- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.961
tmm cnm o zaman 21 yazalım anammm şimdiden heyecan bastıDaha halvete bıLe girmedik
tmm cnm o zaman 21 yazalım anammm şimdiden heyecan bastıDaha halvete bıLe girmedik
hayırlısı olsun..
umut kıracak bişey yok..
olacak ve öleceğin önüne geçilmezmiş..
benim daha önce boyle bişey olmamıştı..
adet olursam bi adet belirtisi daha eklenmiş olacak
kızlar profilime resmimi koydum birazdan kaldırcam
herkese slmmm.canannnn canim dur hele panik yapma benim 3 sefer basıma geldi bu.2 cinde ilişkinin sabahi adet oldum.ama 3.sündee sabah kalktım altımda bezim vardi pembe bisiler olmusss baktım birdaha gelmedim ve o ay hamile çıktım.hala varmi simdi o önemliiiiii
İnşallah Hamılesındır salıyımı bekleyeceksın test ıcın?
ayy sorma biz açılışı bugün yaptık:26: hadi bakalımm senden de iyi bir lig ayı bekliyorum
adetımın daha 9. günü bende ne zaman baslasam die düşünüyorum Bılıosunuz bu ay 3 gün adet gördüm öylee beklıyorum karsı komsum hemsire o hesapladı halvet gunlerimi 3 gün önce baslayın dedi 1 haziranda star verıcem bende
Salı günüde yumurta takıbımı yaptırıcam biliosunuz menogon iğnelerini vurdurmustum doktora söyleyecegım Catlatma iğnesi vursun bu ay bana
arkadaşlar,şimdi benim adetimin 16.günü bugün. bugün ilişki oldu,gün aşırı devam edersem iyi olcak tabi ama tam yumurtlama günüm sanırım yarında yapsak sağlıklı olurmuki?:26:
ayy hadi inşallah olacak canım bu ay.. sen ihmal etme takibi falan ama..
ben de bir takvim yaptım maç günlerini dolabımın içine astım kociş görse o günler eve gelmez heraldetoplam 10 gündü kaldı 9
kız ne cadısın hee ee benim aklıma öle bişey gelmedi ben çoktan unuttum bile ne zaman başlağımızı:26:
Hayır yok beyaza döndü, ama ağrılarım falanda var ya umutsuzum o yüzden
anamm ben de hep unutuyorum sonra başla düşünmeye hangi gün olmuştu o gün şumuydu bumuyduu.. şimdi yaptım bi çizelge yanında hergün ateşimi yazıyorum bir de maç günlerini kırmızıyla yazdım eğer o gün hedefe ulaşılmışsa yanına bir + koyuyorumi hee ekstradan maçlar olursa onları da yazarım
benimkide 21 i kız hadi hayırlısı bakalım yarış yapakmı kim daha çok halvete girecekkafayı yedim yaa
ayyy aşkitom çok alemsin.....
bende bu ay yapayım bari bi çizelge...
bende geçen ay masa takvimi var mutfakta orda işaretledim..
komşum gördü..
kız bunlar niye işaretli dedi..
kem küm kek kük dedim kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?