Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

2 ay önce 11.49 du bnm sevndm havalara uçtum 2 gün sonra başladı kanamam gitti bebeğim oluşmadan hemen sevnmemeyi öğrendim

ay ben eşime üzülüyorum en çok adam nasıl da umutlanıştı...... ben kanepede oturuyordum dün o da dizime yattı kafasını da karnıma dayadı ufaklıkla başbaşa yatalım bugün diye.... offf

bu arada benim adetime 3 gün kaldı 4 haziran bat. bu ay 1 ilişkim oldu ama o salgı gelince yaptım zamanında yani gerisi rabbime emanet.ama hiç belirtim yok

ooyy oyyy takma kafana tatllım yaaa.Allahım çok şükür eltim yokkk
koyundan postt eltiden dost olmazmışşş

kan testi yaptırdım........... sonuç...0,13
hayırlısı tuçeeeeeeeeeee üzülmeee
hoşgeldin ne durumdasın

hmmm bu arad bu ayda olamdıı nasipler hazırana inşallah adetim bitmek üzre

evet kimyasal olması yine beni sevindirdi sonuçta kimyasal olanda normal çocuk oluşması için engel yok demek değilmidir sence.

tabikii öylee benim bi arkadas kimyasal yasadi 3 ay sonra tekrar kaldı vwe bi kızı olduu sen nezaman yasadinn:26:

evet kimyasal olması yine beni sevindirdi sonuçta kimyasal olanda normal çocuk oluşması için engel yok demek değilmidir sence.

tabikii öylee benim bi arkadas kimyasal yasadi 3 ay sonra tekrar kaldı vwe bi kızı olduu sen nezaman yasadinn:26:

ayy günah yaaaaa valla şuan dediğin içime oturdu

ya ben eşimi herşeyden çok seviyorum rabbim onu eksik etmesin başımdan gerisi boş.... dünyada kimsem kalmasa da bi o bana yeter.... en çok da eşimi mutlu etmek için istiyorum bebeği bana diyo sen yanımdasın ya bebek olsa da olmasada olur diyo ama biliyorum ne kadar istediğini.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…