- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.281
ayy kıyamam yaaa bul bişeyler canım sen de evde başka şeylere giriş ya da biryerlere git annenlere falan
kızlar dün akşam bi rüya gördüm yine...
biri bana diyoki soğan kürü içmelisin...
bak ebru soğan suyu içti hamile kaldı...:26::26::26:
sanırım bu bana bi işaret
bende bu ay deneyeceğim soğanı kusa kusa içicem
slm hatunlar:79:kız ebruuuuuuu sesin çıkmıyo bugünn:92:
kızz çok saf bi tadı var ağır değil ki acaba civan perçeminden sonra bana mı çok saf geliyo kokusu tadı...
beyaz soğan yapıyorsun değil mi şimdi yenileri çıktı çıtır çıtır olan??
benim de adet zamanı oluyo, o yüzden pek ayırt edemem heralde gebelik mi adet mi diye
benim de adet zamanı oluyo, o yüzden pek ayırt edemem heralde gebelik mi adet mi diye
evet en ıyısı yarından ıtıbaren ısım olsun olmasın bır ısm varmıs gıbı annemlre gıdıp gelıcem hıc tavız vermıcem.yada en son care doktora gıdıyorum ya dıcem kı doktor dedıkı yat dınlen sakın kalkma bu ay hamıle kalabılırsın dedı derım en son care:)))olurmu?
ayyy canım insallah ya kız rüyan hayra gelsin insallah tabi basla canım ben sana demiştim en azından senin miden sağlam ya ben napim çürük mideyle 10 gün içtim
slm hatunlar:79:
belırtılerı o kadar aynı kı bende anlayamıyorum ne oldugumu ama kızlar onceden cok agrıyordu goguslerım sıslıkte vardı prolaktınım yuksek cıkmıstı ılac kullanmaya baslıyınca kuculduler yakında hıc kalmıcak he:)))
sen bi hamile kal bak ayıt edrsin canimm.
belırtılerı o kadar aynı kı bende anlayamıyorum ne oldugumu ama kızlar onceden cok agrıyordu goguslerım sıslıkte vardı prolaktınım yuksek cıkmıstı ılac kullanmaya baslıyınca kuculduler yakında hıc kalmıcak he:)))
ayy kıyamam yaaa bul bişeyler canım sen de evde başka şeylere giriş ya da biryerlere git annenlere falan
kızlar yardım edin bana mide bulantısından öğürtüden duramıyorum kokulara karsı aşırı hassaslastım özellikle sabahtan öğlene kadar midem aldı verdi aldı verdi en efak kokuya öğürüyorum midem bulanıyor bu ne ya anlamadım ben hamileyim desem bu kadar erken belirti vermez daha adetime 10 gün war neyin nesi anlamadım :44:
benim de haftasonu annem çağırıyor hem de tam 13,14,15. günlere denk geliyor. ne zamandır gelmiyorsun diye kızıyor. her haftasonu bişey çıktı gidemedim. bu haftasonu da ben gitmek istemiyorum malum günler olduğundan. sbs sınavı varmış haftaya hemen ona yazıldım nasılsa görev çıktı diycem yalan da değil canım annem benim nerden bilcek benim istediğimi.herşey anne olabilmek için canım anneciğim
hb bebişim adet olmussun hatta cümleten adet olmussunuz olsun canınız sağolun en azından düzenli oldun öbür aya insallah kalırsın canım he bu arada dün yasini şerifi okudum meleğim olsun diyen anne adaylarındaki tüm bebek isteyenlere bebek nasip et allahım diye dua ettim insallah rabbim kabul ederhg epruuuuuuu adet oldummmmmmm
benim de haftasonu annem çağırıyor hem de tam 13,14,15. günlere denk geliyor. ne zamandır gelmiyorsun diye kızıyor. her haftasonu bişey çıktı gidemedim. bu haftasonu da ben gitmek istemiyorum malum günler olduğundan. sbs sınavı varmış haftaya hemen ona yazıldım nasılsa görev çıktı diycem yalan da değil canım annem benim nerden bilcek benim istediğimi.herşey anne olabilmek için canım anneciğim
kızlar yardım edin bana mide bulantısından öğürtüden duramıyorum kokulara karsı aşırı hassaslastım özellikle sabahtan öğlene kadar midem aldı verdi aldı verdi en efak kokuya öğürüyorum midem bulanıyor bu ne ya anlamadım ben hamileyim desem bu kadar erken belirti vermez daha adetime 10 gün war neyin nesi anlamadım :44:
hb bebişim adet olmussun hatta cümleten adet olmussunuz olsun canınız sağolun en azından düzenli oldun öbür aya insallah kalırsın canım he bu arada dün yasini şerifi okudum meleğim olsun diyen anne adaylarındaki tüm bebek isteyenlere bebek nasip et allahım diye dua ettim insallah rabbim kabul eder
bekle canim 16.gün yumurtlayan var bune acele yawwwwwwwww[
ayy ne bileyim hayatım inan ayın 15 gününü yumurtlayacak mıyım diye geçiyor.. diğer 15 i de adet mi oluyorum diye geçiyor... ya bi de ben erken yumurtluyordum bu ay ne güzel çalışma yapıyorduk gün aşırı ama asıl günlerimde yumurtlamayınca panikledim.. hayırlısı bakalım.. şimdi bende çalışmalara ara vericem o zaman haziranda yine kırmızıları görücem yazın beni temmuz ayı listesine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?