- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.681
Aferın supersın kocum benım dediklomen le yumurtam 12,5 olmus 10.gundeyım cumartesı bıda gıtcem ama yıne de umutlenmıyorum benım yumurtaların sagı solu bellı olmuyor tekrar kuculeblıyorlar.uyuzlar.
küçülmezler inşallah gönlünü ferah tut
nsallah canım ısteyen herkese bu ay rabbım nasıp etsın..
benim de seninki gibi dün yumurtladım biliyo musun erken oldu yani. 11-12. gündü dün.evt canım son sat ı baz alıyorr
bana bebek daha 2 haftalık dedi ama sat a göre 3,5 haftalıktı
Aferın supersın kocum benım dediklomen le yumurtam 12,5 olmus 10.gundeyım cumartesı bıda gıtcem ama yıne de umutlenmıyorum benım yumurtaların sagı solu bellı olmuyor tekrar kuculeblıyorlar.uyuzlar.
benim de seninki gibi dün yumurtladım biliyo musun erken oldu yani. 11-12. gündü dün.
İnşallah küçülmezler moralini yüksek tut kendine iyi bak
hbenim de seninki gibi dün yumurtladım biliyo musun erken oldu yani. 11-12. gündü dün.
kendıme nasıl ıyı bakabılırım bır fıkrın varmı.dun alısverıs yapmıstım rahatlamak ıcın hepsını sıyah almısım eve geldım pısman oldum gece uyuamadımama bugun gıttım pembelerıyle degıstırdım sımdı dusunyorum tekarar sıyahmı alsam dıye kızlar ya ne oldu bana kafayı yıcem ne kararsız oldum
kızlarr ben çıkıyorum
kendinize iyi bakın yarınn görüşürüzzzzz
kızlaarr merhaba hepinze yarın yumurtlama günüm dün ilişki olmadı bugün daha mı beklesem napsam yok sa bugün yapıp spermleri hali hazırda yumurtaların çatlamasını beltsem içimde daha mı mantıklı
sanırım kıyafet yönünden kararsız birisin. ben pat diye gider alırım çünkü almak için değil hoşuma gittiyse alırım. sen de boşver düşünüp durma beğendiysen tamam. böyle şeyler için üzme kendini bak karşında kocası mezuniyet gecesine gitmiş kendisi evde sus pus oturan bi hanım var ona göre kendini mutlu hisset
aslında bende begenmeden almam ama dun canım sıkkındı dedım takılıyım guzel seylerdı ama hepsını sıyah almısım sonra dedım yaz gunu sıyahmı gıyıcem.sonra pembe yaptım bole daha ıyı sankısen nıye gıtmedın canım nıye evdesın
a.selam canım hosgeldın
kayımın töreni bilet 4 taneymiş bana kalmadı yani
boşverrr can sıkıcı şeyler
hb canım naber soğan küründe kaçıncı günün bende soğanı 10 gün yaptım biliyorsun şimdi ise müjdeli haberi bekliyorum 6 gün sonra öğrenicem varmı yokmu diye sende ne gibi değişiklikler oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?