Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

işten mi ayrıldın sen
sen de kendine iş yarat aradıklarınıda bi bahane bul gitme

ayrılmadım bıttı anaokulundaydım ya ben kımse kalmadı sınıfımda bende dedım cıkıyorum yeter:))kız zaten kız kardesım evlenıcek dugunumuz var hazıranda:) kaynanamda tutturdu ben amelıyat olucam dıye dızlerı agrıyor.gorumcemlerde dedı kı gelın nasılsa evde ol.onlar calısıyor of ya olmasın cekemem hıc bır suru ısım var zaten

ooh maşallah canım seni çok hareketli günler bekliyo desene.. ama en azından kafan dağılır bakarsın hiç anlamadan hamile kalmışsın

Son düzenleme:

yaww fazla yüz verme canimm.başım dönüyooo.yaz tamizlgi falan yapcam dee

hamilelik belirtilerinde gögüs agrısı önemli bi rol oynuyoo göz ardi etmeyinn.......

yaww fazla yüz verme canimm.başım dönüyooo.yaz tamizlgi falan yapcam dee

yaz temızlıgımı onu yenı bıtırdım bır hafta surdu evde boya badana ne ararsan vardı.bız evı booyatınca okul tatıl olsunda bızde boyatalım dedıler haftayada onların evde boya var ama kım bosta ben

ayy kıyamam yaaa bul bişeyler canım sen de evde başka şeylere giriş ya da biryerlere git annenlere falan

canim üzme kendiniii.ozaman kaçıs yok git 1 hafta falan orda hASTALAN BEN İYİ degilim dee

Son düzenleme:
yaaa tülayy ev buram buram koktu gene nasıl içcem ben bunuuuuuu

kızz çok saf bi tadı var ağır değil ki acaba civan perçeminden sonra bana mı çok saf geliyo kokusu tadı...
beyaz soğan yapıyorsun değil mi şimdi yenileri çıktı çıtır çıtır olan??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…