- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.781
cankuşlar ben çıkıyorummm
çıkmadan hepinizi öpüyoruumm
iyi gecelerrr
heh he heh habibi neccarr bi de ona gittik
hmmm harbiyeyi gezmemişizz canımm
antakyaa çok güzel biyerdir canim gelirsen başımız üstünde yerin varr.bende çıkmak zorndayım kocam sıkılmış gel tavla oynayalım diyooo gidiyom yarin görüsürüz
off patlıycak gibiyim bi olumuzluk bi önünü görememe durumu var,gerçekten çocuk istiyo muyum acaba biraz daha mı pişmek lazım evlilik anlamında poooff
neden böyle düşünüyorsun canım ne kadarlık evlisin ki?
canım 1 temmuzda 2 sene olucak,öyle geçimsizsizlik mutsuzluk durumu yok hatta ülkemiz erkeklerinin düşünce yapısı ortalamasının çok çok üstünde bir eşim var ama ben galiba beklentisel olarak abartıyorum ufacık tefecik şeyler,anlatmaya değmez küs kalmaya değmez küs de değiliz canciğeriz imdi.ilerde minicik huysuzluklar ilerde büyürmü karaktere yansırmı diye düşünmekten kendimi alamıyorum,işte böyle
tatlım benim de temmuz 16 da 2 sene olcak zaman zaman bende çok beklentili oluyorum mutsuz oluyorum ama eşim bi hastalansın yada biryere gitsin o olmasa ne yaparım diye düşünüyorum çok korkuyorum kaybetmekten.ama bi bebeğimiz olursa ailemiz daha çok şenlenir ufak şeylerle uğraşmaktansa onun geleceği için uğraşırız bi kahkahası dünyaya bedel olur.sende olumsuz düşünme bence erkekler çocukları olunca karısını daha bi sahipleniyor aile olduğunu anlıyor bence
neyse nisbhr iltihabın geçtimi
ne biliyim işte eşim beni dilinden düşürmez ama zaman zaman işte böyle oluyo ya da ben böyle hissediyorum neyse inşallah dediğin gibi olur
ben 3 ayı aşkın kullanıyorum folik asiti iltihaplanmayı engelliyomuymuş
hımm benimkide kendiliğinden geçmiştir inşallah neyse ben çıkıyorum canım iyi geceler bayy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?