Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

oğlumu doğum yaptım yapar yapmaz gösüme yatırdılar ciyak ciyak ağlıyor avazı çıktığı kadar o nasıl kutsal bir duygudur tarifi bile yok isteyen herkes anne olsun bu duyguyu yasasın inş.

hayırlısı kuzum bi erkek bı kız olsun ikiz olsun istıyorum

oğlumu doğum yaptım yapar yapmaz gösüme yatırdılar ciyak ciyak ağlıyor avazı çıktığı kadar o nasıl kutsal bir duygudur tarifi bile yok isteyen herkes anne olsun bu duyguyu yasasın inş.

yeterrrrrrrrrrrrr canim çekiyooooo

yaaaaaa ıgnecc ama ben ıcemıyorumm mıdem bulanıyor nasıl yapıyorsunuz bunu valla tebrık edıyorum yapan herkesı

beyninle otur konus hey moruk de sen hangi sinyalleri gönderip beni etkilemeye çalıssanda yemezler bunun tadı benim çok hosuma gidyor ohhhhh şifa olsun de iç hiçbişi olmuyo ben öyle yaptım baktım beynim hemen sinyalleri gönderiyo midemi bulanduruyo heyyyy dedim noluyo sana isteyerek içiyorum bunu oda iyi abla dedi bıraktı sonrada çay gibi zevkli zevkli içtim şu midemde fesatlık yapmasa 5 gün daha içerdim

tamam denıcem carsamba doktora gıdıcem eger klomenle hıc yumurtam buyumemısse sogan suyunu yapıcam taktım kafaya ogure bogure ıcıcem

benim folik asit içmem lazım.kilo alırım diyee içmiyomm.doktorum kızıyooooooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…