- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.941
yaa kızlar ben bu incir kürünü böyle yapamıycam 14 tane incir attım allahım nasıl tatlı oldu midem almadı yaa 7 tane atsam nolur kii etklisi olmaz mı acaba
canım son durum ne adet ağrın filan başladı mı?
canann adet mi oldun.. hayır canım olmamışsındır
canım ben incir kürünü 3gün yaptım..
5 kilo incir gitti..
yarım bardak su çıkıyodu
hemde pekmez gibi..
çok tatlı içtikten sonrada midemi alt üst etti....
benim pekmezde çok zarar verir mideme..
yanma yapar..
aman benimde ne marazlı midem var..
hiçbişey içemiyorum
Hayırr adet olmadım ama ilişki sonrası pembe ve açıkkahverengi akıntı geldiiiiicanım sıklıldı
yok be tatlım valla ben de yapamam bunu böyle ki ben tatlı şeyleri çok severim ama dün yarısını içebildim gece hala midemde, ağzımda ve aklımdaydı yanii çok fena oldum
o zaman biz sadece çalışmaya bakalım..
başka çare kalmıyor..
Selam Kızlar ben geldımmm
Bu arada Bat ım Advanced woman calendar a göre haziran 21 gösteriyor ama daha Kesin Olsun die 23-24 mü yazsak acaba Bat a ?
a.selam canım
:26::26::26::26::26:ben 2 gündür kendi ter kokumdan tiksiniyorum....
sürekli ter kokuyormuşum gibi geliyor:26::26:
noldu kız topiğimize adı neden değişti?? gerçi fena olmamış:)
selam kızlar :79:
yok yok 21 yazalım geciktikçe heyecan yaşarızz daha güzel oluyoo
herkese slmmm.canannnn canim dur hele panik yapma benim 3 sefer basıma geldi bu.2 cinde ilişkinin sabahi adet oldum.ama 3.sündee sabah kalktım altımda bezim vardi pembe bisiler olmusss baktım birdaha gelmedim ve o ay hamile çıktım.hala varmi simdi o önemliiiiii
tatlım oy birliği ile değişmesini istediksağolsun topik sahibi arkadaşımız kırmadı bizi değişmesini istedi modlardan.. yaa malum nisan ayında kalsın istemedk daha genel oldu böyle daha iyi oldu
Pasi adetmı olacaksın Yoksa tatlım Yaa Banada hep öyle gelır cunku umudunu kırmak istemıyorum ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?