- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.061
bazen diyorum ki hamileliğin şöle bariz belirtileri olsa mesela mememizin ucu yeşil olsa.... saç dibimiz mor olsa valla ne rahat olurdu... hamile miyim değil miyim diye sıkıntıdan kurtulurduk......
ya kızlar umut ne güzel bişey ya....7 gün daha beklemem lazım 7 gün sonra sonucu öğrencem hamiş kalırsam soğan patlaması olur zaaarrrr
hahahahahaahha çok güldüm bu yoruma....aslında en kolay yöntemi var adet geçmesi...
annem hep derki kızım bekle adetin 10 gün geçsin test yaparsın yok artık anne eski zamandamıyız ben daha adetime 1 hafta kala teste baslıyom diyom tip tip yüzme bakıyo ne neeee diyorum cık cık cık diyo susuyonapim ya anne çok istiyom işte diyorum allah sana ikiz versin diyo
soruma cevap??:26:
ben annemi 3,5sene önce kaybettim... bazen bu hamilelikile ilgili olaylarda çok ihtiyaç duyuyorum..... eğer benim bu çabalarımı görse kızardı..... ne zaman hayırlıysa o zmana gelir ne bu acele diye.....
ben annemi 3,5sene önce kaybettim... bazen bu hamilelikile ilgili olaylarda çok ihtiyaç duyuyorum..... eğer benim bu çabalarımı görse kızardı..... ne zaman hayırlıysa o zmana gelir ne bu acele diye.....
başın sağolsun canımmm Allah eşini başından eksik etmesin.
eşlerimizi başımızdan eksik etmesinn
hadi kalk yap baklaımmkızlar ben bi çıkım dip köşeye bakim evi bi kaynana gözüyle test edim pis olan yerleride temizlim geliyombyyyy
ben bu ateş işini tuttumm.. azcık onu araştırıyorum daa
evet canım şükürler olsun 2 kere gebelik geçirdim birinde çok cahildim hamilelğimde çekyatları çektim sildim ettim çünkü bilmiyordum rabbim korudu beni hatta doğuma giderken karnım burnumda yerleri ben viledayla silmem içime sinmez bezle silcem illa yere oturur eğilirken yerleri silerken göbeğimde 9 aylıkya bi elim bi göbişim silersi çok gülüyorum şimdi hatırladıkça ama bazen bilmemek daha iyi oluyor enideşe azalıyor
1 tane çoçuk olurmu hiç...tek basına yarın öbürgün büyüynce hayat bu belki basında olcaz belki olamaıcaz bası sıkısınca mutlu olunca sevinince üzülünce ağlamak isteğinde derleşmek istedğinde kendi kanından canından bir kardeşi olması şart rabbim veriyorsa yapmak şart ben 3 tane istiyorum şimdi hamile kalırsam daha korunmam 3.de ne zaman gelirse gelsin
sanırım bişey olmaz
inşallah tatile hamile gireriz dediğin gibi.,Ayy kızlar burda 100 gün 100 etkinlik yani altınbaşak festivali başladı. yaz geliyooo bee.. Allahım yaza hamiş olarak gireriz inşallah...
eşim birazdan alcak okuldan çıkınca direk merkeze geçcez. ahmet şerif izgörenin programı var inşallah biraz rahatlatır beni bu seminer. ahh biraz tevekkül sahibi olabilsek...
ben geldimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?