Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

heee tamam tammammm şimdi anladım zaten bebek yerleşirken bir üşüme oluyormus ateşte düüyormus sonra yerleştirkten sonra ateş yükseliyormus doğru canım çözdüm şimdi şimdi ben bu alman sitesi varya orda kendimi hsaplattım bu ay hamile kalırsam 2 haziranda bebiş yerleşiyo 2 haziranda ateşim düşük çıkarsa umut olcak bana hadi bakalım ya allah gönlümüze göre verir insallah

kızzzzzzzzz adresiiiii yazzzzzzzzzzzzzz

bi gitti bidahada gelmedi mninik kuşşşş
bu ay testler bize oyun oynadı benimde ilk defa test çift çizgi gösterdi ama 2.çizgi varla yok arasındaydı çizgiyi görmemle daha adetime 4 gün kala bosaldı özlemde öyle oldu yıpratmasa kendini bari napalım verende allah alanda allah bizim sözümüz geçermi dua etcez baska napalım

bende grecen ay öyle olduu.cift cizgi çıktı ama iki gün sonra adet oldumm.ama toparladım kendimi bu ayta yine umutla bakıyoomm.aderesiiiiii verrrrrrrrrrr

kızzzzzzzzz adresiiiii yazzzzzzzzzzzzzz
ben adresi bilmiyorumki canım burdan birisi paylasmıstı link atmıstı bende linke tıkladım
almancA yazıyordu orda son adet tarihini yazıyorsun
o sana yumurtlama gününü
hangi günler yaparsan kız
hangi günler yaparsan erkek olucağını
hangi gün tam yumurta çatlıyor
bebeğin rahme yerleşme gününü
ne zaman idrar testi yapacagın günü
ne zaman kan testi yapacağın günü
ve bir sonraki adet gününü veriyor
çok süper bir site ben hepsini not almıstım
o paylasan arkadas bir daha paylassa keşke

yaaaaaaa merak ettim neyapcam simdi benn

Merhaba arkadaşlar
tülü, pembiq, karanfil, hepberaber iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim sizi seviyorumm

tülüüüüüüü pasiiiiiiii nasılsınız bu günn

yeniden hos geldın tatlım Zaten bızde hic inanmamıstık hatta ben cvp verme tenezzülünde bıle bulunmadım ... Kötü söz sahıbıne aittir

yeniden hos geldın tatlım Zaten bızde hic inanmamıstık hatta ben cvp verme tenezzülünde bıle bulunmadım ... Kötü söz sahıbıne aittir

hoş bulduk canım çok teşekkür edrim... bencede öyle... hamişler baya çoğalmış ne güzel... bende hayırlısıylan çok istiyorum ama kociş görevde olduğu için eee kendi kendimede hamile kalamayacağımdan bekliyorum bitsinde bi yavrumuz daha olsa dileğim tüm isteyenlere ... AMİN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…