- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.261
yok bu sperm dostu jel miş. kullananlar hamile kalmışlar. geçen ay alacaktım. vazgeçmiştim.
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.html
ne bileyim bir de bunu deneyeceğim.
okudum canim ama bana reklam gibi geldi yaww:26:
pasim kullandı bu ay:26:
aa kullandimii hiç bahsetmediii ama işe yaramamış iştee:26:
okudum canim ama bana reklam gibi geldi yaww:26:
işten mi ayrıldın sen
sen de kendine iş yarat aradıklarınıda bi bahane bul gitme
bu ay ben deneyim ona göre haber veririm :94:
evet maalesef yaramamış
ayrılmadım bıttı anaokulundaydım ya ben kımse kalmadı sınıfımda bende dedım cıkıyorum yeter:))kız zaten kız kardesım evlenıcek dugunumuz var hazıranda:) kaynanamda tutturdu ben amelıyat olucam dıye dızlerı agrıyor.gorumcemlerde dedı kı gelın nasılsa evde ol.onlar calısıyor of ya olmasın cekemem hıc bır suru ısım var zaten
ayrılmadım bıttı anaokulundaydım ya ben kımse kalmadı sınıfımda bende dedım cıkıyorum yeter:))kız zaten kız kardesım evlenıcek dugunumuz var hazıranda:) kaynanamda tutturdu ben amelıyat olucam dıye dızlerı agrıyor.gorumcemlerde dedı kı gelın nasılsa evde ol.onlar calısıyor of ya olmasın cekemem hıc bır suru ısım var zaten
ooh maşallah canım seni çok hareketli günler bekliyo desene.. ama en azından kafan dağılır bakarsın hiç anlamadan hamile kalmışsın
yaww fazla yüz verme canimm.başım dönüyooo.yaz tamizlgi falan yapcam dee
yaz temızlıgımı onu yenı bıtırdım bır hafta surdu evde boya badana ne ararsan vardı.bız evı booyatınca okul tatıl olsunda bızde boyatalım dedıler haftayada onların evde boya var ama kım bosta ben
yaz temızlıgımı onu yenı bıtırdım bır hafta surdu evde boya badana ne ararsan vardı.bız evı booyatınca okul tatıl olsunda bızde boyatalım dedıler haftayada onların evde boya var ama kım bosta ben
benim hayatım boyunca göğüslerim hiç ağrımadı. ilk hamileliğimde de göğüslerimde ne şişme vardı ne ağrı
benim hamileligimde oluyooo.oyüzden pek bu ayyy heveslenmedim.çünküüü agrım sızım yoktuu
yaaa tülayy ev buram buram koktu gene nasıl içcem ben bunuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?