- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.401
var canım tabiki ama çocukla ben gidemiyorum kzıım 1,5 yaşında çok kalabalık felan görünce çıldırıyo... ağlıyo rezil oluyoruz ben sabredicem bekliycem geçicek bu son ayrılık inşallah allahın izniyle.... sen de bbebiş istiyodun canım inşallah en kısa zamnda kavuşursun meleğine ....
evet minik kuşum 1.ci düsügümü ögrenmeden oldugu için pek saymıyorum.1 düsük bir ölü canim
kesinlikle katılıyorum...büyük lokma ye büyük laf etme diye bosuna söylememiş atalarımızbüyük konuşmamak gerek.... tabiki... bende kızımıza ilk ay istediğimizde karar verdiğimizde ilk ayda hamile kaldım hemde öyle yarım saat yatakta felan kalmadım ama çok dua ettim karar verdiğimizde hayırlısını istedim şimdide öyle canım bakalım ikinci nasıl olur bilemeyiz....
sen b unlarııı git eltime söyleee çok anlarr yaa.gecenki gebeligimde bana diyokiiii çok şükürr kocamı amca edebildinizz
ayy cnm bnm cok gecmis olsun tekrarr...allah saglicakla bebisler nasip etsin sana isteyen herkesee...
evet bu arada bende nispet yapan ve bu konularda ukalaca davranan insanlara kiziorum ve bi o kadar da aciorumm..allahin isi bu sonucta veren allah alirdaa...allah korusun ama sonucta hersey insanlar icin..
nese kizceler sizlere doyum olmaz ben cikiorum yemek yapicam camasir asicamhepinizi tekrar optum
ayy cnm bnm cok gecmis olsun tekrarr...allah saglicakla bebisler nasip etsin sana isteyen herkesee...
evet bu arada bende nispet yapan ve bu konularda ukalaca davranan insanlara kiziorum ve bi o kadar da aciorumm..allahin isi bu sonucta veren allah alirdaa...allah korusun ama sonucta hersey insanlar icin..
nese kizceler sizlere doyum olmaz ben cikiorum yemek yapicam camasir asicamhepinizi tekrar optum
kesinlikle katılıyorum...büyük lokma ye büyük laf etme diye bosuna söylememiş atalarımızbüyük konuşmamak gerek.... tabiki... bende kızımıza ilk ay istediğimizde karar verdiğimizde ilk ayda hamile kaldım hemde öyle yarım saat yatakta felan kalmadım ama çok dua ettim karar verdiğimizde hayırlısını istedim şimdide öyle canım bakalım ikinci nasıl olur bilemeyiz....
sen b unlarııı git eltime söyleee çok anlarr yaa.gecenki gebeligimde bana diyokiiii çok şükürr kocamı amca edebildinizz
kesinlikle katılıyorum...büyük lokma ye büyük laf etme diye bosuna söylememiş atalarımız
hayırlısını iste sabret bak herşey nasıl güzel olucak 3 tane çoçuğu var allah uzun ömür versinde bakalım hayırlı olacaklarmı insanlar bazen ne konustuklarını bilmiyorlar heleki bir melek kokusuna hasret insanların yanında patavatsız kendini bilmez konusmalar yapan insaları hiç sevmem
kolay gelsin canımm:80::80:
kızlar ben de yemeğimi koyayımmmm
kızlar size bişey anlatmak istiyorum bizim evin karsısında bir bayan oturuyor 37 yasında kadının çoçuğu olmuyor kadın evden dısarıya hiç adım atmıyor biz bayanlar kapı önünde çay çekirdek felan yiyoruz o basını bile çıkarmıyor gece 2 ye kadar ısıkları yanıyor sabahta 12 de güneşlikler açılıyor cam felanda asla açmıyor camda silmiyor ev sahibine sordun çoçuğu olmuyorya bunalımda dedi bende yardım etmek istiyorum geçen pazara çıkmıs nasıl olmussa bebek konusunda bilgi veririm diye ama kadın tersledi beni hemen alevleniyor bende bıraktım ama üzülüyorum kadıncağaza
