Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hepsi mi böleeeeeeeeeeeeeee yaaa hepsi mi böle.kocam çocuk manyağı iş icraate gelince ortada yok.
harbiden gıcık oluyorum

benimkide öylee abisinin 3 tanee amcalaraırını 4 er tanee babasinin 5 tanee ama benim sansımndan tık yokk anasını satimmmmm:84::84:

benimkide öylee abisinin 3 tanee amcalaraırını 4 er tanee babasinin 5 tanee ama benim sansımndan tık yokk anasını satimmmmm:84::84:

aynen canım aynen benim durumda öle.eltim kankamda ben ev ve araba alana kadar..çocuk zaafımı böle nispete çevirdi.hırsını alıyor galiba.şimdiye kadar istemiyordu demekki çalışmalar yapıyordu.bana da söylemiyor abisi kocamı arıyo

kızlar sakin yahuu,sizlerinde olur inşaAllah,sözleriniz isyana kaçar Allah korusun,hayırlısını isteyin her daim,sağlıklı sıhhatli olsunlar varsın geç gelsin bebişlerimiz,Allah onlara nasip etmiş vermiş,sizede verecek er yada geç,yaşınız çok genç artı daha denemediğiniz bir çok yöntem var,öyle yada böyle sizlerde anne olacaksınız

koyundan postt eltiden dost olmazmışşş

hiranur öle ama nispet gibi yaa ona sinirleniyorum birde haber vermiyor bana sözlemiyorum nazarım değer belki diye sanırım.ayyy ben yapılanlara tepki gösteriyroum allah ii bilir ne yapacağını..öle deme bizde olacaz allahın izniyle ama anla iste

Tatlım çok iyi anlıyorum seni sizleri,Nispet yapıyorlarsa Allaha havale edin,o neyi nasıl yapacağını çokk iyi biliyor,çocuk konusundada nispet yapılırmı sanki kendilerimi yaratıyor (haşa),Allah muhafaza bir yerden çıkar acısı...

tuğcemavi geçmiş olsun canım hayırlısı herkes için.ya bişi sorcam 0.13 anladım negatif ama 13 ne mesela...5 çıkıyor negatif 11 çıkıyor negatif kaç olacak anlamıyorum.0 çıkınca negatiftr 10 çıkınca pozitif falan olsa yok 0.13 yok 2.10 falan filan

ne biliyimm belkide öle değil ama işte elti olunca karşındaki olayların üstüne hemen çocuk yapması bunları getrdi aklıma.sonuçta kaynanam 2.birlikte hamile kalmayın diyordu.benden bekliyordu herkes.

5 ve üstü diye biliyorum ben..... pozitif olması için yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…