Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

eşimle bebiş düşünüyoruz bizde dr a gittim folik bilmemne hapı verdi birde demir eksikliğim varmış.Yumurtam yeternce gelşmemiş yavaş gelişiomş gibilernden bişe söledi.Ya bana akıl verin hamişlerrr bu iş nasıl olacak

tabikii öylee benim bi arkadas kimyasal yasadi 3 ay sonra tekrar kaldı vwe bi kızı olduu sen nezaman yasadinn:26:

bu 3.ay mart ayında böle bişi oldu işte 6 martta..inş bnmkide öle olur

yazına bayıldım bravo sana.aferin yani dirençlisin allah yanında olsun bitanem

ebruu ,tuçeee,siz de pas vermeyın bana zatennn

ben pas verdim de olduküstümmmm sana

bu 3.ay mart ayında böle bişi oldu işte 6 martta..inş bnmkide öle olur

yazına bayıldım bravo sana.aferin yani dirençlisin allah yanında olsun bitanem

ben pas verdim de olduküstümmmm sana

olurr insallahh.banada diyolarr kürtajdan 3 ayy sonra hemen olur diyee benimde bu 3.ayımm insalalh olur artıkınn

süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugünlere kolay gelmedim ama 10 kasımda kürtajım var 8 haftalık bebeğimi kaybettim ,arkından 27 kasım acil kist ameliyatı sonra aslında mayıs gibi korunmayı bırakacaktık ama ben nisanda bırakayım dedimm ve olduuuu umarım bunda herşey yolunda olurrr

allah saklasın kazadan beladan..dikkat et kendine

benim gibiiii benimde 18 şubat 8 haftalıkk bi kürtajım varr.doktor 3 ay verdi korunmaa ama ben korunmuyomm.2 ay adet oldumm bu 3.ayımm işalalh bende kalırım ve insalah sen bebişini kucagina alırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…