kızlar size bişey anlatmak istiyorum bizim evin karsısında bir bayan oturuyor 37 yasında kadının çoçuğu olmuyor kadın evden dısarıya hiç adım atmıyor biz bayanlar kapı önünde çay çekirdek felan yiyoruz o basını bile çıkarmıyor gece 2 ye kadar ısıkları yanıyor sabahta 12 de güneşlikler açılıyor cam felanda asla açmıyor camda silmiyor ev sahibine sordun çoçuğu olmuyorya bunalımda dedi bende yardım etmek istiyorum geçen pazara çıkmıs nasıl olmussa bebek konusunda bilgi veririm diye ama kadın tersledi beni hemen alevleniyor bende bıraktım ama üzülüyorum kadıncağaza
bende hiçç sevmiyorumm.allah herkesi bi yerden güldürüyoo.benim kocam beni çok severken ve ilgilenirken onunkiiii geceleri gexiyooo.o yüzden ilk başt Aİle saateti.çok şükür buldum çocuguda bulcam eminim.diliyorum yüce rabbimden
allah her kese bir imtihan ediyor şimdi bitanem şöyle düşün rabbim sana iyi bir eş nasip etmiş ama bebek henüz nasip etmedi belkide bununla seni imtihan ediyor dur bakalım tülin kuluma iyi bir eş verdim ama bebeği henüz nasip etmicem bakalım bana şükürmü edicek yoksa bana haşaaa karsı gelip isyanmı edicek şükredelim selamete erelim kızlar
ayyyyyy canim benim ayni benim gibi vew benim ailem gibi laf ettin.aynen öylee ablam diyoki herşeyin iyisini güzelini sana verirse neye şükredecen diyooo
doktoruma sorucam canım .Bir de dayanabilirsem yapmak istıyorummmbenden çok önce adet oldun ama bak aramızda sadece 9 gün var..
bu arada pasi de ben 2 kere olasıya o 3 kere oldu maşallah.. neyse artıkım bu arada üzülmek yola devam canım sen de başla şu soğan işine hep beraber hamile kalak
heee ya valla.benım baya erken geldi hala yaaa şaşırttı benıııbenimde 3 gün erken geldiii ama evet hala haziran için umudumuz var yaniii 29 hazirann ne kaldı sunun surasındaa
yawrum ben o incire dayanamadım yaa aşırı tatlı olduu acaba 7 incirle yapsam etkili olmaz mııı içine havuç da atıcam belki tadını alır azcık o
Merhaba kızlar,
tülücüm adet olmuşsun galiba hiç önemli değil Allah sağlık versin hayattaki en önemli şey..
Kızlar sizden bir müddet ayrı olacağım, annemin rahatsızlığından bahsetmiştim, tedavi başarısız oldu ve başka bir hastaneye sevkettiler, tetkikleri yapılıyor, ben de yanına gidiyorum ne kadar sürer bilmiyorum, tek dileğim bir an önce iyileşmesi.. lütfen siz de dua edin şu an hamile kalmış olmak bile benim için önemli değil.. o yüzden adet olduğumuza üzülmeyelim, sağlıklı olalım gerisi zaten olur...
En kısa zamanda görüşeceğiz inşallah, sizi seviyorum Allaha emenet olun...
allah her kese bir imtihan ediyor şimdi bitanem şöyle düşün rabbim sana iyi bir eş nasip etmiş ama bebek henüz nasip etmedi belkide bununla seni imtihan ediyor dur bakalım tülin kuluma iyi bir eş verdim ama bebeği henüz nasip etmicem bakalım bana şükürmü edicek yoksa bana haşaaa karsı gelip isyanmı edicek şükredelim selamete erelim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?