- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.621
cnmm yaww bnce test yapmaa...cunku test anca adetın 15 gun felan yada 10 gun gecerse cıkar.sımdı yapıpp bosuna moralını bosma anne adayıı...cok nadır durumlarda erkenn cıkarr...sende o nadırlerden bırı degılseenn uzulursunn...tamammm mı ciciimama benim test yapcak bi durumum yokkiii.daha adetime 3 gün varrr:26:
delüüüüüüüüüüü.güle güle
umarım öyledirrr canım çok sağoll
şimdilik çıkıyorum kızlar malum işim çooookkkkk
öpüyorum siziiii
Kızlarrr göğüslerim çok fena acıyor,az önce bi bakim dedim,nerden estiyse sağ göğsümü sıktım su gibi sıvı geldi bu ne şimdi yaaa,belirti değildir ayyy umarım bi rahatsızlık çıkmazz
canım sen hiç yakın zamanda hormon tahlili yaptırdınmı...
genelde prolaktin hormonu yüksek olduğunda gösüğte akıntı olur..
özlem kuzum hoşgeldin...
nerelerdesin sen bakim
hemen oyle kayboldun gittin....
cnm nasilsinnn bebisin ne alemdeee
nisan ayında hamile kaldım hemde 2.5yıll sonra allah isteyen herkese nasip etsin kıslar 3üzlerim geliyo 7 haftalıklar :))
iyiyz cnm iyiyiz asıl sen nasılsınnn
nisan ayında hamile kaldım hemde 2.5yıll sonra allah isteyen herkese nasip etsin kıslar 3üzlerim geliyo 7 haftalıklar :))
evet bende bukadınlar kulübünü talan edenlerdenim en yakın hamilelik belirtisi kistle hamile kala varmı derkenn allahım sonunda nasip etti ama şunu ögrendimki bu hamilelik belirtisi herkesde belli oluyo bide gerçekten anneler hissediyo:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?