Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

çalışmalar gayet iyi gidiyoyumurtlama dönemi bitti iyi değerlendirdik ama yumurtlama günü bitti diye işi şansa bırakmıycam

canım doktorum yumurtlama dönemini pek umursamıyo.adet bitiminden diğer adet başlangıcına kadar ne zaman hamile kalınacağı belli olmazmış.benim o yüzden sat la uyumlu gitmiyo canım.doktor sebebini böyle anlattı.boş geçme son güne kadar devam

bende öyle yapıyorum zaten son güne kadar devam :78:

benimki de 12-18 arası gün aşırı çalış dedi ama ben geçen ay öyle yapmadım. baştan sona kadar gün aşırı.
Ama sanırım döllenme oldu çünkü adetim 10 gün geç geldi, ve beta hcg yüksek çıktı sonradan da düştü. sanırım döllenme oldu ama ya rahim dışında ya da tutunamadı bu aya soğan deniyorum inşallah olur..

slm dicem ama kimse yok topikte bbir basıma kalmısım geçmişi okudumda sevinç kan testi yaptırmus acaba sonucu ne çıktı çok merak ettim ay balam

ayy görmedimm tatlım iyiyim.sende nevar ne çokk

napim canım uğraşıyorum kızımla ay canım sana bişey sormak isterim yada bilgisi olanlara bu konuda ....:26:

ben bu ay doktora gidip hamile kalmak istediğimi söylüycem ve hamilelik için sağlıklı olup olmadığımı bilmek istiyorm ...

daha önce muane olan varmı varsada canım ne gibi tahliller felan yapıyolar bilmek isterimm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…