- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #27.701
tatlım ben bu ay klomen kullanıyorum yapıcaktım ılac kullandıgım ıcın vazgectım bugun kontrolum vardı eger yumurtam buyumeseydı yıne yapacaktım ama buyudugu ıcın vazgectım..hayırlısı artık sen doktora gıdıyomusun?
kızlar benim aslında kalbim çok kırık eşim sürekli çok sessiz bi şekilde arkamda durup beni korkutuyor ben ise işe dalıp onu bir anda görünce korkudan elim ayağım bosalıyor gibi olduyor korkmaktanda öte bişey 3 gün önce kahvaltı hazırlıyorum eşimde uyuyordu sessizce gelmiş arkamda durmus birden ben dönünce simsiyah tişörtünü görünce öyle korktumki gözlerimden aniden yaslar akmaya basladı nefesim kesildi bak canım bana bunu yapma dedim aklımı kaybetcek gibi oluyorum dedim neyse bugünde ben banyodayım banyonun kapısında sessizce duruyor ben çıkınca iri yarı görünce yine bosta bulunup çok fazla korktum kendime gelemedim kavga ettim beni aşşalamaya basladı....sen eziksin felan dedi ne alakaysa anlamadım cahilsin dedi şaşırdım hala şoktayım ne alakki
evet sıkıcı haklısın ama bosver canım ne hallerı varsa gorsunler.sanane sankı takılıyoruz ıste bızde burada sankı mezun olduda kadın dogum uzmanımı oldu:)))
ayyyyyyyyyyy bunların hepsımı bole delı ya benımkıde bır ara aynılarını yapıyodu aslında korkutmak degıl amacı arkamda durup benı ızlıyor tabı bende senın gıbı gorunce tırsıyorum.bende dayanamdım en sonunda bır suru laf saydım bıde oturup agladım.gectı gıbı bosver takmA ben ezıksem sende hayaletsın ocusun dekızlar benim aslında kalbim çok kırık eşim sürekli çok sessiz bi şekilde arkamda durup beni korkutuyor ben ise işe dalıp onu bir anda görünce korkudan elim ayağım bosalıyor gibi olduyor korkmaktanda öte bişey 3 gün önce kahvaltı hazırlıyorum eşimde uyuyordu sessizce gelmiş arkamda durmus birden ben dönünce simsiyah tişörtünü görünce öyle korktumki gözlerimden aniden yaslar akmaya basladı nefesim kesildi bak canım bana bunu yapma dedim aklımı kaybetcek gibi oluyorum dedim neyse bugünde ben banyodayım banyonun kapısında sessizce duruyor ben çıkınca iri yarı görünce yine bosta bulunup çok fazla korktum kendime gelemedim kavga ettim beni aşşalamaya basladı....sen eziksin felan dedi ne alakaysa anlamadım cahilsin dedi şaşırdım hala şoktayım ne alakki
hayır canım doktora gitmiyorum..geçen sene temmuzda düşük yaptım 3 ay korundum 9 aydırda istiyoruz olmadı henüz
tatlım ben bu ay klomen kullanıyorum yapıcaktım ılac kullandıgım ıcın vazgectım bugun kontrolum vardı eger yumurtam buyumeseydı yıne yapacaktım ama buyudugu ıcın vazgectım..hayırlısı artık sen doktora gıdıyomusun?
tatlım benim de eşim aynı senin gibi.
yani korkutmayı çok sever
ben de zaten çok korkak biriyim
her korkutmasında çığlığı basarım
o da bana sus sessiz ol bağırma der
benım bağıracağım belli sen de yapma o zmana be adam derim
ama senın eşin biraz saçmalamışşş söylediği sözler itibari ilee
kızlar benim aslında kalbim çok kırık eşim sürekli çok sessiz bi şekilde arkamda durup beni korkutuyor ben ise işe dalıp onu bir anda görünce korkudan elim ayağım bosalıyor gibi olduyor korkmaktanda öte bişey 3 gün önce kahvaltı hazırlıyorum eşimde uyuyordu sessizce gelmiş arkamda durmus birden ben dönünce simsiyah tişörtünü görünce öyle korktumki gözlerimden aniden yaslar akmaya basladı nefesim kesildi bak canım bana bunu yapma dedim aklımı kaybetcek gibi oluyorum dedim neyse bugünde ben banyodayım banyonun kapısında sessizce duruyor ben çıkınca iri yarı görünce yine bosta bulunup çok fazla korktum kendime gelemedim kavga ettim beni aşşalamaya basladı....sen eziksin felan dedi ne alakaysa anlamadım cahilsin dedi şaşırdım hala şoktayım ne alakki
hakkaten doğru diyon da o da olacak gibi görünüyooo
çocuk fen lisesini bitiriyo ve çapa tıp hayali puanı da iyi bakalım artık inşallah istediği yeri kazanır. kaynımı severim zaten ona kalsa gelmemi çok isterdi.
