- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.041
hee karşıyaakayı biliyomm.valla izmire bayıldım ben çok güzellll.hele orada bi çarsısı varr böylee herkes tabureler oturuyoo nargile içiyoo darbukacılar varr gelip çalıyolarr
bi bırakılsa olmuyor işte ....
acaba oldumu tuttumu yoksa hamilemiyim aman midem bulandı kesin hamile kaldım
çişim geldi aha hamileyim kabızım aha hamileyim ateşim çıktı yok bu sefer kesin hamileyim kızlar ben tek çoçuğum benimde oğlum tek kalır benimde olmaz diye endişelerim var
bi bırakılsa olmuyor işte ....
acaba oldumu tuttumu yoksa hamilemiyim aman midem bulandı kesin hamile kaldım
çişim geldi aha hamileyim kabızım aha hamileyim ateşim çıktı yok bu sefer kesin hamileyim kızlar ben tek çoçuğum benimde oğlum tek kalır benimde olmaz diye endişelerim var
Kızlar ağası hani mı kemeraltındaaa .Allahım şahaneee
yozgattamısınız şimdiiii.evet yozgattasınız
bizim de 3 aydı bu ay ama olmadı bakalım bu ay çatlatma iğnesş olucam nasipsee
hadii yaa sen öyle düşünüyorsun demekben ise 1 tane olsun başkada yapmam diyorum.
en azından hamile kalabildiğini biliyosun biz onu da bilmiyoruz yani en azından ben......
ayy ne mutlu ne heycanlıdır ufaklık şimdiii
karaburun ilçesindeyım canım
hadii yaa sen öyle düşünüyorsun demekben ise 1 tane olsun başkada yapmam diyorum.
aynen öyle Allah bağışlaısnnnyok anam yok heyecan meyecan yok ondan daha çok ben heyecanlıyım sanki sahneye ben çıkıcamoğlum dedesine hangi oyuncağı aldırayım en çok onu düşünüyor yarın için çoçuk olmak böyle birşey işte :76: [/B]
tatlım bend e pco varr o yüzden doktor hızlandıralım dediievet yozgattayız.... 3. ay sa eğer çatlatma iğnesi için erken değil mi.....
deryooşşş sen ateşini ölçüyomuydun?
ben bi hAMİle kalayım artık endişem kalmaz diyodum.iki hAMİLELİK gexirdimm ama hala çok endişeliyim çocugum olmaz diyeee
aynen öyle Allah bağışlaısnnn
tatlım bend e pco varr o yüzden doktor hızlandıralım dedii
canım geçen ay ölçtüm ,
bu ay için de başladımmm
yok yaa endişe etme sonuçta öyle bir durum olsa doktor net birşey söylerdi. korkma olacak inşallah ...
kızlar... eşim e vitamini içiyo birde sabahları keçi boynuzu pekmezi bu ikisinin bir arada zararı olmaz dimi?
bu ay çok düzensiz ölçtümmyaa ben şimdi araştırıyorum da sen yumurtam çatlamışmıdır acaba diye merak ediyodun ya işte ateşini ölçüyosan çatlamadan sonra adete kadar 1 dereceye yakın artış olurmuş. eğer o ay hiç artış yoksa yumurta çatlamadı demekmiş
doktorlaara baksan bişim hiçç bişimiz yokk istedigimiz an olurr diyolarr ama hani nerdeeeee:84:
ayy ne mutlu ne heycanlıdır ufaklık şimdiii
karaburun ilçesindeyım canım
evet canım şükürler olsun 2 kere gebelik geçirdim birinde çok cahildim hamilelğimde çekyatları çektim sildim ettim çünkü bilmiyordum rabbim korudu beni hatta doğuma giderken karnım burnumda yerleri ben viledayla silmem içime sinmez bezle silcem illa yere oturur eğilirken yerleri silerken göbeğimde 9 aylıkya bi elim bi göbişim silersi çok gülüyorum şimdi hatırladıkça ama bazen bilmemek daha iyi oluyor enideşe azalıyoren azından hamile kalabildiğini biliyosun biz onu da bilmiyoruz yani en azından ben......
1 tane çoçuk olurmu hiç...tek basına yarın öbürgün büyüynce hayat bu belki basında olcaz belki olamaıcaz bası sıkısınca mutlu olunca sevinince üzülünce ağlamak isteğinde derleşmek istedğinde kendi kanından canından bir kardeşi olması şart rabbim veriyorsa yapmak şart ben 3 tane istiyorum şimdi hamile kalırsam daha korunmam 3.de ne zaman gelirse gelsinhadii yaa sen öyle düşünüyorsun demekben ise 1 tane olsun başkada yapmam diyorum.
demekki istemediğiniz an olacakistemediğiniz bi ara olmadı demekki hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?