- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #25.981
adet olmazsam beklerim....
bekleyebildiğim kadar...:26:
aşkitom sen artık bebişine yaparsın br takvimmm
ayy hadi inşallah olacak canım bu ay.. sen ihmal etme takibi falan ama..
ben de bir takvim yaptım maç günlerini dolabımın içine astım kociş görse o günler eve gelmez heraldetoplam 10 gündü kaldı 9
:26::26::26::26:
ayy inşallah bakalım bekleyip görücez..
bugünü ve yarını atlatmam lazım kırmızısız.:18::18::18::18:
Eşim bu ay acayip istekli daha az önce sordu ne zaman start verıyoruz die herkes tasın altına elini koyacakkkk bu işi basarıyla sonuclandırıcaz Allahın izniyle :84:
Ay bakarmısın özel göreve hazırlanır gibiyiz
ayy ben senden daha heyecanlıyımm karnıma sancı giriyo acaba pasim hamilemi diyorum
anamm ben de hep unutuyorum sonra başla düşünmeye hangi gün olmuştu o gün şumuydu bumuyduu.. şimdi yaptım bi çizelge yanında hergün ateşimi yazıyorum bir de maç günlerini kırmızıyla yazdım eğer o gün hedefe ulaşılmışsa yanına bir + koyuyorumi hee ekstradan maçlar olursa onları da yazarım
ben telefonuma yazıyorum yaptıgımız günlerriii ok diyee.kocam dalga geciyoo benimleee ok yazdınmı diyeee
allah iyiliğini versin....
benimde düşünmeyeyim diyorum...
aklıma bi geliyo elim ayağım kesiliyo..
mideme sancılar giriyo..
yeni aşıklar gibi
aman ne anlar onlar annelik duygusundan
canım ben kendimi böyle hazırlanmak zorunda hissediyorum çünkü yoksa herzaman en önemli günlerimi kaçırıyorum inan son 3 aydır yok dişim sorun oldu yok grip olduk falan derken hiç ovulasyon günlerimi değerlendiremedim.. bu ay çok kararlıyım, allah kaza, bela, hastalık vermezse sonuna kadar durmak yok, yola devam
ayy pasiim şura bir görsem KIZLARRRRRRRRR HAMİLEYİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM yazdığınıı
canım ben kendimi böyle hazırlanmak zorunda hissediyorum çünkü yoksa herzaman en önemli günlerimi kaçırıyorum inan son 3 aydır yok dişim sorun oldu yok grip olduk falan derken hiç ovulasyon günlerimi değerlendiremedim.. bu ay çok kararlıyım, allah kaza, bela, hastalık vermezse sonuna kadar durmak yok, yola devam
he vallaaabugun gitmiş bana iki tane test almısss istedigin zaman yap diyoooo.:18::18:
he vallaaabugun gitmiş bana iki tane test almısss istedigin zaman yap diyoooo.:18::18:
canlarım ben çıkıyorum kociş yemek bekliyoo.. mucuuuduuummm hepiniziiii
:18::18::18zaman sabah yap kız..
benim kocam zavallı hiç bilmem oyle test falan alıp geldiğini..
çünkü hiç adetim gecikmedi yıllardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?