Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar yarın oğlumun anasınıfının düzenleği okul sonu gösterisi var ve ben burda hala laf yetiştirme çabasındayım evimi bile süpürmedim malum kaynanamı çağırdım eltimi çağırdım eşimin yengeidini çağırdım kendi annem babamda olcak onları ordan doğru eve çaya çağırıcam ...
kek yaptım
sigara böreği sardım
bide açma yaparım şekerler..
kahvaltılık türü bide...
çok heycanlanıyorum ilk defa oğlumu sahnede göricem inş.
şimdi kaynanam gelince dip köşe bakar ben eniyisi evin yüzü kalsın dip köeşeleri temizlim

ayy ne mutlu ne heycanlıdır ufaklık şimdiii

izmirin neresindensinnn

karaburun ilçesindeyım canım

kızlar... eşim e vitamini içiyo birde sabahları keçi boynuzu pekmezi bu ikisinin bir arada zararı olmaz dimi?

evet aslında olmuyorrr ama kurtulmak lazıımm tamamen ortadan kalkmaz bu düşünce aama en aza indirebilirizzz.

senin kaçıncı ayındı tuğçe bu ay

aslında ben aralıkta bıraktım doğum kontrol hapını ama o zaman da ben yozgata atandım eşim istanbulda kaldı şubat başı geldi yanıma adam akıllı şubatta başladık diyebiliriz aslında yani şubat mart nisan mayıs 5 ay olmuş.....

evet aslında olmuyorrr ama kurtulmak lazıımm tamamen ortadan kalkmaz bu düşünce aama en aza indirebilirizzz.

senin kaçıncı ayındı tuğçe bu ay

bi bırakılsa olmuyor işte ....
acaba oldumu tuttumu yoksa hamilemiyim aman midem bulandı kesin hamile kaldım
çişim geldi aha hamileyim kabızım aha hamileyim ateşim çıktı yok bu sefer kesin hamileyim kızlar ben tek çoçuğum benimde oğlum tek kalır benimde olmaz diye endişelerim var

aslen Karşıyakalıyım ama buraya görev icabı geldikkk

hee karşıyaakayı biliyomm.valla izmire bayıldım ben çok güzellll.hele orada bi çarsısı varr böylee herkes tabureler oturuyoo nargile içiyoo darbukacılar varr gelip çalıyolarr

yozgattamısınız şimdiiii.evet yozgattasınız

bizim de 3 aydı bu ay ama olmadı bakalım bu ay çatlatma iğnesş olucam nasipsee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…