- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.581
kızlar ben çıkıyorum oğlum uyandı yemek yiyelim karnımızı doyuralım gelirim yine görüşmek dileğiyle
inşallaaah bende öle düşünüyorum canım nasip bi kalp atışını duyayımda ona daha çok var gibifiliz eğer herşeyin normal çıkarsa doktorunda normal yolu sana tavsiye ederse normal yoldan doğum çok iyi bence herşeyi o an yasıyorsun bebeğin kafası çıktığı an herşey bitiyor sancın ağrın herşeyin gerisini onlar hallediyorlar ....sonrada çıkıp bi dünya turu bile atarsın
tabi canım çok kötü ama şifaaa napalımm ben 15 gün yaptımm::sende ogurup bogurdun yanı normal dıyorsun:))ben 5 gun feln yapmıstım
kızlar ben çıkıyorum oğlum uyandı yemek yiyelim karnımızı doyuralım gelirim yine görüşmek dileğiyle
vıyyyy kimse ilgilenmedi benle bende durmim bari napim
benim folik asit içmem lazım.kilo alırım diyee içmiyomm.doktorum kızıyooooooooo
cok mu kılo aldırıyor kı
dur canım hoşgeldin nasılsınnvıyyyy kimse ilgilenmedi benle bende durmim bari napim
canım 15 gün yapıorsun sabah akşam bie bardak içiyorsunsogan kurunu bıkere kestırmeden tarıf edermısınız gaza geldım ıcıcem canım cektı:)))
öyle diyolarr ama İÇMEM LAZIM içimin iyileşmesi için
evt canım benimde 4 gün önce çatladı önce oluyor belkide onada yararı varrdırr
soğan kürü çok iğrenç demi ama şifa işde
ıc canım sogan suyundan ıyıdır:)))bıse olmaz az yersın yemegı
cok mu kılo aldırıyor kı
öyle diyolarr ama İÇMEM LAZIM içimin iyileşmesi için
ben 2 aydır kullanıyorum kilo aldırmıyor ben hiç almadım 3 kilo verdim 57ye çıkmıştım 54lı haömile kaldım kilo aldırmıyor kesinlikle canım
canım sen adetinin 7. günü başladın ve dediğine göre soğan 3 gün içinde fayda etmiş ve adetinin 10. gününde çatladı yumurtaların doğru tahmin ediyorum dimi
ayyyyyyy çok sevindimm o<aazaman hemen bende i çeyimm.adetim bitsin baslayımm yok adetli içersem bişi olurmukiii
evt canm öle olduu tam 3 değil 5 gün sonra çatlamış oldu benim yumurta 15i satım 21inde başladım 25-26 gibi çatladı yumurta
başla canım doktorum bebek düşünmeden 1 ay önce başla dedi bebeğin omurilik ve arka beyin gelişimi için dedi
evt canım adetin bitsib bi kaç gün geçsin sen hemen günaşırı çalışmalara başla ki çatlamayı kaçırmaaben de bugün soğan suyunun 4. günündeyim adtin de 11. günü ama benim adetim 10 gün sürüyor o yüzden bende bişey yok sanırım..
hiç bi fikrim yok canım yaaaakızlar klomenle sogan suyu ıkısı beraber olurmu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?