Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet canım 5 ay önce acile kaldırdılar panik atak dedi doktor fakat ilaçlarımı almadım kendi kendimi tedavi ediyorum ilaçları eşim alma dedi kendine gel dedi tatile felan götürcem seni dedi öyle işde :)

eşlerin birbirini aşağılaması hoş bi şey değil yapmasaymış keşke
sen de çektir ona cezasınıı
aslında biz çok saygılıyız birbirimze karsı ama bugünkü lafları beni şokeee etti

tatlım insanların tahamülsüz olduğu anlar olabilyor
hangimiz kırmıyoruz ki sevdiklerimizzziii

sene sonu olunca ararlar tabi..
1 mi düşürdün kızzz

ayy yok kızzzz

çok sevdiğim bir öğrencim
bugün poğaça yapıp okula getimişş ben de gittim hani bana dedim
meğer bitmiş haydutlar yemiş hepsini
kıyamam bunun da içine bi batmışş,arattırıyo annesinee kızmasın bana diyee
canım yaa çok tatlı kızzz

ayy canım benim öyle çocuklara bayılıyorum yaaa... düşünceli olalara özellikle de bizim de sınıfın birinde sorun oldu bunlara küser gibi yaptım. yazık içine bata bata en çalışkan ve en saygılı olanların içine batmış. ben konuşurken hiç suçu olmayanların gözleri yaşardı beni küstü diye ama asıl suçlular da ağzını gere gere "biz bişey yapmadık ki" demeleri yok mu...

ayyy allahım delirtir bazısı insanııı.
ben de dün bi kaç kişiyi kopya kağıdıyla yakaladım sıranın altına koymuşş salak çarşaf gibi görünüyorr
ne dese beğenirsinn:ben mı koymuşum onları ?
yok ebenn töbe töbeeeeeeeee

benım bu öğrencim o kadar şefkatli sınıfta bir arkadaşına bi şey olsa önce o üzülüp yardım etmek ister

ben kız meslekteyim ya bunlar kopya bile çekemiyolar
ben anadolu lisesindeydim lisede okurken, sınıfın da çoğu erkekti Aman Allahım o ne teknolojiydi o ne kopya türleri hocaların ruhu bile duymazdı. bunlar bişey çekemiyo.:76:

ya canım yılsonu gösterimiz vardı çok yoğundum neyse yaptık bitti rahatım artık...bugün annemlerde dönüyo hayırlısıyla mutluyum hadi yaaa pasi ve tülay adet oldumu sen:44:

aynen

ayy ben de 4 yıllık okudum liseyi 40 kişiydikk bende de ne kopyalar vardı.hep eteğime iğnelerdım kağıtlarıııı.
ama benımkiler de çekemio bılmıyomm salaklar mı neee??
neysse hayırlısı olsun diyelim bu ay çok çalışalım benimde bugün bitti adetim çalışmalara başlıcaz bakalım ateşimi ölçüp denicem bu ay ama ateşten anlamıyom sen biliyonmu canım

tatlım az çok anlıyorum ben de ölçmeye başladım bu ay adetın 2.gününden itibarn.
sen ölç bi 15 gün bakalım yumurtan ne zaman çatlıcak
yumurtanın çatladığı gün ateş düşüş gösteriyorr sonra yükseliyor hep artarak devam ederse gebelik var
eğer düşerse adet olunuuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…