Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım herşeyin hayırlısı olacak
sen hiç merak etme....
bekleyip zamanı geldiğinde hepimiz görücez..
oyle uzaklaşma bi daha buralardan
saol cnm bnm herseyin hayirlisi artik uzulmicem allaha sigindim zamani ne zamansa o zaman gelicek yapicak bisi yok aglayip zirlamanin bi mantigi yok ama ben hamile olmadigima diilde o pozitifi gorup ardindan hayal kirikiligi yasadigima cok uzuldum...

cnm rahim filmin tahlillerin hepsi ii cikmis cok sukur artik is calismalara kaldi tabi allahin izniyle en dogru zamanda gelicek insallah bebisin cnmartik hicbi seyi deert etme kocani yakaladigin yerde saldirrbu arada ben bu ay esimle beraber artik doktora gidicez malesef normal yoldan olmicak sanirim...asil esimede cok kizginim konusmuoruz kac gundur gitmesem diorum bi yandan kararsiz kaldim iyicee

bu arada aayse nie ciktin kizzz demin

canım eşnde ya da sen de bir sorun yok hiç sıkıntı yapma kendine gerçekten henüz zamanı olmadığı için olmuyor.. ama sen istersen yine de git en azından klomen falan verir çatlatma iğnesi falan yaparsınız daha da hızlandırırsınız.. gerçi bak bu incir kürü klomenle aynı işi görüyomuş

bebem pat diye elektrikler gitti , az önce geldi ,ankara fena yağacak gibi

bende galiba pco var yaabak benn normalde 30 gunde bir adet oluorum ama bu ay 40.gun oldum ondan onceki ay 35.gun ondan onceki ayda 32.gun oldum grafige bak bnm adet dongulerim cok bozulduu bide baktimki gobegimde tuylenme baslamisss

bende galiba pco var yaabak benn normalde 30 gunde bir adet oluorum ama bu ay 40.gun oldum ondan onceki ay 35.gun ondan onceki ayda 32.gun oldum grafige bak bnm adet dongulerim cok bozulduu bide baktimki gobegimde tuylenme baslamisss

tatlım pko böyle anlaşılmaz ki.. muhtemelen seninde hormonlarda bir oynama olmuştur ve 2 aydır benim gibi yumurtan çatlamıyordur ama düzene girer merak etme.. benim hormonlar da normal çıktı bakalım bu ay bell olacak adetim 34 günden geç gelirse hala anormallik var demektir yumurtlamam da.. zaten öyle olursa ben de haziranda klomenle büyütücem artık yumoşlarımı

kizlar bi yerde bisi okudum eger hamileleik testlerinde pozitiflik olup hamilelik yoksa bi hormonun yuksekliginden de olabilirmis bole bisi duyan varmiii:26:

off benim yumurtalarım da benim gibi tembel iştee

insallah tez zamanda kavusursun bebisini tatlim..
esim bu hafta ici sperm tahliline gidicek bende doktor buldum dosyalarimi fln aldim randevu alicam adetim bitsin bi..ya ben adet oldum ama goguslerim hala acio uclari fln bi de belim kopuoo yaa senin gibi mi oldum nee bide ole cok kanamam da yok zaten normalde de cok kanamam olmaz ama bu sefer daha azzz:26:

evet caım bi yerde okumuştumm ben bunu

gercektenmi yaaa
nasil olur peki buuu zaten ben artik idrar testi yapmicam artik hic guvenim kalmadi allahtan kendi ozel doktoruma rica ettimde ole yapti kan testini yoksa 2 3 gun daha hamileyim diye gezerdim buralardaguluorum ama gercekten cok uzucu bi durum
gulsemmi aglasammi sasirdimm:26:

bana benim gibi oldun gibi geliyo canım.. muhtemelen sen de geç attın yumurtanı ama yine de bir muayene ol atılmayan yumurta kistleşebiliyor..
sen içini ferah tut bu yaz dolacak bu göbişleeeerrrr

Hipofizer hCG: Hipofiz bezinde LH üreten hücreler çok az miktarda hCG de üretirler. Gebe olmayan bir kadının kanında 5-10 IU/mL düzeyinde hCG saptanmasının nedeni bu üretimdir.

bana benim gibi oldun gibi geliyo canım.. muhtemelen sen de geç attın yumurtanı ama yine de bir muayene ol atılmayan yumurta kistleşebiliyor..
sen içini ferah tut bu yaz dolacak bu göbişleeeerrrr

olabilir cnm zaten bu ay bi tuhaftim atesim inanilmaz dustu biliosun istee...ayyy ne kadar zormus hamile kalmakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…