Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aminn canım.. çok geçmiş olsun dedene de, allah tez zamanda şifasını versin..
sen de rahat demek ki gerçekten çok iltihabın yok, ohh olanlardan da kurtlacaksın inşallah

Hoşgelmişsen aramıza

kız ezgi enerji içeceği bigisin valla canım benim,en huzursuz anlarımda bile senin cevapların tebessüm ettiriyor,pozitif enerji veriyor insana,mevlam gönlüne göre versin tüm dualarını kabul etsin inşallahhh

ayy canım benimm allah razı olsunn.. inan tek duam rabbim kimseye dermansız dert vermesin, anne olmak isteyen hiçbir kulunu da fazla aratmasın..
bak ben hep ne diyorum, olumlu düşünelim ki güzel şeyler olsun

canım ben kan testi yaptırdım adetime 6 gün varken negatif çıktı hemde çok düşük onun için öyle dedim hem bu ay hepiniz hamile kalın ki gelecek ay ben tek başıma iktidar olim allahın izniyle

ama öyle desene tatlım yaa, sen de öyle bir yazmışsın ki töbe yarabbim hiç anne olamıycam ben gibi anladım.. ozaman anlaştık bu ay bebişin yoksa önümüzdeki ay iktidar senin

canım benimmm türkçen gayet güzel, kendini çok güzel ifade etmişsin. inşallah haziranda hamile olduğunu öğrenirsin
Çok teşekkür edirem canım menim, eşim Türk, o evde Türkce konuşur men Azeri Türkce,o meni qayet güzel anlıyor, sanırım ki, herkes böyle anlıyor beni, dışarda konuştuğumda zar zor fikrimi anlatıyorum Daha yeniyim, oğreniyorum kusuruma bakmıyın! :)İnşAllah hepimiz anne oluruz kızlarcım!!!

selam canım olsun sen yaz biz anlarız.benim de bat 8 haziran.Bu arada hepinize iyi mutlu günler kızlarrrrrrrrrrrrrrrr.
Aleykim salam canım:) Batımız aynı :79: İnşAllah anneyiz
Hoşgelmişsen aramıza
Hoşbulduk canım, çok teşekkür edirem

iyiyimmm canımmm sen nasılsın ezgi
doktora gittin mi canımm ne dedi

gittim canım cuma günü hsg çektirdim çok şükür herşey tertemiz çıktı.. bu ayı normal akışına bıraktık, bebiş olmazsa birdahaki ay klomenle iğneye geçicez.. bakalım artık hayırlısı..
bebişimiz nasıl?? üzüyomu senii

maşallah maşallahinşallah gerek kalmaz bu ay bebiş olur sıkı çalış bu ay ezgi bide soğan kürü mü yapsaydın
üzmüyor teyzesi ama tutunacam diye benim mideye yapışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…