aynen korkutmaya bayılıyor fakat bende yapı olarak yaptığım işe kendimi çok veririm dalarım yani bulasık yıkarken yemek hazırlarken çok dalarım....bana kibar olcana bide aşşaladı bende nasıl olsa yumurtlama günlerim bitti isterde alır benden vermicem çekcek cezasını
ınsallah canım zaten kayınlar sevılır sorun gorumcelerde
hayalcım meraba
ben bugün doktoruma sordum
klomenle soğan yapayım mı diye
bana yap dedi
inşallah bu ay yapıcammm
ınsallah canım zaten kayınlar sevılır sorun gorumcelerde
bak derya doktoruna sormuş kullanabilirsin ikisini birarada demiş.
ben 2 gündür çok ağlayan alınan biri oldum hamişmiyim yoksaayyyyyyyyyyy bunların hepsımı bole delı ya benımkıde bır ara aynılarını yapıyodu aslında korkutmak degıl amacı arkamda durup benı ızlıyor tabı bende senın gıbı gorunce tırsıyorum.bende dayanamdım en sonunda bır suru laf saydım bıde oturup agladım.gectı gıbı bosver takmA ben ezıksem sende hayaletsın ocusun de
bende guatr var canım ....fakat benim düşük sebebimde ben çok hatalıyım geçen sene 8 ay uğrastım bebek olmadı benim bebeğim olmuyor dedim haziran ayında umudu kestim hatta öyle yatakta sabaha kadar felanda yatmadım heemen dus aldım canım isteyince beraber olduk o ay tutmus meğerse haberim yok bende umudu kestim ya bütün kapkalın halılarımı yıkadım astım 6 mtrekare hemde motosikletle uzun deniz yolculukları yaptım düğünlerde halayların basını çektim adet günüm geldi ben umudu kesmişim ya aaa ben adet niye olmadım dedim pozitifi görünce şokkkkkkk oldum sonrada düştü zaten 5 haftalıktı düştüğündesogan suyuna devam et sen.dahada olmassa gıt doktora tahlıl yapsın.belkı hormonlarında problem olabılır dusuk yapan kadınlarda prolaktın yuksek cıkabılıyor..
senınde soğan kervanına katalım içelim şenlenelimhayalcım meraba
ben bugün doktoruma sordum
klomenle soğan yapayım mı diye
bana yap dedi
inşallah bu ay yapıcammm
sorun görümce kayında değil de kişilikte biraz. benim bir tane de görümcem var aynı zamanda öğrencim çok saygılıdır ve onu da severim. Ama büyük kaynım var kii... neyse ezan okunuyo bişey demiyom.
ben 2 gündür çok ağlayan alınan biri oldum hamişmiyim yoksa
bende guatr var canım ....fakat benim düşük sebebimde ben çok hatalıyım geçen sene 8 ay uğrastım bebek olmadı benim bebeğim olmuyor dedim haziran ayında umudu kestim hatta öyle yatakta sabaha kadar felanda yatmadım heemen dus aldım canım isteyince beraber olduk o ay tutmus meğerse haberim yok bende umudu kestim ya bütün kapkalın halılarımı yıkadım astım 6 mtrekare hemde motosikletle uzun deniz yolculukları yaptım düğünlerde halayların basını çektim adet günüm geldi ben umudu kesmişim ya aaa ben adet niye olmadım dedim pozitifi görünce şokkkkkkk oldum sonrada düştü zaten 5 haftalıktı düştüğünde
senınde soğan kervanına katalım içelim şenlenelim
senden kucuk gorumcenın ne zararı olr bır ıkı yas buyuktende bıse olmuyor.bunların en buyugu kımse o fena oluyor kıskanc seyler hıh
görümce ,börülceee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?