Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sogan kurunu bıkere kestırmeden tarıf edermısınız gaza geldım ıcıcem canım cektı:)))

kızlar ben çıkıyorum oğlum uyandı yemek yiyelim karnımızı doyuralım gelirim yine görüşmek dileğiyle

güle güleee AH benimde karnımı doyuran altımı decgiştiren biri olsa.mesale simdi adetim kim degiş mek ister altımıı

inşallaaah bende öle düşünüyorum canım nasip bi kalp atışını duyayımda ona daha çok var gibi

sende ogurup bogurdun yanı normal dıyorsun:))ben 5 gun feln yapmıstım
tabi canım çok kötü ama şifaaa napalımm ben 15 gün yaptımm::

vıyyyy kimse ilgilenmedi benle bende durmim bari napim
dur canım hoşgeldin nasılsınn

sogan kurunu bıkere kestırmeden tarıf edermısınız gaza geldım ıcıcem canım cektı:)))
canım 15 gün yapıorsun sabah akşam bie bardak içiyorsun
orta boy bir soğanı soyup 4 e bölüyorsun 1,5 su bardağı suya koyup 5 dk kaynatıyorsun sonra1 bardak çıkıyor zaten ılıyınca öğüre böğüre şifa niyetine afiyetle içiyorsun

cincanlarrr çıkıyorum ben kocam aradi yoldaymişş.yimek koyam bariii.aksama görğüsğrğzz

evt canım benimde 4 gün önce çatladı önce oluyor belkide onada yararı varrdırr
soğan kürü çok iğrenç demi ama şifa işde

canım sen adetinin 7. günü başladın ve dediğine göre soğan 3 gün içinde fayda etmiş ve adetinin 10. gününde çatladı yumurtaların doğru tahmin ediyorum dimi

ben 2 aydır kullanıyorum kilo aldırmıyor ben hiç almadım 3 kilo verdim 57ye çıkmıştım 54lı haömile kaldım kilo aldırmıyor kesinlikle canım

ayyyyyyy çok sevindimm o<aazaman hemen bende i çeyimm.adetim bitsin baslayımm yok adetli içersem bişi olurmukiii

evt canm öle olduu tam 3 değil 5 gün sonra çatlamış oldu benim yumurta 15i satım 21inde başladım 25-26 gibi çatladı yumurta

ben de bugün soğan suyunun 4. günündeyim adtin de 11. günü ama benim adetim 10 gün sürüyor o yüzden bende bişey yok sanırım..

ben de bugün soğan suyunun 4. günündeyim adtin de 11. günü ama benim adetim 10 gün sürüyor o yüzden bende bişey yok sanırım..
evt canım adetin bitsib bi kaç gün geçsin sen hemen günaşırı çalışmalara başla ki çatlamayı kaçırmaa

kızlar klomenle sogan suyu ıkısı beraber olurmu ?
hiç bi fikrim yok canım yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…