Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sogan suyu ıctıysen kı ıctın sanırım ondan kaybolmustur. yoksa gıtmez onlar yapısal bıse gecsede bıdakı aylarda yıne olur.

zaten artik doktora gidip keseyi meseyi gormeden inanmicam
ya bide bisi okudum nette kizlar aysede aynini dedi eger bi hormon fazlaysa o da testde pozitiflik yaparmis...bu da lh hormonuymuss az miktarda da olsa hcg hormonu salgiliomuss lh in fazlaligida pcoymusss:44:
dr.um önceki sonuçları yeterli aslında dedi ama benim içim rahat etmedi benim diğer randevuma kadar tekrarlatıcam

vayy ezgiye bak beee doktordan cikmaz olduu
tez zamanda gelicekkk bebekk yolda benceee

evet canım oyle bıde eger kıstın varsada pozıtıf cıkabılıyormus

insallah canım ...bakalım ben yapabilecekmiyimadetime 2 gün kala mecburi test yapıcam ....ama sende insallah diğer ay çift çizgisin

işallah hayırlısıyla görürüm canim benimm.......ALLAH büyük fabrikasi bizde çok şükürr olur olurr

kızlar şu 2 haziran bi gelse o zaman biraz ipucu alıcam alman testine göre eğer döllenme varsa 2 haziranda bebiş yerleşcek ve ateşim 2 haziranda her zamankinden düşük çıkcak bende umutlancam

bende çok iyim kızlar (ezgi,,pourqua) ah bide eşim yanımda olsa gideli bu ayın 10 da iki ay olacak daha gelmesine 5 ay var nerdeyse ...2 haftada bi geliyodu şimdi gelemedi anca seçimlerde gelirmiş özlüyorum yalnızım bi kızım var işte o olmasa dayanamazdım ama yinede zor oluyo işte bu son ayrılığımız az daha sabır sabır sabır.....

neyse sekerler ben cıkıyım artık gorusuruz sonra allah hepınızın gonlune gore versın sızı sevıyorum...bye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…