Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bazen diyorum ki hamileliğin şöle bariz belirtileri olsa mesela mememizin ucu yeşil olsa.... saç dibimiz mor olsa valla ne rahat olurdu... hamile miyim değil miyim diye sıkıntıdan kurtulurduk......

hahahahahaahha çok güldüm bu yoruma....aslında en kolay yöntemi var adet geçmesi...
annem hep derki kızım bekle adetin 10 gün geçsin test yaparsın yok artık anne eski zamandamıyız ben daha adetime 1 hafta kala teste baslıyom diyom tip tip yüzme bakıyo ne neeee diyorum cık cık cık diyo susuyo napim ya anne çok istiyom işte diyorum allah sana ikiz versin diyo

ben annemi 3,5sene önce kaybettim... bazen bu hamilelikile ilgili olaylarda çok ihtiyaç duyuyorum..... eğer benim bu çabalarımı görse kızardı..... ne zaman hayırlıysa o zmana gelir ne bu acele diye.....

ben annemi 3,5sene önce kaybettim... bazen bu hamilelikile ilgili olaylarda çok ihtiyaç duyuyorum..... eğer benim bu çabalarımı görse kızardı..... ne zaman hayırlıysa o zmana gelir ne bu acele diye.....

başın sağolsun canımmm Allah eşini başından eksik etmesin.
eşlerimizi başımızdan eksik etmesinn

Allah rajmet eylesin.Allah cennette kavuştursun canım..

allah rahmet eylesin canım ...ee her anne gibi sana bu endişenden dolayı kızar nasip kıssmet derdi sanırım bütün anneler aynı düşünür canım...
insallah sende en yakın zamanda anne olursun bütün bebek hasretiyle yanan benimde bir meleğim olsa diyen herkesin kucakları dolar insallah

canım bu senin kararın ama 3.üde baya zor bir ihtimal benim için ama ALLAH nasip eder ona birşey diyemem. ama 1 çocuğun bile ihtiyaçları çok fazla kaldıki 2 ve 3 bilemiyorum..

Ayy kızlar burda 100 gün 100 etkinlik yani altınbaşak festivali başladı. yaz geliyooo bee.. Allahım yaza hamiş olarak gireriz inşallah...
eşim birazdan alcak okuldan çıkınca direk merkeze geçcez. ahmet şerif izgörenin programı var inşallah biraz rahatlatır beni bu seminer. ahh biraz tevekkül sahibi olabilsek...

inşallah tatile hamile gireriz dediğin gibi.,
iyi eğlenceler sana

huhuhuhu hoşgeldinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…