Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Merhaba kızlar,

tülücüm adet olmuşsun galiba hiç önemli değil Allah sağlık versin hayattaki en önemli şey..

Kızlar sizden bir müddet ayrı olacağım, annemin rahatsızlığından bahsetmiştim, tedavi başarısız oldu ve başka bir hastaneye sevkettiler, tetkikleri yapılıyor, ben de yanına gidiyorum ne kadar sürer bilmiyorum, tek dileğim bir an önce iyileşmesi.. lütfen siz de dua edin şu an hamile kalmış olmak bile benim için önemli değil.. o yüzden adet olduğumuza üzülmeyelim, sağlıklı olalım gerisi zaten olur...
En kısa zamanda görüşeceğiz inşallah, sizi seviyorum Allaha emenet olun...

kıyamam canım yaa ama dediğin gibi allahtan kızın var yanında,can yoldaşın.. görev işte ne yapacaksın

neyse sekerler ben cıkıyım artık gorusuruz sonra allah hepınızın gonlune gore versın sızı sevıyorum...bye

görüşürüz canımm:79::79:

CANİM benim ALLAH ANNENEE TEZ VAKİTTEN saglık versin.çok üzüldüm herşey düzelecekk.iyi bak kendine bizi unutmaaa canimsin benimm

rabbim ne büyük kızlar ne yüce biz bukadar kendimizi bitiriyorz olmuyor rabbim bi ol demesiyle herşey oluveriyor çok büyüksün rabbim bizleride bu sevgiden mahsun bırakma kızlar eşimin arkaının eşi var çok havalı bişey 3 ay önce onla msn den konusuyoruz bende artık bebek istiyorum dedi bende dedimki hemen kalmak zor felan ohoooo bana bi ceketini atsın o ay hamile kalırım dedi ilk kızında öyle olmusta bana tas vuruyo yani bende içerledim tabi iyi dedim 3 aydır uğrasıyor hala bebek yok büyük konusmamak lazım

canımm benim.. dualarımız sizinle.. allahım tez zamanda sağlığına kavuştursun inşallah anneciğinii.. sen de çok güzel haberlerle gel yanımıza

işte yani ezgicim ne yapabilirm şükür etmek gerek bunada ama bazen bakıyosun kızlarını babları parka getiriyo eşim geliyo aklıma allah başka ayrılık vermesin buda geçer tabiki.... herşey gibi.....

yoktur bıse telaslanma. sorun uyduruk testlerde
fortel yaptim kizzzz bide iki taneside forteldi paraciklarima yazik vallaaa

cnm cok zor gercekten insanin esinden ayri kalmasi bende onsuz turkiyeye gittigimde bir hafta sonra cagriiorum gel dieee
ama sagliklii olsunlarda sesini duysanda yeter ama sayili gunlerde cabuk gecer

işte yani ezgicim ne yapabilirm şükür etmek gerek bunada ama bazen bakıyosun kızlarını babları parka getiriyo eşim geliyo aklıma allah başka ayrılık vermesin buda geçer tabiki.... herşey gibi.....

ohoo tatlım bir de bakmışsın geçmiş bile eşin gelmiş yanında
sizin onun yanına gitme şansınız yok mu?

benim eltim onu yapıyoo bana ama alahtan o kurundugumuzu biliyooo bide 2 düsügüm varya fazla havva atamıyoo.bana diyokiii sprailimi çıkartıgım ay hamile kalırımm.buara 3 çocugu vARR

büyük konuşmamak gerek.... tabiki... bende kızımıza ilk ay istediğimizde karar verdiğimizde ilk ayda hamile kaldım hemde öyle yarım saat yatakta felan kalmadım ama çok dua ettim karar verdiğimizde hayırlısını istedim şimdide öyle canım bakalım ikinci nasıl olur bilemeyiz....

benim eltim onu yapıyoo bana ama alahtan o kurundugumuzu biliyooo bide 2 düsügüm varya fazla havva atamıyoo.bana diyokiii sprailimi çıkartıgım ay hamile kalırımm.buara 3 çocugu vARR

yaa hiç böyle şeylerle nispet yapılır mı ne kadar günahh.. insan bunun yarınını da düşünür, allah korusun 3 çocuğu var ama bakalım sağlıkla büyütmek ya da hayırlarını görmek nazip olacak mı.. töbe yarabbim düşmanıma vermesin öyle şeyler ama insan bu konularda konusurken azcık bunları da ölçüp tartmayı bilecek

ohoo tatlım bir de bakmışsın geçmiş bile eşin gelmiş yanında
sizin onun yanına gitme şansınız yok mu?

var canım tabiki ama çocukla ben gidemiyorum kzıım 1,5 yaşında çok kalabalık felan görünce çıldırıyo... ağlıyo rezil oluyoruz ben sabredicem bekliycem geçicek bu son ayrılık inşallah allahın izniyle.... sen de bbebiş istiyodun canım inşallah en kısa zamnda kavuşursun meleğine ....

öyle densizler çok war 3 çoçuğunuda allah aratmadan verdiyse öyle konuşur tabi.bizim alt komşu war oda aynısını diyor ..bende geç kalıyorum geçenki düşüğümde 7 ay uğrasmıstım öyle kalmıstım hemde artık benim çoçuğum olmuyor nasılsa deyip kendimi hiç bişeyden sakınmadığım ay bahar temizliği yaptığım ay kalmısım hatta resimlerim var hamişken ve ben habersizken yüzüm bir tuhaf sarhos gibi uykulu gibi bakmısım

sen b unlarııı git eltime söyleee çok anlarr yaa.gecenki gebeligimde bana diyokiiii çok şükürr kocamı amca edebildinizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…