- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.821
Yok bi işe yaramadığını düşünmüyorum zaten soğan tam manasıyla doğal bi antibiyotik kaynağı. Allah bir dert verdiğinde onun şifasını da bir şeylerin içerisine gizliyor. sancı yapması bile orda bişeyler yaptığına işaret. ama sanırım ben bu iltihap işini gözümde fazla büyütmüşüm. zaten doktor da demişti bağışıklığın düşük olduğu için meydana çıkıyor diye. benim eltim ikiz doğurdu geçen yıl. bu sene doktora gitmiş demiş ki doktor "Aman allahım bu ne iltihap ömrümde bu kadar iltihabı olan birini görmedim"hamileliğinde de vardı zaten. yani ben korktum ama soğan da fazla bişeyler akıtmadığına göre iltihap benim çok az miktarda.
Rabbim daha kötü dertler aratmasın. bugün dedem doktora gitti neler çıkmamış ki çok üzüldüm ona annemle ikimiz babama kızıp duruyorduk neden babnı götürmüyorsun adamın bir sürü sorunu var diye bugün gittiler prostat, iltihap, safrada taş, ve fıtık çıkmış. Rabbim bize minnacık dertler veriyor da dayanamıyoruz. Allaha şükürler olsun her verdiği derde de dermana da daha kötüsünü vermesin..
Hoşgelmişsen aramızaSelamlar kızlarcim. Hepinize güzel günler dilerim! Ya bu topiğde bi kere yazdım, ama ne zaman ayları doğru yazmadığımı farkettim aradan çıktımTürkiye türkcesini biliyorum ve oğreniyorum, ama ayları daha doğru dürüst bilmiyordum. Şimdi bildim ki, mayıstan sonra haziran gelir, nissan yok
Menim bat 8 haziran.
lütfen öyle düşünmee,onu ancak Allah bilir canım benim,umutsuzluk yokk,sen neden olamıyasınki,eskisi gibi değilki tıp baya ilerledi öyle yada böyle anne olucaksın Allahın izniylee..
selam hanımlar nasılsınız bakem varmı güzel haberler
birlikte sevinelim
sewinccccc a.slm hoşgeldin canım,adet olmadın inşalllahhhh...
kız ezgi enerji içeceği bigisin valla canım benim,en huzursuz anlarımda bile senin cevapların tebessüm ettiriyor,pozitif enerji veriyor insana,mevlam gönlüne göre versin tüm dualarını kabul etsin inşallahhh
canım ben kan testi yaptırdım adetime 6 gün varken negatif çıktı hemde çok düşük onun için öyle dedim hem bu ay hepiniz hamile kalın ki gelecek ay ben tek başıma iktidar olim allahın izniyle
selam canım olsun sen yaz biz anlarız.benim de bat 8 haziran.Bu arada hepinize iyi mutlu günler kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
selam hanımlar nasılsınız bakem varmı güzel haberler
birlikte sevinelim
yok canım olmadım bugün kan verdim 15,30 da sonucu alacağım :18::18::18::18:
ayyy hadi inşallahhhh müjdeyi alacaz sendenn
Çok teşekkür edirem canım menim, eşim Türk, o evde Türkce konuşur men Azeri Türkce,o meni qayet güzel anlıyor, sanırım ki, herkes böyle anlıyor beni, dışarda konuştuğumda zar zor fikrimi anlatıyorumcanım benimmm türkçen gayet güzel, kendini çok güzel ifade etmişsin. inşallah haziranda hamile olduğunu öğrenirsin
Aleykim salam canım:) Batımız aynı :79: İnşAllah anneyizselam canım olsun sen yaz biz anlarız.benim de bat 8 haziran.Bu arada hepinize iyi mutlu günler kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Hoşbulduk canım, çok teşekkür ediremHoşgelmişsen aramıza
ben çıkıyorum öptüm hepinizi herkese cevap veremedi kusura bakmayın
ben kaçtım cankuşlar işlerim var gelirim sonra,kendinize cici bakın,mucuksss yaptım hepinizii
a.selam canım hoşgeldinn
nasılsın?
iyiyimmm canımmm sen nasılsın ezgi
doktora gittin mi canımm ne dedi
gittim canım cuma günü hsg çektirdim çok şükür herşey tertemiz çıktı.. bu ayı normal akışına bıraktık, bebiş olmazsa birdahaki ay klomenle iğneye geçicez.. bakalım artık hayırlısı..
bebişimiz nasıl??üzüyomu senii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?