- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.521
kızlar şuanda netten bişey okudum çok heyecanladım benim guatrım var ....kadının guatrı varmıs 5 yıl çoçuğu olmamıs yumurta dölleniyor ama bölünerek çoğalamıyormus bir sürü süreç ten sonra doktorlar senın çoçuğunun olması mucize demişler kadında eve dönmüş bu soğan kürünü okumus ve baslamıs basladıktan belirli gün sonra dilim damağım kurudu demiş bende aynı şekilde oldum idrarım kokuyor demiş benim hala idrarım kokuyor ve adeti gelmemiş pozitif çıkmıs bende aynıdurumdayım acaba bendedemi var ya valla şaşkınım 8 gün geçmezde şimdi....ama kızlar idrarım ımın rengi bi baska ve kokuyo ıyyy şurup gibi kokuyo
kızlar şuanda netten bişey okudum çok heyecanladım benim guatrım var ....kadının guatrı varmıs 5 yıl çoçuğu olmamıs yumurta dölleniyor ama bölünerek çoğalamıyormus bir sürü süreç ten sonra doktorlar senın çoçuğunun olması mucize demişler kadında eve dönmüş bu soğan kürünü okumus ve baslamıs basladıktan belirli gün sonra dilim damağım kurudu demiş bende aynı şekilde oldum idrarım kokuyor demiş benim hala idrarım kokuyor ve adeti gelmemiş pozitif çıkmıs bende aynıdurumdayım acaba bendedemi var ya valla şaşkınım 8 gün geçmezde şimdi....ama kızlar idrarım ımın rengi bi baska ve kokuyo ıyyy şurup gibi kokuyo
yavru kusum hos geldın
kız yazı yazdımmm yaw bölümn altına görünmüyomu
inşallahhh canımm inşallahh test yaptın mı
ebruuuuuuuuuuuuuuşşşş bebişimm şimdiden hamilelik belirtisi olmazz yapma bunuuuuu
yaw bu senın avatarındaki resim senın bebekliğine ait bir fotomu sana benziyor canım
daha 8 gün var filiz test için çok erken adetime 10 gün varda 8 gün kala test yapıcam evlilik yıldönümüne denk gelsin diye ....
bide filiz ben kürü 10 yapabildim midem çok ağrııdı 10.gün bıraktım insallah şifa olmustur canım
anammmm kocamda öyle diyo kız diyoki kızım olursa aynı böyle olur nerden buldun diyooo.bi tek fark var benim gözlerim elaaa onunki maviiiiiii.
walla ben seni banlıyken kızlara faceni verdiğinde bi bakam dedim bu hatun nasıl bişey o zaman gördüm sonra bu bebeğide görünce sana çok benzettim aynııı evet gözler hariç bi kızın olursa anca bu kadar benzer yaniiii eşin haklı
filiz sen soğan kürü yaptığında sende ne gibi belirtiler oldu idrarının rengi ve kokusu değiştimi dilin damağın kurudumu neler oldu canım miden bulandımı bulandıysa adetine kaçgün kala bulandı
anaaaaaaa sen beni gördün yaniiiiiiii.begendinmi kızz.banada sen ver msjla faceni bende sana bAKIM
eşim dolayısı ile faceye foto koymam yasak canım resmim facede yok
seni beğendim tabi masum küçük bir kız çoçuğu gibisin canım benım allah gönlüne göre versin
canım soğan küründe yumurtam gümbür gümbür çatladı maşallahhh akıntım çok fazlaydı sonra döllenme olduktan sonra benim bi bitti akıntı pir bitti adet günüme kadar kupkuruydumm hattabende bu ay yok diyordum kupkuruyum başka bişi olmadıı
mide bulantılarım bu hafta başladı canım 6. haftada yani daha önce yoktu bi belirti doğru düzgünn
benimde bu ay kasıklarım rahim kısmım nasıl atıyor sanki bebek varda tekme atıyor gibi gerçektende bu kür çatlamasına ve kaliteli yumurta sağlıyor bence bende hissettim ben hatta bu ay erken yumurtladım gibime geldi hani normalde yumurtlama günleri varya ben 1 gün önce yumurtladım sanki bana öyle geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?