- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.661
saol cnm bnm herseyin hayirlisi artik uzulmicem allaha sigindim zamani ne zamansa o zaman gelicek yapicak bisi yok aglayip zirlamanin bi mantigi yok ama ben hamile olmadigima diilde o pozitifi gorup ardindan hayal kirikiligi yasadigima cok uzuldum...canım herşeyin hayırlısı olacak
sen hiç merak etme....
bekleyip zamanı geldiğinde hepimiz görücez..
oyle uzaklaşma bi daha buralardan
özleeeeeeeemmmmkuzum her adet olduğunda 2 gün bizden uzaklaşıyosun yaaa olmaz ki böyleee adetimizi de birlikte atlatıcaz dimi ama ,
kız ben bugün incir kürüne başladım hadi sen de başlaa birlikte yapalımm bu ay hamiş kalalımm
aynen tatlım yaa her seferinde aynı şey olur muu ben ne zaman cam silsem ertesi gün yağar..
ama bu sefer inat ettim önce o yağacak sonra ben silcem
saol cnm bnm herseyin hayirlisi artik uzulmicem allaha sigindim zamani ne zamansa o zaman gelicek yapicak bisi yok aglayip zirlamanin bi mantigi yok ama ben hamile olmadigima diilde o pozitifi gorup ardindan hayal kirikiligi yasadigima cok uzuldum...
cnm rahim filmin tahlillerin hepsi ii cikmis cok sukur artik is calismalara kaldi tabi allahin izniyle en dogru zamanda gelicek insallah bebisin cnmartik hicbi seyi deert etme kocani yakaladigin yerde saldirr bu arada ben bu ay esimle beraber artik doktora gidicez malesef normal yoldan olmicak sanirim...asil esimede cok kizginim konusmuoruz kac gundur gitmesem diorum bi yandan kararsiz kaldim iyicee
bu arada aayse nie ciktin kizzz demin
eger temizlik yaptiktan sonra (cam silme hali yikama gibi) ardindan yagmur yagarsa kocan seni cok sevio derler
saol cnm bnm herseyin hayirlisi artik uzulmicem allaha sigindim zamani ne zamansa o zaman gelicek yapicak bisi yok aglayip zirlamanin bi mantigi yok ama ben hamile olmadigima diilde o pozitifi gorup ardindan hayal kirikiligi yasadigima cok uzuldum...
cnm rahim filmin tahlillerin hepsi ii cikmis cok sukur artik is calismalara kaldi tabi allahin izniyle en dogru zamanda gelicek insallah bebisin cnmartik hicbi seyi deert etme kocani yakaladigin yerde saldirr bu arada ben bu ay esimle beraber artik doktora gidicez malesef normal yoldan olmicak sanirim...asil esimede cok kizginim konusmuoruz kac gundur gitmesem diorum bi yandan kararsiz kaldim iyicee
bu arada aayse nie ciktin kizzz demin
canım eşnde ya da sen de bir sorun yok hiç sıkıntı yapma kendine gerçekten henüz zamanı olmadığı için olmuyor.. ama sen istersen yine de git en azından klomen falan verir çatlatma iğnesi falan yaparsınız daha da hızlandırırsınız.. gerçi bak bu incir kürü klomenle aynı işi görüyomuş
demekkiiiiiiooooooooooooo benimki aşkından ölüyomuş ozamann yaaa
bebem pat diye elektrikler gitti , az önce geldi ,ankara fena yağacak gibi
bende galiba pco var yaabak benn normalde 30 gunde bir adet oluorum ama bu ay 40.gun oldum ondan onceki ay 35.gun ondan onceki ayda 32.gun oldum grafige bak bnm adet dongulerim cok bozulduu bide baktimki gobegimde tuylenme baslamisss
bende galiba pco var yaabak benn normalde 30 gunde bir adet oluorum ama bu ay 40.gun oldum ondan onceki ay 35.gun ondan onceki ayda 32.gun oldum grafige bak bnm adet dongulerim cok bozulduu bide baktimki gobegimde tuylenme baslamisss
tatlım pko böyle anlaşılmaz ki.. muhtemelen seninde hormonlarda bir oynama olmuştur ve 2 aydır benim gibi yumurtan çatlamıyordur ama düzene girer merak etme.. benim hormonlar da normal çıktı bakalım bu ay bell olacak adetim 34 günden geç gelirse hala anormallik var demektir yumurtlamam da.. zaten öyle olursa ben de haziranda klomenle büyütücem artık yumoşlarımı
kizlar bi yerde bisi okudum eger hamileleik testlerinde pozitiflik olup hamilelik yoksa bi hormonun yuksekliginden de olabilirmis bole bisi duyan varmiii:26:
gitcem cnm gitcem bende ezgi gibi...bi gidicem herseyi halldeip gelicemm kariya bakk valla helal olsuunngalibayla olmaskiii,doktora gitsennnnnnnnnnn
off benim yumurtalarım da benim gibi tembel iştee
evet caım bi yerde okumuştumm ben bunu
insallah tez zamanda kavusursun bebisini tatlim..
esim bu hafta ici sperm tahliline gidicek bende doktor buldum dosyalarimi fln aldim randevu alicam adetim bitsin bi..ya ben adet oldum ama goguslerim hala acio uclari fln bi de belim kopuoo yaa senin gibi mi oldum nee bide ole cok kanamam da yok zaten normalde de cok kanamam olmaz ama bu sefer daha azzz:26:
bana benim gibi oldun gibi geliyo canım.. muhtemelen sen de geç attın yumurtanı ama yine de bir muayene ol atılmayan yumurta kistleşebiliyor..
sen içini ferah tut bu yaz dolacak bu göbişleeeerrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?