- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.501
yoktur canım allah korusun kötü düşünme belki bu da ilaçtan kaynaklanmıştır
evet kesinliklee iyi bir yöntemm.
kızlar şimdi biz bu ay hiç aksamadan gün aşırı birlikte olduk ama gebelik olmadı.neden ki?
ben mı çatlamadım ya da başka bir problem mı var.
hiç bir problem olmadığı halde gün aşırı çalışıp gebelik oluşmamsı olur mu?
ohooo tatlım çoğumuzun sorunu o zaten.. hiçbir problem yokken ne kadar ilişki de olsa tutmuyo işte.. orası da kısmet işi, sen takma kafanı bunlara, çalışmalara bak
evet kesinliklee iyi bir yöntemm.
kızlar şimdi biz bu ay hiç aksamadan gün aşırı birlikte olduk ama gebelik olmadı.neden ki?
ben mı çatlamadım ya da başka bir problem mı var.
hiç bir problem olmadığı halde gün aşırı çalışıp gebelik oluşmamsı olur mu?
Kızlar konu dışı olacak ama benim sıpanın sbs sınavı var c.tesi,çok stres yapıyor sınav sırasında bildiklerinide unutuyor,geçen yıl öyle olmuştu,çoğunuz eğitimcisiniz,ne yapabiliriz stres yapmaması için bu son şansı,yoksa düz liseyi okumak zorunda kalacak...
hesaplamama göre eğer döllenme olduysa yarın yerleşme günüm 2 haziran şimdi bir gün düşük çıkıpta ertesi günler yüksek çıkarsa var demek oluyor büyük olsılıkla dimi
rahmimizin sıcak olması için spermlerin canlı kalabilmesi için sıcak ortama ihtiyacı var kendimizi sıcak tutmamız lazım özelleikle ben ayaklar çıplak taslarda belim açık ohooooooo
vakti saatini bekliyordur canım
yada iltihap felan varsa spermleri öldürüyordur
yada spermler güçsüzdür oraya gidene kadar yolda ölüyorlardır
gibi bir sürü detay var canım
Kızlar konu dışı olacak ama benim sıpanın sbs sınavı var c.tesi,çok stres yapıyor sınav sırasında bildiklerinide unutuyor,geçen yıl öyle olmuştu,çoğunuz eğitimcisiniz,ne yapabiliriz stres yapmaması için bu son şansı,yoksa düz liseyi okumak zorunda kalacak...
oof ,,tamam canımm
ne yemek yaptın?
allah yardımcısı olsun canım..
fazla derse kaptırmasın kendini hele sınava yakın biraz kafasını dağıtın canım ve de bu sınavı kazanmamanın hayatı sonu olmadığını anlatın ona, başarırsa çok iyi olur, ama başaramzsa da canı sağolsun, bunu bilirse fazla stres yapmaz
canım dünden haşlamam vardı, bugün patlıcan oturtma ekledim bir de salata
deryoş sen test yapmadın dimi
ben bi yerde okudum mesela benim şimdi ateşim bugün 36.5 ya yarın bunun altına düşerse yerleşmeden dolayı oluyor ertesi günüde yükselirse ona bağlıcam şimdi yarını çok merak ediyorum buraya ateşlerimi tek tek yazacağım hem bilgi almak için hemde benim durumumda olupta diğer insanların okuması içinevet canım ama daha sonra adetine yakın düşmeye başlarsa adet olacaksın demek
stres yapıp yapmamak onun elinde olan bir şey.
siz ona bu sınavı kazansa da kazanmasa da onu sevdiğinizi
hangi okulda okursa okusun onun başarılı olacağını dile getiririnn
Allah sizden razı olsun canlarım..allah yardımcısı olsun canım..
fazla derse kaptırmasın kendini hele sınava yakın biraz kafasını dağıtın canım ve de bu sınavı kazanmamanın hayatı sonu olmadığını anlatın ona, başarırsa çok iyi olur, ama başaramzsa da canı sağolsun, bunu bilirse fazla stres yapmaz
Allah sizden razı olsun canlarım..
oohh mis.
bende de patlıcan yemeği var ama zeytınyağlı benım.
valla canım şüphelendım adetım böle olunca az önce yaptım tek çizgiii
ben bi yerde okudum mesela benim şimdi ateşim bugün 36.5 ya yarın bunun altına düşerse yerleşmeden dolayı oluyor ertesi günüde yükselirse ona bağlıcam şimdi yarını çok merak ediyorum buraya ateşlerimi tek tek yazacağım hem bilgi almak için hemde benim durumumda olupta diğer insanların okuması için
Allah sizden razı olsun canlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?