Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sorma tatlım yaa be de ne zaman annemlere gitsem adet zamanım oluyo annem de diyo sen kasıtlı mı bu zamanlar geliyosun nazpiim ay ortasında gidemem kii:26::26:

biz annemle bu konulara giremiyoruz oldum olası özel hallerden annemle konuşamam halalarımla konuşurum annem ve teyzemle konuşamam ilk defa geçenlerde bikaç kopya aldım ama onlar da tınnn annem ilk aydan hamile kalmış adeti bitmiş düğün günü ondan bişeyler çıkarmaya çalıştım. yok ne zaman bulanıyordu filan sormaya çalıştım...:26:

ALLAH kabul etsin canim.bende düzenli adet olduguma seviniyorum.çünkü kürtajdan sonra düzensizlik yasayanlar çok demekki rahimim kendini toparlıyıı

canım önceleri ben de konuşamıyodum ilk 2 sene kadar ama artık herkes hadi artık bebek yapın demeye başlayınca ben de anneme açıldım, şimdide herşeyi konuşuyorum biraz fazla açıldım

ben annemle 4 aylık evliydim konusmaya hatta aglamaya basladımm.daha güzel oluyoo rahatlıyomm.ama hamile kaldıktan sonraki aylarr hiç üzülmemeye basladım nasılsa oluyo diyee saldım çayıra mevlam kayıraa

canım önceleri ben de konuşamıyodum ilk 2 sene kadar ama artık herkes hadi artık bebek yapın demeye başlayınca ben de anneme açıldım, şimdide herşeyi konuşuyorum biraz fazla açıldım

hıc sorma bende aynı yakında kadın dogum uzmanı olucam zaten he bıde anlatıyorum herkese nasıl oldıgunu yumurtlama evresını felan yuzume bakıyolar vay be dıyıp:))tabı mıllet hıc bunlardan haberı yokken hamıle kalıyorhemde kız ısteyınce kız erkek ısteyınce erkek cıkaran bıle var:)))

İyiyim şükür hep aynı iş üzereyiz işte anne olabilme çabası...
ayni cnm ayni biizde artik randevu alicaz tedaviye gecilcek sanirimm:93:
he anam adet oldumm.elirtiler adet belirtisiymişşş

yapma yaa innamiorum ben ole gecen gun gecmise bakmistim da amanin cok belirtin vardi minik kusum senin yaa valla dedimki bu kiz kesin hamilee offfffffffffffff ne belirtiye inanican ne de testlereee:95::95::95:

bukadar çok şey bildigimiz için bu durumdayiz zatii.ah keşke az sey biliptee hissetmeden hamile kalabilseydim

hakkaten ne çok şey öğrendik bu konuda
benim ablamın 3 oğlu var, gecen gün bana telefonda soruyo ezgicim kız olması için ne yapmamız lazım diyor

bukadar çok şey bildigimiz için bu durumdayiz zatii.ah keşke az sey biliptee hissetmeden hamile kalabilseydim

benim gögsüm bi tek agrımadıı digerlerini yasadim sayılırr.neyapalım kısmett pek üzülmedimm.haziranhda kalcam bennnn

evet tatlıımm dün açılışı yaptıkk bu ay full doluyuzz

vaaaaayyyyy
hadi bakalim valla ben senden cok umutluyum artik filmini de cektirdin ohhh icin pek rahattir masallahhvalla bu aya bir basladin pir basladin hee
artik sira duzenli calismakta aman ihmal etme cnm biliosun filmden sonra cabuk kaliniomus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…