Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

enın adet benim gibi çok düzenliydi dimi bence test yap hemen 1 gün geçince doktor test öneriyor erkenden öğrenmen daha iyi
benim adetler çok düzenliydi 34gün deyince tık diye olurdum geçnn ay 2 gün erken oldu... bu ay dün olmam gerekti olmadım dün test yaptım negatif.... hayır yanibelirti felan da yok ki...... sadece midem eşkiyo azıcık o da belirti mi bilmiyorum......

Son düzenleme:
enın adet benim gibi çok düzenliydi dimi bence test yap hemen 1 gün geçince doktor test öneriyor erkenden öğrenmen daha iyi
benim adetler çok düzenliydi 34gün deyince tık diye olurdum geçnn ay 2 gün erken oldu... bu ay dün olmam gerekti olmadım dün test yaptım negatif.... hayır yanibelirti felan da yok ki...... sadece midem eşkiyo azıcık o da belirti mi bilmiyorum......

Son düzenleme:

evet ben evlendikten 4 ay sonra gittim kontolee.hemen adetin 2 veye 3.günü alltan yumurtalıklıara bakııyoyollarr.hormon tahlili istiyolarr ide adetlerin düzenlimmiii diye soruyolarr eger 2-3 ay kalamassan esinden sperm testi istiyolarr

benimde ateşim 2 gündür 36.4 çıkıyor şimdi yükselerek gitmesimi lazım gebelik için bendede hiçbir belirti yok henüz adetime 9 gün var

bugün komsu soruyor adetin geçtimi diye bende hayır daha gelmediki geçsin dedim baktım ayrıntılı soruyor bende masustan dedimki önümüz yaz bu ay olmazsa korunucam denize felan gidersek olmaz dedim yalandan dedimki her ay sormasın kadın beni her gördüğünde soruyor insan kötü oluyor ya bide benim göbeğim baya çıktı gören hamilemisin diyor

bugün komsu soruyor adetin geçtimi diye bende hayır daha gelmediki geçsin dedim baktım ayrıntılı soruyor bende masustan dedimki önümüz yaz bu ay olmazsa korunucam denize felan gidersek olmaz dedim yalandan dedimki her ay sormasın kadın beni her gördüğünde soruyor insan kötü oluyor ya bide benim göbeğim baya çıktı gören hamilemisin diyor

iyi demissin.bende soranlaraa kürtajdan sonrA 6 AY KORUMA VERDİ DOKTOR DİYOMM.aslında 3 ay verdiiii.ama ben korunmuyomm banne banneeeeee

anlamadım ben şimdi yani yerşeştikten sonramı ateşim yükselmeye baslıcak

sen 3 gün daha bekle adetin gelmezse kandan baktır cnm

yerleşirken düserr ama yerleşmee adete 1 hafta kala oluyo biliyom benn.sonrada hep yüksek olmalı yaniii.

selamlar arkadaşlar.. ebrucum banada herkes bebek mi var diyo ama maaleseff göbek göbek diyorum
aynen şekerim ya bugün sabah oğlumu anasınıfına bıraktım geliyorum bu hamileleğini gizleyenleri anlamıyorum anası belli babası belli felan gibi laflar vuruyorlar benim göbekte kabak gibi duruyorya sanki 4 aylık hamileyim top gibiyahu yok diyorum öyle dersin bi komsumuz vardı yok yok derdi 9 ayda ekucağında bebekle gezerdi diyolar hey allahım ya sizene dicem olmucak he dedim geçtim ne diyim

yerleşirken düserr ama yerleşmee adete 1 hafta kala oluyo biliyom benn.sonrada hep yüksek olmalı yaniii.

canım allah nasip ettiyse benim 2 haziranda yerleşme olcak ...şimdi benim ateşim 36.4 iki gündür böyle 2 hazirandan onra yani bebek yerleştikten sonramı ateşimde yükselme gözlencek

ya ama bende hiç bi belirti yok ki.........................
çişim geliyo sadece sık sık ama o da psikolojiktir diye korkuyorum.....

amaannn sanki izde belirti vardıda çok bişi olduu.hem daha çok erken 9 gün varr.hele bi 3 gün kala olsun ona göre degerlendirrriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…