Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ama benim test yapcak bi durumum yokkiii.daha adetime 3 gün varrr:26:
cnmm yaww bnce test yapmaa...cunku test anca adetın 15 gun felan yada 10 gun gecerse cıkar.sımdı yapıpp bosuna moralını bosma anne adayıı...cok nadır durumlarda erkenn cıkarr...sende o nadırlerden bırı degılseenn uzulursunn...tamammm mı ciciim

Kızlarrr göğüslerim çok fena acıyor,az önce bi bakim dedim,nerden estiyse sağ göğsümü sıktım su gibi sıvı geldi bu ne şimdi yaaa,belirti değildir ayyy umarım bi rahatsızlık çıkmazz

Kızlarrr göğüslerim çok fena acıyor,az önce bi bakim dedim,nerden estiyse sağ göğsümü sıktım su gibi sıvı geldi bu ne şimdi yaaa,belirti değildir ayyy umarım bi rahatsızlık çıkmazz

canım sen hiç yakın zamanda hormon tahlili yaptırdınmı...
genelde prolaktin hormonu yüksek olduğunda gösüğte akıntı olur..

canım sen hiç yakın zamanda hormon tahlili yaptırdınmı...
genelde prolaktin hormonu yüksek olduğunda gösüğte akıntı olur..

canım 13 mayısta yaptırmıştım,şimdi baktım sonuç 14.35 çıkmış,ben pek anlamam tahlillerden filan ama normal değerde 4.79-23.3 yazıyor,bu durumda yüksek değil benim sonuç dimi.?

özlem kuzum hoşgeldin...
nerelerdesin sen bakim
hemen oyle kayboldun gittin....

ayy cnm geldimmsoyle bi gecmise baktim azicik ne kaynatmissiniz diyee..amaninn ezgi rahim filmi cektirmis cok sukur bisi cikmamisinsallah tez zamanda alir bebisini kucagina..
bende adet oldum cnm ahh sorma yaa ama napalim herseyin hayirlisi artik..ama bnm gogusler hala hassas belim kopacak gibi anlamadim bu neyin nesii:26:

nisan ayında hamile kaldım hemde 2.5yıll sonra allah isteyen herkese nasip etsin kıslar 3üzlerim geliyo 7 haftalıklar :))

:emir_bebek: maşallahhhh allah sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin bende isterim ya ikiz üçüz... zor olur belki bakması ama bir çırpıda ne güzel olur....

evet bende bukadınlar kulübünü talan edenlerdenim en yakın hamilelik belirtisi kistle hamile kala varmı derkenn allahım sonunda nasip etti ama şunu ögrendimki bu hamilelik belirtisi herkesde belli oluyo bide gerçekten anneler hissediyo:)))

nisan ayında hamile kaldım hemde 2.5yıll sonra allah isteyen herkese nasip etsin kıslar 3üzlerim geliyo 7 haftalıklar :))

oy oy oyyyyy maşallah maşallahh hemde üçüzzz,Rabbim sağlık sıhhat versin sanada bebişlerinedeayy ne güzel darısı başımaa,bende ikiz istiyorumm,inşallah nasip eder mevlamm
canım tedaviylemi hamiş kaldın yoksa normalmi.?

yumurta çatlatıcı iğne ile kendiliğinden ama ailemde ikiz çoktu bana üçüz vurdu umarım saglıklıca kucagıma alırım isteyene versin çok dua ediyorum ...

evet canım bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde birde kist olduğunu öğrenmiştim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…