- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.421
doktoruma sorucam canım .Bir de dayanabilirsem yapmak istıyorummm
heee ya valla.benım baya erken geldi hala yaaa şaşırttı benııı
yawww ezggiiii soğanı yapmış insansın yaaaaa .ama evet tatlı oluyor epey.daha az incir koy canım nolcak kiiii
Ayrıca yaz beni 29 hazıranaaa yaaaaaaaaaazzzzzzzz
deryoşum nasılsın Canım..
görüşemedik ne zamandır tam içeri geçiyordum bı hal hatır sorayım dedim canım
rüzgarcım,sende benim durumumdasın,bende ocak ayından beri ilaç tedavisine başladım adetlerimde düzene girdi şimdilik:26: ama sen doktor takibinde ol kesinlikle önce prolaktinin düşmesi gerekli biliyorsun.
sağol tatlım benım sen nasılsın?
ayy benım hala epey erken geldi bu ayyy onla uğraşıyorummm
sen de ne var ne yok
sağolasın canımm iyiim sen nasılsın
halam erken geldi bu ayyy onla uğraşıyorum
sen de ne var ne yok
İyi iyi erken gelmesi iyidir gecikmesindense ama nasıl yerleşme kanaması tabirine benziyo mu?
selm kızlar benim bat bugün... sabırsızlıkla bekliyorum yani beklemiyorum heyecan had safhada.............
selm kızlar benim bat bugün... sabırsızlıkla bekliyorum yani beklemiyorum heyecan had safhada.............
yok be yavrum daha iyice sökülmedi ama değil yanii.
zati ateşim de düşük 36.3
bu ay nasipsee çatlatma iğnesi olucam
şimdi bi şey sorucamm.benım yumurtlarım çatlamış mı demek oluyor bu?adet olmam yanii
hiç sorma yaayrı şehirlerde gibiydik adamla...........Amann da kim gelmiş nerelerdesin ayoll aaa kaynanayı yollayınca bakmadın buraya eşini daha çok özledin demekk
evet evet gelmesin ama niyeyse felaket bi umut var içimde hatta test yaptım ama NAHHHHHHH der gibi tek çizgi çıktıhoşgeldin bebekkk
gelmesin inşallah gelmesinnn
sağol tatlım benım sen nasılsın?
ayy benım hala epey erken geldi bu ayyy onla uğraşıyorummm
sen de ne var ne yok
Melteeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmmm yazsana kızzzzzzzzzzzzzzz
yaa niye yapıyonn şekercim test yaaa erken dahaaahiç sorma yaayrı şehirlerde gibiydik adamla...........
evet evet gelmesin ama niyeyse felaket bi umut var içimde hatta test yaptım ama NAHHHHHHH der gibi tek çizgi çıktı
Allah iyilikler versın Canım..
Gec gelmesınde canım walla gecıkıncede zor oluyor her zaman diyorum ya Ya hamıle olalım yada zamanında adet olalım insanı cok gerıyor cunku hayırlısı Olsun senın ıcınde .
Ben bugün bi tuhaf hıssedıyorum kendımı yarında dr a gidicem tahlıl sonuclarımıda alamaya gitmedim bıraz ihmal edıyorum kendımı acıkcası ..
Halvetede hıc giresim gelmıyor ya bu ay ne yapacam bılmıyorum
ateş ölçmeye basladım dün itibarıyle ben ölçeyımde yorumları size bırakıyorum
bende gelişmeler cnm bu herşey yarın belli olacak dr a da söyleyecegım yarın catlatma iğnesi vurulayım die bakalım ne diyecek :26:
yazdım kızzzz ayy ansıl bagırıyor cadıı deryoşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?