Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evt canım benimde 4 gün önce çatladı önce oluyor belkide onada yararı varrdırr
soğan kürü çok iğrenç demi ama şifa işde

ilk günler iğrençti ama sonra alıstım sonra midem ağrımadı diye sevindim 10 .günde midem artık krize soktu beni feci ağrıdı bende yeter dedim dua ettim vesile ederse verirse olur dedim ....napim adım hıdır elimden gelen budur baksana pembiq 6 gün yapmıs pco su yok olmus ....

kızlar dün pazara gittim elim kadar tişört avcum kadar şort ayyyy miniş miniş elime aldım hayal edip şortu ısırırkene satan adamın bana baktığını gördüm usulca yerine koydum hızlı hızlı ilerledim adam kesin deli felan demiştir arkamdan

İnsan bakarken bıle mutlu oluyor
Hamıle kalsam magazlardan cıkartamazlar benı eywahh eywahh

olur inşallah canımmm 10 gün gayet iyi inşallahhh

kızlar bugün pasiflora beni rüyasında soğan kürü kullandığım için hamile kaldığımı görmüş bunu okurken aklıma oğlumu doğum anım geldi doktor bana diyorki sen çok korkuyorsun seni sezeryan yapalım bende hayır ben normal doğurcam diyorum inat ettimde neyime güvendiysem işte cahillik şimdi olsa korkarım valla doktor bile şaşırmıstı hatta sancısız gitmiştim suni sancı istiyorum dedim 1 bardak kola ister gibisuni sancım geldi neyse doğum yaptım çıkarken doktor bana bak inat ettim doğurdum gidiyorsun ebru harikasın dedi bu soğan kürünüde yaptım ya inat ettim sabrettim yaptım insallah bundada basarıya ulasırım

yaaaaaa ıgnecc ama ben ıcemıyorumm mıdem bulanıyor nasıl yapıyorsunuz bunu valla tebrık edıyorum yapan herkesı

İnsan bakarken bıle mutlu oluyor
Hamıle kalsam magazlardan cıkartamazlar benı eywahh eywahh
ben özellikle kız bebek kıyafetlerine bayılıyorum izlerken dokunurken bile hosuma gidiyor benim oğlumdan kalan 3 hurç kıyafet var hepside ilkgünkü gibi bide burda mağazada 6 aylık bebek için kız bebek için çilek yapmıslar 1 yıldır gözüm onda çok hoş bişi

ewet Canım 3.5 yasındaymısım

masallah çok tatlıymısn canım kızın olursa miniş miniş sana benzer inallah

filiz eğer herşeyin normal çıkarsa doktorunda normal yolu sana tavsiye ederse normal yoldan doğum çok iyi bence herşeyi o an yasıyorsun bebeğin kafası çıktığı an herşey bitiyor sancın ağrın herşeyin gerisini onlar hallediyorlar ....sonrada çıkıp bi dünya turu bile atarsın

filiz eğer herşeyin normal çıkarsa doktorunda normal yolu sana tavsiye ederse normal yoldan doğum çok iyi bence herşeyi o an yasıyorsun bebeğin kafası çıktığı an herşey bitiyor sancın ağrın herşeyin gerisini onlar hallediyorlar ....sonrada çıkıp bi dünya turu bile atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…