- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #26.901
benim adetler çok düzenliydi 34gün deyince tık diye olurdum geçnn ay 2 gün erken oldu... bu ay dün olmam gerekti olmadım dün test yaptım negatif.... hayır yanibelirti felan da yok ki...... sadece midem eşkiyo azıcık o da belirti mi bilmiyorum......enın adet benim gibi çok düzenliydi dimi bence test yap hemen 1 gün geçince doktor test öneriyor erkenden öğrenmen daha iyi
benim adetler çok düzenliydi 34gün deyince tık diye olurdum geçnn ay 2 gün erken oldu... bu ay dün olmam gerekti olmadım dün test yaptım negatif.... hayır yanibelirti felan da yok ki...... sadece midem eşkiyo azıcık o da belirti mi bilmiyorum......enın adet benim gibi çok düzenliydi dimi bence test yap hemen 1 gün geçince doktor test öneriyor erkenden öğrenmen daha iyi
napim canım uğraşıyorum kızımla ay canım sana bişey sormak isterim yada bilgisi olanlara bu konuda ....:26:
ben bu ay doktora gidip hamile kalmak istediğimi söylüycem ve hamilelik için sağlıklı olup olmadığımı bilmek istiyorm ...
daha önce muane olan varmı varsada canım ne gibi tahliller felan yapıyolar bilmek isterimm....
benimde ateşim 2 gündür 36.4 çıkıyor şimdi yükselerek gitmesimi lazım gebelik için bendede hiçbir belirti yok henüz adetime 9 gün var
hadi inşallah bakalım....benimde ateşim 2 gündür 36.4 çıkıyor şimdi yükselerek gitmesimi lazım gebelik için bendede hiçbir belirti yok henüz adetime 9 gün var
bugün komsu soruyor adetin geçtimi diye bende hayır daha gelmediki geçsin dedim baktım ayrıntılı soruyor bende masustan dedimki önümüz yaz bu ay olmazsa korunucam denize felan gidersek olmaz dedim yalandan dedimki her ay sormasın kadın beni her gördüğünde soruyor insan kötü oluyor ya bide benim göbeğim baya çıktı gören hamilemisin diyor
anlamadım ben şimdi yani yerşeştikten sonramı ateşim yükselmeye baslıcakeger hamilelik vARSa eger döllensdiysee yükselmesi gerekiyooo hızlaaaaaa
hadi inşallah bakalım....
ya ben ne olucam şimdi........
anlamadım ben şimdi yani yerşeştikten sonramı ateşim yükselmeye baslıcak
sen 3 gün daha bekle adetin gelmezse kandan baktır cnm
anlamadım ben şimdi yani yerşeştikten sonramı ateşim yükselmeye baslıcak
sen 3 gün daha bekle adetin gelmezse kandan baktır cnm
napiosun kuşuummm
aynen şekerim ya bugün sabah oğlumu anasınıfına bıraktım geliyorum bu hamileleğini gizleyenleri anlamıyorum anası belli babası belli felan gibi laflar vuruyorlar benim göbekte kabak gibi duruyorya sanki 4 aylık hamileyim top gibiselamlar arkadaşlar.. ebrucum banada herkes bebek mi var diyo ama maaleseff göbek göbekdiyorum
yerleşirken düserr ama yerleşmee adete 1 hafta kala oluyo biliyom benn.sonrada hep yüksek olmalı yaniii.
neyapayım kuşumm komsudaydim yeni geldiimm oturuyomm boşş boşşş sen neyaptınn
ya ama bende hiç bi belirti yok ki.........................
çişim geliyo sadece sık sık ama o da psikolojiktir diye korkuyorum.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?