- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.501
bu arada özlem pourgama yı gören varmı????
heee tamam tammammm şimdi anladım zaten bebek yerleşirken bir üşüme oluyormus ateşte düüyormus sonra yerleştirkten sonra ateş yükseliyormus doğru canım çözdüm şimdi şimdi ben bu alman sitesi varya orda kendimi hsaplattım bu ay hamile kalırsam 2 haziranda bebiş yerleşiyo 2 haziranda ateşim düşük çıkarsa umut olcak bana hadi bakalım ya allah gönlümüze göre verir insallahkız beni bi görseydin varyaaaa acırdınn.üzerimde 3 battaneiyee esim habire sıcak çay yapıyoo.ben titremekten konusamıyodum bile hatta dedimki çok kötü hasta olcamm.bide baktım hamileymisimm.sonrada yanmaya basladımm.doktora sordum bebek yerleştigi için üşümüssün dediii
heee tamam tammammm şimdi anladım zaten bebek yerleşirken bir üşüme oluyormus ateşte düüyormus sonra yerleştirkten sonra ateş yükseliyormus doğru canım çözdüm şimdi şimdi ben bu alman sitesi varya orda kendimi hsaplattım bu ay hamile kalırsam 2 haziranda bebiş yerleşiyo 2 haziranda ateşim düşük çıkarsa umut olcak bana hadi bakalım ya allah gönlümüze göre verir insallah
bu ay testler bize oyun oynadı benimde ilk defa test çift çizgi gösterdi ama 2.çizgi varla yok arasındaydı çizgiyi görmemle daha adetime 4 gün kala bosaldı özlemde öyle oldu yıpratmasa kendini bari napalım verende allah alanda allah bizim sözümüz geçermi dua etcez baska napalımbi gitti bidahada gelmedi mninik kuşşşş
bu ay testler bize oyun oynadı benimde ilk defa test çift çizgi gösterdi ama 2.çizgi varla yok arasındaydı çizgiyi görmemle daha adetime 4 gün kala bosaldı özlemde öyle oldu yıpratmasa kendini bari napalım verende allah alanda allah bizim sözümüz geçermi dua etcez baska napalım
ben adresi bilmiyorumki canım burdan birisi paylasmıstı link atmıstı bende linke tıkladımkızzzzzzzzz adresiiiii yazzzzzzzzzzzzzz
ben adresi bilmiyorumki canım burdan birisi paylasmıstı link atmıstı bende linke tıkladım
almancA yazıyordu orda son adet tarihini yazıyorsun
o sana yumurtlama gününü
hangi günler yaparsan kız
hangi günler yaparsan erkek olucağını
hangi gün tam yumurta çatlıyor
bebeğin rahme yerleşme gününü
ne zaman idrar testi yapacagın günü
ne zaman kan testi yapacağın günü
ve bir sonraki adet gününü veriyor
çok süper bir site ben hepsini not almıstım
o paylasan arkadas bir daha paylassa keşke
yaaaaaaa merak ettim neyapcam simdi benn
yaaaaaaa merak ettim neyapcam simdi benn
slmm ben geldımm kızlar :82:
meltemmmmm alman takvimini hatırlıyonmu canimm
hayır benim bahsettiim bu değil o frrerver frever gibi bişeydiAdvanced_Woman_Calendar Sitenın adı Bu kızlar eger aynı seyden bahsedıyorsak
nasılsınız 1 hafta konu dışı konuşmaktan banlanma cezası almıştım... Ve BU ŞAHISTA BİR HAFTA BANLANMA CEZASI ALMIŞTIR...şahsın hakkımda konuşması msj larını okudum ona cvp bile vermiyorum kusura bakmayın editöre şikayet ettim göndediği msjları yolladım şükürler olsun ki cezasını almış...ben asla doğmamış bir bebeğe hakaret edecek bi insan değilim bildiğiniz kadarıyla konunun buraya taşınmasından da rahatsızım editörden rica ettim o şahsın mesajlarını silmesi için....
birde konu başlığını değiştirmek istiyoduk ya hala mesaj gelmedi cevap olarak bende biraz önce konu ile ilgilenen editöre msj attım inşallah değiştiricez ...
BENİİMDE MELEĞİM OLSUN DİYEN ANNE ADAYLARI BURADA TOPLANALIM.....
yeniden hos geldın tatlım Zaten bızde hic inanmamıstık hatta ben cvp verme tenezzülünde bıle bulunmadım ... Kötü söz sahıbıne aittir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?