- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.801
senin de günün aydın olsun canım nasılsın bugün?
slm kızlartopiğin adı değişmiş zor buldum valla ama böyle daha iyi olmuş nasılsınız bakalım
Selammm,hatunlar nasılsınızz.?benim gıcık halam haber saldı geliyorrr,
İyiyiz çok şükür sen nasılsın??slm kızlartopiğin adı değişmiş zor buldum valla ama böyle daha iyi olmuş nasılsınız bakalım
çok şükür iyiyim canım
sen nasılsın?? nasıl gidiyor soğan kürün? ben inciri içemicem yaa napiiim
selam kızlar nasılsınız eee adet günü bugün olanlar inşallah hamilesinizdir canlarım size bişey diyim mi benden önceki herkes hamile olucak ve benden sonraki herkesde hamiş olucak bakın görün bi tek ben oluycam
İyiyiz çok şükür sen nasılsın??
o kadar zaman girmezsen bulamazsın tabi
canım bu arada profiline tıklarsan orada sol tarafta yazdığım cevaplar diye bi link var ona tıklayınca en son yazdığın mesajlar bulunur. oradan girmeyi denersen bir yerin ismi bile değişse çabuk bulursun. ve bu işlemi sadece kendi yazdıkların için değil bi arkadaşın yazdığı mesajı bulmak için de o kişinin üstüne tıklayınca profiline ordan da o kişinin yazdığı cevaplara tıklayarak ulaşabilirsin.
İyi gidiyor canım ama ben iltihap akmasını bekliyorum bugün 5. günüm hiç bi akıntı yok. yani doktorun veerdiği antibiyotikleri öbür aya attım sırf soğan kürünü denediğim için.
ne ebrunun dediği gibi iltihap akıntısı var ne de filizin dediği gibi erken yumurtlama olmadı bugün 11-12. günüm.
sadece bazen artıp bazen azalan rahim ve yumurtalık sancım var
a.selam canım.. başladı mı yaa gelmeye adetin
evet tatlım 4 gün erken geldi,sabah bir iki damla pembe lekelenmem oldu,devamı gelmedi,birde her ay kasıklarımda ağrı olurdu bu defaki ağrım tam rahim bölgemde,dengem bozuldu sanırım iyice
tam sökülsede hsg için arayıp randevu alsam...:18:
selam kızlar nasılsınız eee adet günü bugün olanlar inşallah hamilesinizdir canlarım size bişey diyim mi benden önceki herkes hamile olucak ve benden sonraki herkesde hamiş olucak bakın görün bi tek ben oluycam
Selamlar kızlarcim. Hepinize güzel günler dilerim! Ya bu topiğde bi kere yazdım, ama ne zaman ayları doğru yazmadığımı farkettim aradan çıktımTürkiye türkcesini biliyorum ve oğreniyorum, ama ayları daha doğru dürüst bilmiyordum. Şimdi bildim ki, mayıstan sonra haziran gelir, nissan yok
Menim bat 8 haziran.
canım herkeste aynı etkiyi göstermiyor demekki sen yapmaya devam et. bende içtiğim zaman hiç öyle akıntı falan gelmedi benden de hatta bi işe yaramıyo bu falan demiştim ama pko ondan düzeldi sanırım
ayy dur bekle tatlım belki gerisi gelmez
gelirse de kısmet artık hemen hsg çektir bence de hiç erteleme
aaaa canım benim neden öyle düşünüyosun ama aşkolsun..allahın izniyle hepimiz hamile kalıcaz
Selamlar kızlarcim. Hepinize güzel günler dilerim! Ya bu topiğde bi kere yazdım, ama ne zaman ayları doğru yazmadığımı farkettim aradan çıktımTürkiye türkcesini biliyorum ve oğreniyorum, ama ayları daha doğru dürüst bilmiyordum. Şimdi bildim ki, mayıstan sonra haziran gelir, nissan yok
Menim bat 8 haziran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?