- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.641
yumurta çatlatıcı iğne ile kendiliğinden ama ailemde ikiz çoktu bana üçüz vurdu umarım saglıklıca kucagıma alırım isteyene versin çok dua ediyorum ...
evet canım bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde birde kist olduğunu öğrenmiştim...
ayy cnm geldimmsoyle bi gecmise baktim azicik ne kaynatmissiniz diyee..amaninn ezgi rahim filmi cektirmis cok sukur bisi cikmamis insallah tez zamanda alir bebisini kucagina..
bende adet oldum cnm ahh sorma yaa ama napalim herseyin hayirlisi artik..ama bnm gogusler hala hassas belim kopacak gibi anlamadim bu neyin nesii:26:
canım 13 mayısta yaptırmıştım,şimdi baktım sonuç 14.35 çıkmış,ben pek anlamam tahlillerden filan ama normal değerde 4.79-23.3 yazıyor,bu durumda yüksek değil benim sonuç dimi.?
nisan ayında hamile kaldım hemde 2.5yıll sonra allah isteyen herkese nasip etsin kıslar 3üzlerim geliyo 7 haftalıklar :))
[slm kızlar benim bugün soğan küründe 10.günüm yeter artık daha yapmıcam demiştim tuvalate gittim tahret alırken elime süt kesiği gibi bişeyler geldi kokusuda iğrençti 8-9 kere yıkadım elimle bir geldi çişimde acayip kokuyodu soğan kürüne devam ediyorum sizce nedendir bu süt kesiği
[slm kızlar benim bugün soğan küründe 10.günüm yeter artık daha yapmıcam demiştim tuvalate gittim tahret alırken elime süt kesiği gibi bişeyler geldi kokusuda iğrençti 8-9 kere yıkadım elimle bir geldi çişimde acayip kokuyodu soğan kürüne devam ediyorum sizce nedendir bu süt kesiği
bu benim anlattığım iltihapmıiltap attırma özelligi var...
acaba bu süt kesiği gibi beyaz krem renkli küçük küçük şeyler iltihapmı acaba bide bi pis kokuyor anlatamamcanım bencede devam et..
bence tüm rahim ve yumurtalıkların temizleniyor..
bende niyetliyim bu ay ...
inşallah allah yardım ederde içebilirim
hiranur se diyarbakırdamı yaşıyosun
ankarayı simsiyah bulutlar sardı fena yağmur yağacak sanırım
yaaa ben de burda hergün hava durumunu takip ediyorum camları silicem 1 haftadır sağanak gösteriyo silmiyorum daha 1 damla yağmadı. şimdi silsem 5 dk sonra yağar amaaa
senin silmeni bekliyordur
aynen tatlım yaa her seferinde aynı şey olur muu ben ne zaman cam silsem ertesi gün yağar..
ama bu sefer inat ettim önce o yağacak sonra ben silcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?