Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

adet olmazsam beklerim....
bekleyebildiğim kadar...:26:

bence yap 2 türlüde önemli test yapman eger bebiş varsa erken teşhis koymak önemli ama eger hamıle degılsende psikolojık olarak rahatlarsın ve adet olursun cnm
Ama içimde bi hıs hamılesın diyor hadi hayırlısı kuzum

ayy hadi inşallah olacak canım bu ay.. sen ihmal etme takibi falan ama..
ben de bir takvim yaptım maç günlerini dolabımın içine astım kociş görse o günler eve gelmez heralde toplam 10 gündü kaldı 9

Eşim bu ay acayip istekli daha az önce sordu ne zaman start verıyoruz die herkes tasın altına elini koyacakkkk bu işi basarıyla sonuclandırıcaz Allahın izniyle :84:
Ay bakarmısın özel göreve hazırlanır gibiyiz

ben telefonuma yazıyorum yaptıgımız günlerriii ok diyee.kocam dalga geciyoo benimleee ok yazdınmı diyeee

canım ben kendimi böyle hazırlanmak zorunda hissediyorum çünkü yoksa herzaman en önemli günlerimi kaçırıyorum inan son 3 aydır yok dişim sorun oldu yok grip olduk falan derken hiç ovulasyon günlerimi değerlendiremedim.. bu ay çok kararlıyım, allah kaza, bela, hastalık vermezse sonuna kadar durmak yok, yola devam

akıllıca

ben ıcak ayından beri doktor takibi,ilaç,beslenme, şu bu.. eee noldu hiçbirşey kısmett canım bunu sende çok iyi biliyorsun

Allah yardım cımız olsunn

:18::18::18 zaman sabah yap kız..
benim kocam zavallı hiç bilmem oyle test falan alıp geldiğini..
çünkü hiç adetim gecikmedi yıllardır

valla cesaretimm yok benim yaaa:18::18::18: benimkide almazzz ben hep gider alırım bugün neolduysa almıs gelmişşşş bende anlamadımmm içinemi dogdu neee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…