- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.401
2 ay önce 11.49 du bnm sevndm havalara uçtum 2 gün sonra başladı kanamam gitti bebeğim oluşmadan hemen sevnmemeyi öğrendim
kimyasal olmus seninkiii canimm
:104::104::104::104:
2 ay önce 11.49 du bnm sevndm havalara uçtum 2 gün sonra başladı kanamam gitti bebeğim oluşmadan hemen sevnmemeyi öğrendim
evet kimyasal olması yine beni sevindirdi sonuçta kimyasal olanda normal çocuk oluşması için engel yok demek değilmidir sence.
ooyy oyyy takma kafana tatllım yaaa.Allahım çok şükür eltim yokkkyaaa kızlar bugün ne öğrendim biliyormusunuz eltim hamile...........sırf bana inat 2.cocuğu yaptı yemedi içmedi becerdi.kıskançlığından benim çalışmalar rağmen henüz bebeğim olmadı diye kendini sıkıştrdı araya.ben ev aldım araba aldım diye çatladı kendisi de hırsını bu şekilde çıkarıyor galiba bana da söylemiyor kocama söylemiş abisi...yazık valla yazık artık nefret ediyorum hepsinden..nispet yapar gibi bas basss bağırasım var
koyundan postt eltiden dost olmazmışşş
hayırlısı tuçeeeeeeeeeee üzülmeeekan testi yaptırdım........... sonuç...0,13
hoşgeldin ne durumdasın
ay ben eşime üzülüyorum en çok adam nasıl da umutlanıştı...... ben kanepede oturuyordum dün o da dizime yattı kafasını da karnıma dayadı ufaklıkla başbaşa yatalım bugün diye.... offf
evet kimyasal olması yine beni sevindirdi sonuçta kimyasal olanda normal çocuk oluşması için engel yok demek değilmidir sence.
:104::104::104::104:
ayy günah yaaaaa valla şuan dediğin içime oturdu
hg. sincapppp katilmi oldun nedirrrrr
ebruu ,tuçeee,siz de pas vermeyın bana zatennn
evet katik oldummmm
bir böcük öldürdümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?