayanılmaz bişeydi nerdeyse hastaneye gidecektim,gebelik belirtisi olamaz diye düşünüyorum çünkü çok erkendi,dünden beri iştahımda açılmış ama adet önceside böyle oluyor,bakalım artık nasip kısmet,batıma bir hafta varr,yaklaştıkça heyecanım artıyor,adet olursam bende hsg filmi çektirecem,olduğum gün randevu verecekler,ama ben özelde yaptırmayacam ve anestezi vereceklerini sanmıyorum,çok tırsıyorumm:18:
ben zaten çok doğalımdır ama artık diyorumki şöyle birazcık sarısınmı olsam regl olursam kendim boyayacağım arada değişim iyi oluyo
bakma sen birazcıkta psikolojik benim moralim bozulunca saçımla basımla oynarım hemen....7 aydır bebek istiyorum daha henüz olmadı 7 ayda her regl olduğumda 5 kere saçımı boyadım ne bilim ilaç gibi geliyotabi canım kendi tercihin karışamam ben nacizane fikrimi belirttimmm
ben bi kadın esmerse esmer sarışınsa sarışın benim fikrimce esmer bayanların saçını sarıya boyatmalarını anlayamıyorummm 1 ay sonra dip boyaları çıkıyo ondan sonra bidaha boyat offf zor ya ben yapamam şahsen beyazlayınca zaten boyatmak gerek...
bendede vardı boyatma isteği lise yıllarında annem izin vermezdi senin saçlarının rengi güzel boyatma diye bende bal köpüğü saçlarımı siyaha boyattımm simsiyah sonra içim karardı dedim bu son oldu bidaha boyatmadım saşlarımı kestirdim şimdide uzadı boyalarda gitti rahatımm oh be doğallık en güzeli...
yaw senın resmini gördüm çok güzelmişsin ben seni esmer felan sanıyordum ...
Merhaba arkadaşlar
tülü, pembiq, karanfil, hepberaber iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizi seviyorumm
tülüüüüüüü pasiiiiiiii nasılsınız bu günn
Hoşbuldum kuşummhiranur hg bebemmmmm
tatlım topiklerden okuduğum kadarıyla adet belirtileri ve hamilelik belirtilerini çoğu kişi ayırt edemiyormuş,canım inanki benimde ilkmiş gibi geliyor,belirti filan hiç bişey aklımda değilkorkma korkma o kadar insan çektiriyo bişeycik olmaz rahat olbelki gerek de kalmaz sen tecrübelisin hamilelik konusunda bende de sadece adet belirtileri var ama bilemeyiz tabiki,
iyiym canim karnım agrıyoo okadar sen nasılsınn
Benim de aynen dünden beri karnım ağrıyo kasık ağrısı değil ama hani böyle adet olmaya bir kaç dakika kala belin karnın ağrır, bi ıslaklık hissedersin veeee kırmızıyı görürsün ya öyle ağrıyosanki her an adet olcam
Hoşbuldum kuşumm
tatlım topiklerden okuduğum kadarıyla adet belirtileri ve hamilelik belirtilerini çoğu kişi ayırt edemiyormuş,canım inanki benimde ilkmiş gibi geliyor,belirti filan hiç bişey aklımda değiltakmıyordum ozamanlar,o yüzden kendimi dinlemiyordum,oğlan zaten kazayla oldu,günüm geçince test yaptırdım öğrendim,bir tek kızımda çok bulantı kusma(afedersiniz) olduğunu hatırlıyorum,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?