Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yoktur canım allah korusun kötü düşünme belki bu da ilaçtan kaynaklanmıştır

akşam arayacağım doktorumu zaten bi de bugün klomene başlamam lazım ama korkuyorum doğru düzgün adet olmadım yaa.
bi konuşayım doktorla da gerekirse ilacı değiştirsinn

ohooo tatlım çoğumuzun sorunu o zaten.. hiçbir problem yokken ne kadar ilişki de olsa tutmuyo işte.. orası da kısmet işi, sen takma kafanı bunlara, çalışmalara bak

Kızlar konu dışı olacak ama benim sıpanın sbs sınavı var c.tesi,çok stres yapıyor sınav sırasında bildiklerinide unutuyor,geçen yıl öyle olmuştu,çoğunuz eğitimcisiniz,ne yapabiliriz stres yapmaması için bu son şansı,yoksa düz liseyi okumak zorunda kalacak...

rahmimizin sıcak olması için spermlerin canlı kalabilmesi için sıcak ortama ihtiyacı var kendimizi sıcak tutmamız lazım özelleikle ben ayaklar çıplak taslarda belim açık ohooooooo
vakti saatini bekliyordur canım
yada iltihap felan varsa spermleri öldürüyordur
yada spermler güçsüzdür oraya gidene kadar yolda ölüyorlardır
gibi bir sürü detay var canım

stres yapıp yapmamak onun elinde olan bir şey.
siz ona bu sınavı kazansa da kazanmasa da onu sevdiğinizi
hangi okulda okursa okusun onun başarılı olacağını dile getiririnn

hesaplamama göre eğer döllenme olduysa yarın yerleşme günüm 2 haziran şimdi bir gün düşük çıkıpta ertesi günler yüksek çıkarsa var demek oluyor büyük olsılıkla dimi

evet canım ama daha sonra adetine yakın düşmeye başlarsa adet olacaksın demek

anladım canım sağo.
bizim zaten bu 3. ayımızdı bir kaç aya daha deneriz sonra eşimden test ister belki doktor.
daha istemedi çünkü

allah yardımcısı olsun canım..
fazla derse kaptırmasın kendini hele sınava yakın biraz kafasını dağıtın canım ve de bu sınavı kazanmamanın hayatı sonu olmadığını anlatın ona, başarırsa çok iyi olur, ama başaramzsa da canı sağolsun, bunu bilirse fazla stres yapmaz

oof ,,tamam canımm
ne yemek yaptın?

canım dünden haşlamam vardı, bugün patlıcan oturtma ekledim bir de salata

deryoş sen test yapmadın dimi

oohh mis.
bende de patlıcan yemeği var ama zeytınyağlı benım.
valla canım şüphelendım adetım böle olunca az önce yaptım tek çizgiii

evet canım ama daha sonra adetine yakın düşmeye başlarsa adet olacaksın demek
ben bi yerde okudum mesela benim şimdi ateşim bugün 36.5 ya yarın bunun altına düşerse yerleşmeden dolayı oluyor ertesi günüde yükselirse ona bağlıcam şimdi yarını çok merak ediyorum buraya ateşlerimi tek tek yazacağım hem bilgi almak için hemde benim durumumda olupta diğer insanların okuması için

stres yapıp yapmamak onun elinde olan bir şey.
siz ona bu sınavı kazansa da kazanmasa da onu sevdiğinizi
hangi okulda okursa okusun onun başarılı olacağını dile getiririnn

Allah sizden razı olsun canlarım..

oohh mis.
bende de patlıcan yemeği var ama zeytınyağlı benım.
valla canım şüphelendım adetım böle olunca az önce yaptım tek çizgiii

ama canım yerleşme olduktan sonra zaten yükselir hcg daha idrarda çıkmaz ki, hem puffs da üstüne gördü, adet sandı adeti bittikten sonra test yaptı çıkmadı sonra kanda baktırdı da çıktı

ama yarın düşmeyebili tatlım döllenmeden 9-12 dün sonra oluyor yerleşme yani önümüzdeki birkaç ggün içinde düşüp ertesi gün yükselecek.. ayrıca hiç düşmeden yüksek de devam edebilir yerleşmede ateş herkeste düşmüyor canım

kızlar ben niyet ettim hamile kalırsam hayırlısı ile çoçuklara çikolata kek felan dağıtıcam unutturmayın bana ben öyle hamile kalırsam heyecandan unuturum:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…