Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kuşum ben hiç anlamamezgi hocamız yorumlar şincik

canım bence 13.gün yumurtlamışsınnn

15igün çatlamışınn.artık yükselmesiiii lazımmmm

tatlım 15. gün çatlamış senin yumoş şimdilik iyi maşallah yüksek gidiyo

haklısın canım ama tam sınav haftası malumm bide misafirler olunca giremedim ama bu hafta bitiyor inşallah cumayı bi görebilirsek tmm gerisi daha kolay olacak

aynen öyle benim de sözlülüer kadlı sadece bi de dönem ödevleri akşam da onlarla ilgilenicemmm

offf sıkıldım artık

canım bence 13.gün yumurtlamışsınnn
13.gün benim gece 2 ye kadar eşimi bekleyipte aniden eşimle benim uyuyakaldığımız gün insallah 13.gün değildir

15igün çatlamışınn.artık yükselmesiiii lazımmmm
15.günmü çatlamısım 14 ünde beraber olmustuk spermler 3 gün canlı yasadığına göre ertesi gününde rahmimde sperm kaldıysa döllenme olmustur yoksa bilmiyorum yani

tatlım 15. gün çatlamış senin yumoş şimdilik iyi maşallah yüksek gidiyo
insallah canım 14 ünde beraber olmustuk olurmu sence

olur olur niye olmasınn
senin normal ateşin 35.8-36.1 arası.. şimdi böyle devam etmesi iyi canım ama düşmeye başlarsa adet olcaksın demek.. yalnız 23. - 25. günler arası 1 gün düşük çıkıp ertesi gün yükselebilir, o da yerleşmeden dolayı

yaz kızlar bişi sorucammm benım bu ay adetım çok çok az oldu.
sanırım bunu duphaston yapıyorr nette okumuştum duphaston kullanıp da adeti azalanlar.
ama bu ayy çamur renginde geldii hepp i
ilk gün pembee sonra böyle çamur gibii
bi problem mı var acaba

yoktur canım allah korusun kötü düşünme belki bu da ilaçtan kaynaklanmıştır

yap valla ben güveniyorum canım bu yönteme keşke daha önce başlasaydık

evet kesinliklee iyi bir yöntemm.
kızlar şimdi biz bu ay hiç aksamadan gün aşırı birlikte olduk ama gebelik olmadı.neden ki?
ben mı çatlamadım ya da başka bir problem mı var.
hiç bir problem olmadığı halde gün aşırı çalışıp gebelik oluşmamsı olur mu?

hesaplamama göre eğer döllenme olduysa yarın yerleşme günüm 2 haziran şimdi bir gün düşük çıkıpta ertesi günler yüksek çıkarsa var demek oluyor büyük olsılıkla dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…