Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet canım bende hamile olduğumu ilk öğrendiğimde birde kist olduğunu öğrenmiştim...

dr amaliyat olmassam bu kistle hamile kalamıcagımı söyledi ve ben dogudayım öle fazla dr seçme şansımda yoktu ama yinede başka dr buldum oamaliyatlık bişey olmadıgını söyledi.. çok şükür hiç birine gerek kalmadı zaman dogru zaman nisan aımış demekki 3biraz zahmetli olacak ama olsun ben ragzıyım bide onları evde koştururken hayal ettimde:)))))

canım herşeyin hayırlısı olacak
sen hiç merak etme....
bekleyip zamanı geldiğinde hepimiz görücez..
oyle uzaklaşma bi daha buralardan

[slm kızlar benim bugün soğan küründe 10.günüm yeter artık daha yapmıcam demiştim tuvalate gittim tahret alırken elime süt kesiği gibi bişeyler geldi kokusuda iğrençti 8-9 kere yıkadım elimle bir geldi çişimde acayip kokuyodu soğan kürüne devam ediyorum sizce nedendir bu süt kesiği

iltap attırma özelligi var...

canım bencede devam et..
bence tüm rahim ve yumurtalıkların temizleniyor..
bende niyetliyim bu ay ...
inşallah allah yardım ederde içebilirim

özleeeeeeeemmmm kuzum her adet olduğunda 2 gün bizden uzaklaşıyosun yaaa olmaz ki böyleee adetimizi de birlikte atlatıcaz dimi ama,
kız ben bugün incir kürüne başladım hadi sen de başlaa birlikte yapalımm bu ay hamiş kalalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…