Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hayır canım doktora gitmiyorum..geçen sene temmuzda düşük yaptım 3 ay korundum 9 aydırda istiyoruz olmadı henüz

tatlım benim de eşim aynı senin gibi.
yani korkutmayı çok sever
ben de zaten çok korkak biriyim
her korkutmasında çığlığı basarım
o da bana sus sessiz ol bağırma der
benım bağıracağım belli sen de yapma o zmana be adam derim

ama senın eşin biraz saçmalamışşş söylediği sözler itibari ilee

evet sıkıcı haklısın ama bosver canım ne hallerı varsa gorsunler.sanane sankı takılıyoruz ıste bızde burada sankı mezun olduda kadın dogum uzmanımı oldu:)))

hakkaten doğru diyon da o da olacak gibi görünüyooo
çocuk fen lisesini bitiriyo ve çapa tıp hayali puanı da iyi bakalım artık inşallah istediği yeri kazanır. kaynımı severim zaten ona kalsa gelmemi çok isterdi.

ayyyyyyyyyyy bunların hepsımı bole delı ya benımkıde bır ara aynılarını yapıyodu aslında korkutmak degıl amacı arkamda durup benı ızlıyor tabı bende senın gıbı gorunce tırsıyorum.bende dayanamdım en sonunda bır suru laf saydım bıde oturup agladım.gectı gıbı bosver takmA ben ezıksem sende hayaletsın ocusun de

hayır canım doktora gitmiyorum..geçen sene temmuzda düşük yaptım 3 ay korundum 9 aydırda istiyoruz olmadı henüz

sogan suyuna devam et sen.dahada olmassa gıt doktora tahlıl yapsın.belkı hormonlarında problem olabılır dusuk yapan kadınlarda prolaktın yuksek cıkabılıyor..

hayalcım meraba
ben bugün doktoruma sordum
klomenle soğan yapayım mı diye
bana yap dedi
inşallah bu ay yapıcammm

aynen korkutmaya bayılıyor fakat bende yapı olarak yaptığım işe kendimi çok veririm dalarım yani bulasık yıkarken yemek hazırlarken çok dalarım....bana kibar olcana bide aşşaladı bende nasıl olsa yumurtlama günlerim bitti isterde alır benden vermicem çekcek cezasını

canını sıkma evet üzülmekte haklısın ama korkmaların normalden biraz fazlaysa panikatak da olbilirsin yani ne alaka ezik filan. sen güçlü ol bırakma kendini. söz söyleme zaten kırık olduğun belli olur biraz zaman geçsin o da pişman olur söylediklerine.

ınsallah canım zaten kayınlar sevılır sorun gorumcelerde

eşlerin birbirini aşağılaması hoş bi şey değil yapmasaymış keşke
sen de çektir ona cezasınıı

bak derya doktoruna sormuş kullanabilirsin ikisini birarada demiş.

ınsallah canım zaten kayınlar sevılır sorun gorumcelerde

sorun görümce kayında değil de kişilikte biraz. benim bir tane de görümcem var aynı zamanda öğrencim çok saygılıdır ve onu da severim. Ama büyük kaynım var kii... neyse ezan okunuyo bişey demiyom.

ben 2 gündür çok ağlayan alınan biri oldum hamişmiyim yoksa
sogan suyuna devam et sen.dahada olmassa gıt doktora tahlıl yapsın.belkı hormonlarında problem olabılır dusuk yapan kadınlarda prolaktın yuksek cıkabılıyor..
bende guatr var canım ....fakat benim düşük sebebimde ben çok hatalıyım geçen sene 8 ay uğrastım bebek olmadı benim bebeğim olmuyor dedim haziran ayında umudu kestim hatta öyle yatakta sabaha kadar felanda yatmadım heemen dus aldım canım isteyince beraber olduk o ay tutmus meğerse haberim yok bende umudu kestim ya bütün kapkalın halılarımı yıkadım astım 6 mtrekare hemde motosikletle uzun deniz yolculukları yaptım düğünlerde halayların basını çektim adet günüm geldi ben umudu kesmişim ya aaa ben adet niye olmadım dedim pozitifi görünce şokkkkkkk oldum sonrada düştü zaten 5 haftalıktı düştüğünde

hayalcım meraba
ben bugün doktoruma sordum
klomenle soğan yapayım mı diye
bana yap dedi
inşallah bu ay yapıcammm
senınde soğan kervanına katalım içelim şenlenelim

sorun görümce kayında değil de kişilikte biraz. benim bir tane de görümcem var aynı zamanda öğrencim çok saygılıdır ve onu da severim. Ama büyük kaynım var kii... neyse ezan okunuyo bişey demiyom.

senden kucuk gorumcenın ne zararı olr bır ıkı yas buyuktende bıse olmuyor.bunların en buyugu kımse o fena oluyor kıskanc seyler hıh

ohhhhhhhhhhhh maşallah hıc bırseyden gerı kalmamıssın sende bu ay kardesımın dugunu var bende aynılarını yaparım herhalde bende hamıle kalırmısım ama dıkkat edıyım deminese sekerler acıl cıkmm lazım gorusuruz yarın otum sızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…