- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.421
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
:92::92::92::92::92::92::92::92::92:
üzülme be tatlım nasibi gelecek onundaaa.adet de olursun çok takma kafana.ben test yaptım 0,13 çıktı bunalımdayım ayolllllll ne hamileyim ne adet olabiliyorum..........
ıykkkkkkkkkkk:129:
ayiip kızz sütyeninimi salıyonnn
ohoooooo ben nasıl hamile kaldım sanıyon
iyiym ruhummm nasılsın
bebişimiz nasıll
yaww ben kalayımm bütün iç çamarşılarımı sallarım beaakız sen kaç ay bekledin hamile kalmayııı
tabikii öylee benim bi arkadas kimyasal yasadi 3 ay sonra tekrar kaldı vwe bi kızı olduu sen nezaman yasadinn:26:
ya ben eşimi herşeyden çok seviyorum rabbim onu eksik etmesin başımdan gerisi boş.... dünyada kimsem kalmasa da bi o bana yeter.... en çok da eşimi mutlu etmek için istiyorum bebeği bana diyo sen yanımdasın ya bebek olsa da olmasada olur diyo ama biliyorum ne kadar istediğini.....
ebruu ,tuçeee,siz de pas vermeyın bana zatennn
ya ben hiç beklemedimkii ..dr umun izin verdiği ay kaldımm..öncesinde kist ameliyatım var
bu 3.ay mart ayında böle bişi oldu işte 6 martta..inş bnmkide öle olur
yazına bayıldım bravo sana.aferin yani dirençlisin allah yanında olsun bitanem
ben pas verdim de olduküstümmmm sana
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bugünlere kolay gelmedim amasüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
olurr insallahh.banada diyolarr kürtajdan 3 ayy sonra hemen olur diyee benimde bu 3.ayımm insalalh olur artıkınn
bugünlere kolay gelmedim ama10 kasımda kürtajım var 8 haftalık bebeğimi kaybettim ,arkından 27 kasım acil kist ameliyatı sonra aslında mayıs gibi korunmayı bırakacaktık ama ben nisanda bırakayım dedimm ve olduuuu umarım bunda herşey yolunda olurrr
bugünlere kolay gelmedim ama10 kasımda kürtajım var 8 haftalık bebeğimi kaybettim ,arkından 27 kasım acil kist ameliyatı sonra aslında mayıs gibi korunmayı bırakacaktık ama ben nisanda bırakayım dedimm ve olduuuu umarım bunda herşey yolunda olurrr
ama ister istemez bekliyorsun beklemeden nasıl durulur ki evlendikten sonra hımm??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?