- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.361
onu hiç anlamıyorum zaten..lh hormonu fsh den yüksekse(erkeklik hormonu ağır basmış oluyo)pkos teşhisi konabiliyor ama bende tahliller temiz çıkmıştı sadece ultrasonda pco görünümü vardı yani büyüyememiş birkaç yumurta vardı.. şimdi o da yok .
insallah gerek kalmazzz
ne mikrabu cnmmmm
evet ben de deniyorum bu ay soğan kürünü hiç anlatılıan kadar kötü bişey değil çok rahat içiyorum. canım sen ne diyorsun hadi sen idrarda yanıldın geçen çarşamba benim beta hcg 5.13 çıktı 2 gün sonra başka hastanede 0
dr.um önceki sonuçları yeterli aslında dedi ama benim içim rahat etmedi benim diğer randevuma kadar tekrarlatıcam
4 yıllık evlıyım canım benım doktor hıkayem bıraz uzun degıstırdım 3 kere o yuzden kımse bıse becremedı
zaten artik doktora gidip keseyi meseyi gormeden inanmicam
ya bide bisi okudum nette kizlar aysede aynini dedi eger bi hormon fazlaysa o da testde pozitiflik yaparmis...bu da lh hormonuymuss az miktarda da olsa hcg hormonu salgiliomuss lh in fazlaligida pcoymusss:44:
vayy ezgiye bak beee doktordan cikmaz olduu
tez zamanda gelicekkk bebekk yolda benceee
epruuuuuuu ben yıldönümümze yapamadım süprisi işalah sen yaparsınn
ALLAH kolaylık ve sabir versin.gün dogmadan neler dogarrr
sogan suyu ıctıysen kı ıctın sanırım ondan kaybolmustur. yoksa gıtmez onlar yapısal bıse gecsede bıdakı aylarda yıne olur.
nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyo....
himm...gecmis olsun cnmm..aman ben her gittigimde fitil verio doktorlar neden oluoki acabaaa bende de cok oluo hamileligi engellemiosa sorun diil...İltihap canım vajinada üreyen iltihaplardan biri
nasılsınız çalışmalar nasıl gidiyo....
insallah canım ...bakalım ben yapabilecekmiyimadetime 2 gün kala mecburi test yapıcam ....ama sende insallah diğer ay çift çizgisin
evet canım oyle bıde eger kıstın varsada pozıtıf cıkabılıyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?