Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sogANdandırr ooooo

inşallahhh canımm inşallahh test yaptın mı

filiz sen soğan kürü yaptığında sende ne gibi belirtiler oldu idrarının rengi ve kokusu değiştimi dilin damağın kurudumu neler oldu canım miden bulandımı bulandıysa adetine kaçgün kala bulandı

yaw bu senın avatarındaki resim senın bebekliğine ait bir fotomu sana benziyor canım

anammmm kocamda öyle diyo kız diyoki kızım olursa aynı böyle olur nerden buldun diyooo.bi tek fark var benim gözlerim elaaa onunki maviiiiiii.

olsun canımm inşallahhh rabbim bebişe vesile ederrr

anammmm kocamda öyle diyo kız diyoki kızım olursa aynı böyle olur nerden buldun diyooo.bi tek fark var benim gözlerim elaaa onunki maviiiiiii.

walla ben seni banlıyken kızlara faceni verdiğinde bi bakam dedim bu hatun nasıl bişey o zaman gördüm sonra bu bebeğide görünce sana çok benzettim aynııı evet gözler hariç bi kızın olursa anca bu kadar benzer yaniiii eşin haklı

filiz sen soğan kürü yaptığında sende ne gibi belirtiler oldu idrarının rengi ve kokusu değiştimi dilin damağın kurudumu neler oldu canım miden bulandımı bulandıysa adetine kaçgün kala bulandı

anaaaaaaa sen beni gördün yaniiiiiiii.begendinmi kızz.banada sen ver msjla faceni bende sana bAKIM

canım soğan küründe yumurtam gümbür gümbür çatladı maşallahhh akıntım çok fazlaydı sonra döllenme olduktan sonra benim bi bitti akıntı pir bitti adet günüme kadar kupkuruydumm hattabende bu ay yok diyordum kupkuruyum başka bişi olmadıı
mide bulantılarım bu hafta başladı canım 6. haftada yani daha önce yoktu bi belirti doğru düzgünn

eşim dolayısı ile faceye foto koymam yasak canım resmim facede yok
seni beğendim tabi masum küçük bir kız çoçuğu gibisin canım benım allah gönlüne göre versin

NASIL anlATTIN öyle yaa sana sarılasım geldi birdenn masummum ben küçügüm benn kız degilim ama olsunn

benimde bu ay kasıklarım rahim kısmım nasıl atıyor sanki bebek varda tekme atıyor gibi gerçektende bu kür çatlamasına ve kaliteli yumurta sağlıyor bence bende hissettim ben hatta bu ay erken yumurtladım gibime geldi hani normalde yumurtlama günleri varya ben 1 gün önce yumurtladım sanki bana öyle geldi

evt canım benimde 4 gün önce çatladı önce oluyor belkide onada yararı varrdırr
soğan kürü çok iğrenç demi ama şifa işde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…