- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.561
bence sogandan ıyı onuda ıkı gun ıctım
Içeceksin
ben özellikle kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum izlerken dokunurken bile hosuma gidiyor benim oğlumdan kalan 3 hurç kıyafet var hepside ilkgünkü gibi bide burda mağazada 6 aylık bebek için kız bebek için çilek yapmıslar 1 yıldır gözüm onda çok hoş bişi
cidden cok seker seyler var erkek kıyafetlerinide geliştirdiler artık eskisi gibi tek cesit degıl :)
masallah çok tatlıymısn canım kızın olursa miniş miniş sana benzer inallah
oğlumu doğum yaptım yapar yapmaz gösüme yatırdılar ciyak ciyak ağlıyor avazı çıktığı kadar o nasıl kutsal bir duygudur tarifi bile yok isteyen herkes anne olsun bu duyguyu yasasın inş.
sogan kuru gunde kac kez kızlaar
vallahi 1 yudum bile alamadım yaaa çok fena oluyorum
vallahi 1 yudum bile alamadım yaaa çok fena oluyorum
yaaaaaa ıgnecc ama ben ıcemıyorumm mıdem bulanıyor nasıl yapıyorsunuz bunu valla tebrık edıyorum yapan herkesı
günde 2 kere yemeklerden 20 dk önce aç karnına canm
klomen le kullanılırmı kı bır fıkrı olan varmı?[/QUO
beyninle otur konus hey moruk de sen hangi sinyalleri gönderip beni etkilemeye çalıssanda yemezler bunun tadı benim çok hosuma gidyor ohhhhh şifa olsun de iç hiçbişi olmuyo ben öyle yaptım baktım beynim hemen sinyalleri gönderiyo midemi bulanduruyo heyyyy dedim noluyo sana isteyerek içiyorum bunu oda iyi abla dedi bıraktı sonrada çay gibi zevkli zevkli içtim şu midemde fesatlık yapmasa 5 gün daha içerdim
klomen le kullanılırmı kı bır fıkrı olan varmı?[/QUO
klomenle sogan suyunu ıkısını bırmı denedın ?ben daha once kullanmıstım klomenı ıse yarmıstı sımdı ne olur bılmem
ben cıkıyorum canlarım Allah a emanetsınız muculadımmm
selam kızlar bu başlık çok güzelmiş ya bende gelim aranıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?